Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur rac citeste acum

Compatibilitati Taur-Rac Compatibilitati Taur - Rac

     Se pare ca Racul si Taurul au forte multe lucruri in comun, iar astrologii spun ca exista o compatibilitate crescuta intre cei doi, in cazul in care vorbim de o relatie sentimentala intre cei doi. Exista o complementaritate intre nativii celor doua zodii, care ar putea sa dezvolte, fara probleme, o relatie pe termen lung. Taurul are nevoie de cineva asupra caruia sa-si reverse afectiunea, in vreme ce Racul depinde de o persoana care sa-l sustina mereu, sa-i spuna ca este o persoana importanta pentru el. Exista o interdependenta intre nevoile celor doi, care se completeaza reciproc. Racul este ceva mai caricios din fire, iar acest lucru nu prea place Taurului ; insa acesta dispune de mijloacele necesare pentru a-l face pe Rac sa revina la normal. Taurul, foarte muncitor, isi doreste si va face tot posibilul sa vina in intampinarea nevoilor partenerului Rac, in timp ce Racul va sti ca are un sprijin de nadejde, de parte sa. Racul este ceva mai adept al noului, este mai dispus sa incerce si altceva si, prin firea sa deschisa mental si intelectual, va reusi sa atraga, in aceste demersuri, si pe conservatorul Taur. Relatia poate si esua daca apar conflicte legate de posesivitate si incapatanare, atribute pe care, din pacate, le regasim la ambii. Luna, care guverneaza Racul, si Venus, care guverneaza Taurul, reusesc sa indulceasca trasaturile persoanelor, crescand gradul de compatibilitate, intelegere si empatie.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP