Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate tigru

     Nativii Tigru:1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034, 2046, 2058, 2070, 2082, 2094

     Pornind de la caracteristicile animalului, tigru, nativii acestei zodii pot fi descrisi ca fiind persoane indraznete, puternice, curajoase; nimeni nu s-ar gandi ca aceste persoane ar putea avea unele sensibilitati, insa nativii Tigru sunt foarte sensibili, din punct de vedere emotional. Nu isi deschid usor sufletul fata de cei din jur, tocmai pentru a nu parea slabi, pentru a pastra anumite aparente. Uneori devin chiar frustrati, actioneaza impulsiv, chiar creza scene care ii pun intr-o lumina proasta. Sunt aventurieri din fire, fara a actiona nechibzuit; le place sa descopere lucruri noi, oameni noi. Urasc monotonia si fac multe pentru a iesi din rutina, pentru a-si condimenta existenta. Multi dintre nativii acestei zodii considera casatoria ca fiind limitativa in privinta libertatii de miscare, asa incat accepta cu greu o relatie de acest fel. Cu cat exista mai multa varietate in viata lor, chiar daca provocarile sunt mari, cu atat vor fi mai agreabili, mai bine dispusi.

     Pe de alta parte, lipsa deschiderii fata de cei din jur poate pune probleme majore in initierea unei relatii de cuplu. Nativul Tigru este foarte pasional, traieste totul la intensitate maxima; daca relatia de cuplu il nemltumeste, nu va sta deloc pe ganduri si va renunta la ea. In plan social, nativii acestei zodii sunt foarte bine vazuti, se descurca de minune, placandu-le sa interactioneze si sa cunoasca oameni noi. In afaceri sunt foarte inventivi si au sanse mari sa faca usor profit cu ideile lor. Au nevoie, alaturi de ei, in viata personala, de parteneri intelegatori, diplomati, care sa-i poata ajuta sa se deschida sufleteste.

Tigrul prezinta
- compatibilitate buna cu Dragonul, Calul, Cainele, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Bivolul, Sarpele

TOP