Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur pesti citeste acum

Compatibilitati Taur-Pesti Compatibilitati Taur - Pesti

     Relatia Taur-Pesti este o relatie care poate sa aiba sanse reale de reusita. Taurul este o persoana puternica, cu un temperament domol, atunci cand nu este provocat, o persoana pe care se poate conta la greu ; nativul Peste, pe de alta parte, este un caracter ceva mai slab, care mereu are nevoie de cineva pe care sa se sprijine, care sa-i spuna ca e OK ceea ce face, de cineva care sa-l impulsioneze sa-si urmareasca obiectivele stabilite. Taurul face orice ca sa ajunga aclo unde isi doreste ; perseverenta sa ar putea constitui o inspiratie pentru nativul Peste, iar prezenta sa alaturi un support de nadejde. Taurul are un caracter ce nu poate fi manevrat, insa nativul Peste nici nu are de gand asta ; dimpotriva, ii place foarte mult sentimentul de siguranta pe care nativul Taur i-l ofera. Taurul este muncitor, odata ce isi propune ceva nu se va abate din drum decat in conditii exceptionale ; in privinta persoanelor dragi din viata lui, este capabil de orice, pentru a face ca acestora sa le fie bine. Inceputul relatiei dintre cei doi poate fi destul de neasteptat ; nativul Peste este foarte sarmant, are acel ceva care-l poate atrage pe Taur. Si, desi acesta va actiona cu prudenta, conform obiceiului sau, nu va putea rezista farmecelor nativului Peste. Viata intima in acest cuplu va fi organizata de nativul Peste, care, cu intuitia sa innascuta, va sti mereu cum sa-l suprinda placut pe partenerul Taur. Ceea ce ar putea strica relatia, ar fi gelozia si posesivitatea Taurului ; nativul Peste este foarte nesigur pe el, asa ca starea aceasta de nesiguranta, il poate face foarte banuitor pe partenerul Taur, care nu rezista unor astfel de sentimente.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP