Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate scorpion

     Fara a avea prea multe cunostinte in ceea ce priveste horoscopul, se stie ca nativii Scorpion sunt persoane misterioase, pasionale, dar si foarte inchise ; au o abilitate deosebita de a-i descoase pe ceilalti, insa ei se deschid extrem de greu, ramanand mereu aspecte necunoscute, in ceea ce ii priveste. Autocontrolul Scorpionilor este proverbial, reusind sa ramana calmi chiar si in cele mai enervante situatii ; chiar daca asta e doar o aparenta, reusesc sa exaspereze interlocutorii printr-o astfel de atitudine. La prima vedere, pare ca Scorpionii ar fi un fel de « oameni de fier », imperturbabili, insa asta nu este deloc adevarat; Scorpionii sunt, in realitate, persoane foarte sensibile, care se consuma foarte mult, pentru orice lucru care are potential sa-i afecteze, insa nu o arata. Un Scorpion este foarte greu de citit, chiar si de catre persoane care-l cunosc destul de bine.

     Nativii Scorpion sunt oameni foarte ambitiosi; daca isi propun sa faca anumite lucruri, atunci le vor face, vor persevera pana isi vor atinge obiectivele. De asemenea, sunt persoane foarte puternice, prieteni de mare nadejde, dar si dusmani de temut. Nu sunt persoane cu care ai dori sa intri in conflict, pentru ca sunt foarte inversunati si-si apara propriile interese. Nativii Scorpion au o inclinatie deosebita spre autoanaliza, dar si spre analiza celor din jur; face asta pentru a-si cunoaste foarte bine inamicii. Instinctele lor nu-i prea inseala, de aceea se bazeaza foarte mult pe propriile forte ; cu greu se incred in cei din jur. Au gandire complexa, sunt foarte ingeniosi si au afinitate spre functii in politie, armata, medicina, drept sau inginerie.

Scorpionul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Taur, Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti
- compatibilitate relativ buna cu Scorpion, Berbec, Balanta
- incompatibilitate cu Gemeni, Leu, Sagetator

TOP