Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur taur citeste acum

Compatibilitati Taur-Taur Compatibilitati Taur - Taur

     Zodia Taurului este guvernata de Venus, planeta care emana o energie suava si placuta, asa incat stimuleaza intalnirile romantice intre doi Tauri. Avand firi asemanatoare, fiecare stie ce asteapta celalalt de la el, ceea ce confera acea stare de siguranta, pe care o cauta mereu. Tarurii nu sunt foarte mesteri la vorbe si nu prea pierd timpul spunand lucruri inutile. Sunt practici , iar asta cam taie din romantism, pentru ca sunt obsinuiti sa treaca direct la subiectul care-i intereseaza. Totusi, nu le displace romantismul, ba chiar le plac ideile de acest gen. Odata inchegata, relatia dintre doi Tauri nu se va destrama prea usor, chiard aca se intampla ca lucrurile sa nu mearga asa cum si-au dorit. Taurii sunt foarte mandri si nu le place deloc sa recunoasca, atunci cand au gresit. Pe de alta parte, tin foarte mult la ceea ce au construit, asa ca vor insista pana la momentul-limita in care isi vor da, finalmente, seama ca nu mai este nimic de facut, daca se ajunge la asa ceva. Din aceasta cauza, relatia dintre doi Tauri poate degenera destul de usor, avand in vedere temperamentul destul de complicat al partenerilor. Taurii rabda cat rabda, dar si cand izbucnesc, atunci trebuie ca nimeni sa nu apara prin calea lor caci e de rau. Experientele Taur – Taur pot fi, fie extrem de benefice, fie extrem de nocive ; nu prea exista cale de mijloc. Asta se datoreaza tocmai firii specifice a nativilor apartinand acestei zodii.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP