Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur scorpion citeste acum

Compatibilitati Taur-Scorpion Compatibilitati Taur - Scorpion

     Scorpionul prezinta o atractivitate deosebita pentru Taur, are un magnetism aproape irezistibil. Taurului ii place pasiunea, iar Scorpionul o emana prin toti porii. Pe de alta parte, si Scorpionul se simte atras de Taur, din multe puncte de vedere. Si totusi, o astel de relatie nu va incepe furtunos, ceva gen dragoste la prima vedere ; si Scorpionul si Taurul sunt prudenti din fire, intati tatoneaza terenul, apoi se lanseaza in atingerea obiectivelor fixate. Asa ca relatia dintre Taur si Scorpion va incep, de regula, ca o foarte productiva prietenie, cu mult respect reciproc. De aici se va dezvolta treaptat, putand ajunge, faoret usor, la ceva ce poate dura o viata. Relatia sentimentala dintre Taur si Scorpion nu este una obisnuita ; pasiunea dintre cei doi este exploziva. Ambii au firi dominatoare ; Scorpionului ii place sa domine la nivel emotional, este oarecum manipulator, din acest punct de vedere, in timp ce Taurul este posesiv, ii place sa domine chiar la nivel fizic. Uneori, pot sa intre in conflict, insa ambii se exteriorizeaza destul de greu si nu le place deloc cearta ; au probleme cu exprimarea, comunica destul de dificil, ceea cear putea fi un impediment in calea unei relatii complete. Partea financiara a vietii, intr-un astfel de cuplu, nu poate fi decat foarte reusita, pentru ca si Taurul si Scorpionul au ca prioritate dezvoltarea unui camin confortabil. Daca reusesc sa treaca peste impedimente, pot sa faca sa evolueze o relatie de cuplu absolut exceptionala, intre ei.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP