Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur leu citeste acum

Compatibilitati Taur-Leu Compatibilitati Taur - Leu

     Combinatia dintre Taur si Leu este o masiva combinatie de energie ! Ambii au vointe de neclintit, ambii sunt energici, muncitori, dispusi sa faca totul pentru a-si atinge scopurile . Totusi, aceste trasaturi comune vin in contradictie, pentru ca Taurul are anumite metode de a face lucrurile, in vreme ce Leul are altele. Divergentele de opinie nu se transeaza, de regula, foarte linistit in relatia dintre Taur si Leu. Taurii, de regula, sunt linistiti, aparent ; nu izbucnesc foarte usor, in vreme ce Leul are un temperament vulcanic, care nu se poate abtine sa nu spuna ceea ce gandeste. La momentul in care si Taurul izbucneste, evident, sar scantei. Taurii sunt foarte conservatori, nu isi doresc sa iasa, usor, din zona lor de confort, pe care muncesc foarte mult sa si-o creeze. Leii, pe de alta parte, sunt inovatori, noul ii atrage ca un magnet. Taurii sunt posesivi, doresc sa aiba controlul ; Leii au nevoie de spatiu de manevra, reactioneaza foarte urat atunci cand sunt sufocati de prea multa atentie si au spirit conducator innascut. Taurul este mereu dispus sa imparta cu persoana alaturi de care traieste, in timp ce Leul poate fi chiar egoist, uneori, in urmarirea obiectivelor sale. Daca Taurul poate suporta multe, multa vreme, Leul nu este dintre cei care sa strea sa indure. In momentul in care vede ca relatia nu merge, ca implica mult prea multe compromisuri, din partea sa, nu va avea nici o ezitare in a o rupe.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP