Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate berbec

      Nativii acestei zodii surprind prin energie si vitalitate, dar si printr-o impulsivitate, uneori iesita din comun. E adevarat ca nimeni nu se poate plange ca se plictiseste langa un nativ Berbec, insa nici nu poate spune ca stie, intotdeauna, la ce sa se astepte.

      Pe de alta parte, perseverenta Berbecilor este o calitate de apreciat. Au capacitate de analiza, bine pusa la punct, iar deciziile pe care le iau, daca nu prind una din perioadele in care impulsivitatea preia controlul, sunt foarte bine puse la punct, foarte bine motivate.

      Stima de sine este un lucru foarte important pentru nativii Berbec ; sunt persoane care au multa incredere in propriile forte si care resimt si iau personal orice infrangere ar suferi. Au, insa, capacitatea de a a se aduna si a o lua de la capat. Partenerii ideali pentru Berbeci trebuie sa fie persoane echilibrate, care sa stie sa le tempereze impulsivitatile, sa le ofere sprijin, atunci cand au nevoie si sa le stimuleze respectul de sine.

Berbecul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator
- compatibilitate relativ buna cu Berbec, Balanta, Scorpion
- incompatibilitate cu Fecioara, Capricorn, Pesti

TOP