Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur varsator citeste acum

Compatibilitati Taur-Varsator Compatibilitati Taur - Varsator

     Taurul si Varsatorul ar putea sa se simta foarte atrasi unul de celalalt, la prima vedere ; Varsatorul, prin volubilitatea sa, il impresioneaza pe retrasul Taur ; este o persoana adaptabila, spre deosebire de nativul Taur, care este rigid, foarte greu maleabil. Inteligenta si spiritul de aventura al Varsatorului poate constitui o inspiratie pentru Taurul conservator, caruia ii place sa persiste in rutina sa. Din pacate, lucrurile care ar putea sa-i apropie se cam opresc aici. Taurul si Varsatorul nu au prea multe lucruri in comun. Taurul este realist, cu un psihic destul de pesimist, care nu crede pana nu vede, care nu se bazeaza decat pe propriile forte pentru a realiza ceva anume ; nu renunta usor la ceea ce si-a pus in gand, munceste foarte mult pentru a ajunge la punctul propus. Este o persoana pe care te poti baza, foarte legat de casa si familie ; ii place sa asigure celor dragi tot ceea ce isi doresc, aproape s-ar putea spune ca familia si casa lor reprezinta centrul vietii sale. Si munca este tratata cu foarte mare seriozitate ; odata asumata o responsabilitate, nu se lasa pana nu o duce la bun sfarsit. Taurii sunt incapatanati, foarte greu de scos dintr-ale lor, cu personalitate foarte puternica. Pe de alta parte Varsatorul este o fire independenta, iubitor de calatorii, de tot ceea ce este nou, foarte versatil, adaptabil aproape la orice ; isi iubeste foarte mult libertatea, iar constrangerile reprezentate de responsabilitati, nu prea fac parte dintre chestiunile care sa-i fie pe plac. Nu se va conforma cerintelor Taurului, mult mai exigent si mai focusat pe obiective. O relatie intre cei doi, cu firi atat de diferite, ar presupune compromisuri in puncte esentiale, foarte greu de realizat.

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.
Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.
Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.
Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.
Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

     linia capuluiExista mai multe tipologii, mai multe clasificari dupa forma palmelor, iar una dintre cele general acceptate este cea care tine cont de forma. Pornind de la acest criteriu, se deosebesc urmatoarele tipuri:

     PALMA ALUNGITA sub forma de dreptunghi, care arata ca posesorii lor au multa imaginatie si creativitate, ca sunt persoane inspirate si cu foarte multe idei. Principala lor problema este trecerea la actiune, care se dovedeste a fi mult mai dificila pentru ei decat realizarea in sine.

TOP