Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate taur

     Taurul este o persoana responsabila si perseverenta, uneori ducand asta pana la extrem, exagerand in multe privinte. Este foarte conservator si nu prea ii plac schimbarile, mai ales cele bruste, din viata sa. Tinde sa se agate de ceea ce cunoaste si, cu greu, poate fi antrenat in lucruri noi, inedite. Totusi, odata ce apuca sa convinga cu privire la un lucru sau la altul, imbratiseaza totul din toata inima. Nu renunta deloc usor, odata ce si-a stabilit, in minte, anumite obiective.

     Avand in vedere ca-i place foarte mult stabilitatea, Taurul va lupta pentru a-si construi o viata stabila, un mediu in care sa se simta cat mai in siguranta. Nu-i place hazardul, nu isi asuma deloc riscuri, ii place sa mearga la sigur. Asigurarea confortului este unul dintre obiectivele principale ale vietii sale si va face totul pentru a si-l asigura. Tenacitatea care il caracterizeaza il ajuta sa duca la indeplinire aproape orice, indiferent cat de dificil este. Daca este vorba de ceva foarte important, atunci sansele ca el sa renunte, la un moment dat, sunt minime.

     Persoanele care i se pun impotriva, in calea atingerii obiectivelor pe care si le-a stabilit, ii vor deveni dusmani ; nu agreaza pe nimeni care incearca sa-i darame lumea pe care si-a construit-o. Familia este, pentru Taur, ceva extrem de important, un lucru de care nu trebuie sa te atingi. Daca cineva incearca sa-i altereze viata de familie, Taurul se va razbuna fara mila. Isi face greu prieteni, insa este foarte loial.

Taurul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn
- compatibilitate relativ buna cu Taur, Berbec, Gemeni, Balanta
- incompatibilitate cu  Leu, Sagetator, Varsator

TOP