Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur sagetator citeste acum

Compatibilitati Taur-Sagetator Compatibilitati Taur - Sagetator

     Relatia Taur – In ceea ce-i priveste pe Taur si Sagetatori, este vorba de doua caractere destul de diferite, dar, se asemenea, cu un grad mare de compatibilitate. Taurul este partenerul realist, care crede doar in ceea ce vede, foarte bine plantat in lumea reala, in vreme ce Sagetatorul este visatorul, independentul, spontanul, cel care poate sa aduca multa culoare in aceasta relatie ; principala problema ar fi daca Sagetatorul poate sa ofere Taurului stabilitatea de care are nevoie. Taurul este retras, nu-i place sa iasa in evidenta ; el isi vede de treaba lui, de planurile pe care si le-a facut, fara sa tot priveasca in dreapta si in stanga. Sagetatorul, pe de alta parte, este foarte volubil, ii place sa-si expuna ideile in public, chiard aca nu este foarte sigur pe argumentatiile oferite. Taurul isi face greu prieteni, insa cei care-i devin prieteni vor putea mereu sa se bazeze pe sprijinul sau ; Sagetatorul nueste deloc statornic, din acest punct de vedere. Are multi prieteni, insa se poate sa fie in situatia de a nu se baza pe niciunul, atunci cand are nevoie. Taurul este posesiv, gelos, nu va aprecia comportamentul dezinhibat al Sagetatorului. Din perspectiva Taurului, Sagetatorul ar putea fi mult prea volubil, mult prea deschis, mult prea libertin, in anumite situatii, daca acesta nu se controleaza asa cum trebuie. Pe de alta parte, Taurul, oricat de calm ar fi, nu va putea accepta, la infinit, frivolitatile Sagetatorului ; in momentul in care nativul Taur va izbucni, atunci nu va mai exista cale de intoarcere in relatia dintre ei.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP