Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Compatibilitate zodii verifica acum

      Putem gasi trasaturi caracteristice fiecarei zodii, dar putem gasi si trasaturi comune pentru zodii diferite. Daca pornim de la aceste caracteristici putem stabili compatibilitatea intre zodii. Acest lucru conteaza fosrte mult pentru relatii de lunga durata sau casatorie.

      Compatibilitate zodii acum pe site-ul horoscopzi.ro.

Barbatul berbec

Semnul zodiacal al Berbecului este primul semn al zodiacului; barbatul Berbec isi doreste, deci, sa fie mereu pe primul loc. De altfel, barbatul Berbec are nevoie de foarte multa atentie, in toate tipurile de relatii pe care le dezvolta. Barbatii Berbec sunt, de regula, buni la ceea ce fac si nu au retineri in a se afla in lumina reflectoarelor. De fapt, asta este ceea ce ei vor sa arate lumii; privind dincolo de aparente, intr-un registru mai privat, se observa destul de multe vulnerabilitati, poate chiar mai multe decat s-ar astepta cineva. Sub atitudinea lui degajata, aparent plina de stapanire de sine, barbatul Berbec poate ascunde un grad de naivitate care sa-l aduca in situatia de a inregistra sentimente ranite profund; numai ca, si in aceasta situatie, barbatul Berbec va disimula, se va ascunde in spatele umorului. Cei care se apropie de barbatul Berbec au nevoie de ceva vreme pentru a intelege asa cum trebuie modul in care trebuie abordata relatia cu acesta; nu este un lucru dificil, insa trebuie dat la o parte stratul exterior, ceea ce vor ei ca lumea sa vada, pentru a vedea omul adevarat.

Barbatul Berbec are o incapatanare care il indeamna sa lupte pentru ceea ce el crede ca este corect, pentru ceea ce il reprezinta; este pasionat si curajos, nu are retineri in a-si expune punctul de vedere. Barbatul Berbec este genul care doreste sa lase ceva palpabil in urma sa, sa influenteze, la scara cat mai ampla, comunitatea din care face parte, sociala, profesionala sau de alta natura. Uneori, atitudinea lui indrazneata poate fi interpretata ca fiind agresivitate, insa, de fapt poate fi vorba doar de entuziasmul care il conduce sa faca pasii inainte, sa rupa barierele, a poata realiza ceea ce si-a propus. Barbatul Berbec nu este timid; este un tip dinamic, care stie sa intretina atmosfera, care isi face partenerii de discutie sa se simta bine, care isi foloseste simtul umorului tocmai pentru a sparge niste bariere, pentru a ajunge la persoana si a o atrage de partea sa. Pentru ca, incontestabil, dinamismul si energia lui, impresioneaza.

Barbatul Berbec este destul de siret pentru a sti cum trebuie sa actioneze in diverse situatii, insa nu face lucrurile cu rautate; doar isi urmeaza interesul. Uneori se comporta prosteste, insa nu pentru ca nu si-ar da seama; se intampla sa mia lase de la el, atunci cand considera ca este cazul, insa, nu ii place deloc sa fie luat de prost, sa se intreaca niste limite. In astfel de cazuri, va reactiona cu siguranta. Este genul care se trezeste dis de dimineata, pentru a avea timp sa faca tot ceea ce isi doreste; uneori i se pare ca nu are suficient timp pentru ceea ce are de facut. Si nu ar sari peste nimic din ceea ce si-a propus sa faca, nu ar renunta la nimic, oricat de complicat ar fi demersul respectiv. Nu este el persoana care sa e descurajeze atat de usor! Are destule abilitati care sa-l ajute sa iasa din situatii dificile; gandeste repede si nu se descurajeaza usor. In plus, stie sa uzeze, la maximum, de atuurile de care dispune, innascute sau dobandite. Barbatul Berbec influenteaza, cu energia sa, pe toti cei din jur; multi si-l doresc in preajma, pentru ca ii inspira.

Barbatul Berbec este o forta a naturii. Este bun cu cei care sunt buni cu el, dar stie sa si plateasca celor care nu au suficient bun simt sa il respecte.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI BERBEC

Barbatul Berbec este oportun, stie cand este momentul sa preia controlul, are aptitudini de lider si este un bun coordinator de echipa si mereu tinteste succesul, gandeste pozitiv, vizualizeaza rezultatul.

Barbatul Berbec este curajos, nu da inapoi din fata provocarilor; dimpotriva, este incitat sa actioneze.

Barbatul Berbec este spontan; este o calitate pozitiva, in conditiile in care alaturi de el nu exista plictiseala, mereu lucrurile pot evolua neasteptat. Este si o trasatura negativa, avand in vedere ca spontaneitatea poate trece drept impulsivitate. Deciziile impulsive pot avea impact nedorit asupra evoltuiilor din viata sa.

Barbatul Berbec este onest, mereu va spune direct ceea ce are de spus. Uraste sa se ascunda si uraste oamenii ascunsi.

Barbatul Berbec este loial, se poate conta pe el; in momentul in care promite ceva, se poate pune baza pe el.

Barbatul Berbec poate fi cel mai bun prieten sau cel mai rau adversar; daca este tratat corect, va trata corect. Nu este genul care sa poarte ranchiuna, insa reactioneaza imediat ce este ranit.

Barbatul Berbec este foarte competitiv; niciodata nu va renunta fara lupta. Iar daca isi doreste ceva anume, atunci adversarii trebuie sa fie siguri ca nu vor scapa de confruntare.

Barbatul Berbec este foarte distractiv; de fapt, este sufletul petrecerii.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Helmuth Duckadam, George Copos, Florin Zamfirescu, Alexandru Papadopol, etc.

- De pe mapamond: Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Francis Ford Coppola, Quentin Tarantino, Eric Clapton, Elton John, Eddie Murphy, Alec Baldwin, Robert Downey Jr, Russell Crowe, Jackie Chan, Dennis Quaid, etc.

Ai citit articolul urmareste in continuare orice compatibilitate intre zodii.

Compatibilitate zodii acum pe site-ul nostru.

TOP