Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate capricorn

     Capricornii sunt persoane foarte responsabile care, atunci cand si-au propus anumite obiective, nu precupetesc nici un efort in a duce lucrurile la bun sfarsit. Mai mult decat atat, incearca sa-i motiveze si pe cei din jur in acest sens. Nu sunt deloc visatori, nu-si permit acest lux; se concentreaza doar pe realitate, sunt practice si abordeaza totul de maniera business, punand in balanta avantaje si dezavantaje, castiguri si pierderi.

     Capricornilor le place ordinea, organizarea, predictibilitatea, iar tot ceea ce este contrar acestor principia ii enerveaza la culme. Haosul este, pentru ei, o pacoste. Par ca pastreaza o oarecare detasare, si in viata privata, si in cea profesionala, insa, de fapt, sunt foarte implicati in ceea ce fac si isi urmaresc, cu perseverenta, obiectivele. Nu isi asuma riscuri inutile, sunt foarte prudenti; le place sa previna situatiile neplacute si, mereu, prefer sa isi ia masuri de precautie. Au un talent deosebit in a-si organiza eficient resursele, astfel incat, atunci cand se apuca de treaba, sa fie cat mai productivi. Au multa rabdare, asa incat asteapta mereu momentul potrivit; asta ii asigura, de cele mai multe ori, ca vor obtine success in intreprinderea demarata. Din pacate, au probleme in a colabora cu cei din jur, din cauza lipsei de incredere; prefera sa faca totul singuri, insa, daca de munca in echipa depinde reusita unei actiuni, nu vor ezita sa se conformeze, pentru a obtine ceea ce doresc.

Capricornul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Taur, Fecioara, Pesti
- compatibilitate relativ buna cu Rac, Capricorn, Sagetator, Varsator
- incompatibilitate cu Berbec, Gemeni, Leu

TOP