Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur gemeni citeste acum

Compatibilitati Taur-Gemeni Compatibilitati Taur - Gemeni

     Zodia Taurului este guvernata de Venus, in vreme ce zodia Gemenilor este guvernata de Mercur, planete care sunt prietenoase una cu cealalta, ceea ce poate duce la concluzia ca o relatie intre Gemeni si Taur ar putea avea mari sanse de reusita. Exista, insa, unele elemente care potenteaza aceasta afirmatie. Taurii sunt persoane carora le place stabilitatea, sunt conservatori si foarte ancorati de ceea ce au déjà, in vreme ce Gemenii, desi prezinta si ei constanta si perseverenta, isi doresc sa incerce lucruri noi, sa experimenteze, sa schimbe lucruri in viata lor, pentru a nu ajunge la rutina si plictiseala. Uneori, Gemenii pot sa devina instabili, mai ales atunci cand sunt iritati, scotand pe Tauri din calmul lor aparent imperturbabil. Totusi, experientele pot fi folositoare si de o parte si de cealalta, iar invatamintele la fel de reciproc folositoare. Gemenii sunt foarte buni la comunicare, Taurii putand lua lectii in acest sens ; ei sunt ceva mai inchisi, mai retrasi, ceea ce ii poate face pe Gemeni susceptibili. Taurilor le place sa mearga la esenta lucrurilor, sapa pana gasesc originile, in vreme ce Gemenii nu sunt chiar atat de meticulosi ; uneori, mai trec de la una la alta, fara sa analizeze foarte amanuntit. Pe de alta parte, Taurii s-ar putea sa nu poata tine pasul cu Gemenii, care nu pot sa se conformeze cu stilul incet al Taurilor. Relatia dintre Taur si Gemeni ar putea functiona, mai degraba pe termen scurt, ca un exercitiu pentru viitor.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP