Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta      Astrele arata ca anul 2023 va cunoaste o succesiune rapida a evenimentelor pentru voi, dar asta nu inseamna ca nu veti reusi sa fructificati ocaziile importante. Energia nu va va lipsi, deci nu aveti decat sa treceti la treaba; faptul ca beneficiati de vitalitate la cote inalte este numai si numai in avatajul vostru.
      Este important sa va pastrati viata personala in echilibru, cu perioade de solitudine in timpul carora sa reflectati si sa va faceti o autoanaliza, dar si cu momente petrecute alaturi de persoane pozitive, care sa va ajute sa relationati si care sa aiba o influenta benefica asupra voastra. De asemenea, momentele petrecute cu familia vor fi foarte importante pentru consolidarea relatiei de cuplu.
      Previziunile pentru anul 2023 arata ca acesta va fi un an foarte bun pentru voi, daca veti sti sa va jucati asa cum trebuie fiecare oportunitate care vi se ofera. Atata timp cat va veti pastra echilibrati, atat din punct de vedere fizic, cat, mai ales, psihic, si actiunile voastre vor fi la fel de echilibrate.
      Tineti cont ca viata are si bune si rele; exista si aici, un echilibru, in nici un caz nu poate fi mereu doar bine. Chiar daca poate sa para dificil, sa stiti ca puteti sa faceti planuri pentru viitor, ba chiar este indicat sa faceti acest lucru.
      Anul 2023 va aduce noi aventuri pentru voi. Veti calatori mai mult, atat calatorii scurte, cat si de mai lunga durata. Multe dintre aceste calatorii vor fi fructuoase, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Curajul si perseverenta vor fi la maxumum in acest an, asa ca putine vor fi obstacolele care ar putea sa va stea in cale.
      Pe de alta parte, spiritul caritabil va fi mai puternic si chiar veti migra oarecum sper misticism, va veti apleca mai mult asupra chestiunilor religioase. Este posibil sa va confruntati cu boala vreunei rude, eveniment care sa va schimbe perceptiile si sa va responsabilizeze mai mult. Este foarte posibil sa fiti pusi in situatia de a cheltui bani pentru solutionarea legala a unor dispute.
      Aveti grija sa mentineti un stil de viata sanatos, astfel incat sa nu va ingrasati si sa va pastrati in buna forma fizica si psihica.
      Per ansamblu, se pare ca anul 2023 va fi mai pozitiv decat cel care a trecut, cu mai multe realizari, cu impliniri complete.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Profitati de auspiciile fericite ale perioadei pentru a va trai din plin dragostea ; nori de furtuna nu se zaresc la orizont. Este bine sa va pastrati viata personala cat mai privata ; construiti-va cuibusorul vostru de nebunii, alaturi de parteneri. Cu cat veti fi mai discreti, cu atat veti reusi sa va mentineti viata sentimentala mai netulburata. La o astfel de dragoste linistita ati visat tot timpul, asa ca acum, la momentul la care ati gasit-o, sunteti capabili sa faceti orice, pentru a o pastra. Cei singuri au multiple oportunitati de a gasi persoana potrivita, alaturi de care sa dezvolte o relatie de cuplu durabila. Afinitatile sentimentale vor fi cele mai importante, insa acestea trebuie sa fie doar baza ; interesele comune pot cimenta mai puternic o astfel de relatie. Cei mai creativi dintre voi isi vor gasi principala sursa de inspiratie in dragoste.
      Intre cei casatoriti, este nevoie sa mentineti lucrurile cat mai incitante, cat mai romatice ; de asemenea, este important sa stiti momentele in care partenerul are nevoie de ceva spatiu pentru el insusi si sa actionati in consecinta. Nu lasati neincrederea sa sape in relatie si, daca exista indoieli, clarificati imediat lucrurile.

BANI SI CARIERA
      Bunastarea este un aspect important al vietii voastre si va constitui un factor de griji in aceasta perioada. Va trebui sa munciti mult pentru a face acumulari in acest sens. Se pare ca eforturile voastre de anul acesta vor fi importante pentru bunastarea voastra din anii urmatori. Trebuie sa aveti grija caci se anunta o serie de cheltuieli cu potential destabilizator, astfel incat situatia materiala va fi fluctuanta pe intreg parcursul anului. Totusi, sunteti cunoscuti ca persoane echilibrate, de aceea este foarte posibil sa gasiti si aici echilibrul necesar. Perioada cea mai propice, din punct de vedere finaciar, va fi cuprinsa intre lunile iunie si octombrie. Nici in continuare nu va fi prea rau; astrele va vor sustine in luarea unor bune decizii de business.
     Oportunitatile de afirmare in cariera nu vor lipsi, iar voi trebuie sa va luptati sa le fructificati la maximum, mai ales daca va doriti foarte mult ascensiune pe scara ierarhica. Este foarte posibil sa trebuiasca sa investiti, in aceasta directie: bani, timp, competente, abilitati.

SANATATE
      Starea de sanatate se va mentine buna pe intreg parcursul anului. Daca exista unele conditii medicale preexistente, acestea se vor ameliora. Este important sa va supravegheati indeaproape dieta si sa nu va dedati prea des exceselor. Sent posibile si unele sensibilitati la nivelul stomacului si intestinelor, mai ales in cazul in care nu va alimentati la ore potrivite. Este recomandabil sa incercati sa meditate, macar 10-15 minute pe zi; acest lucru va va ajuta sa ganditi sis a fiti persoane pozitive.

IMPORTANT:
     - Anul 2023 va fi un an in care lucrurile se vor derula repede pentru voi, insa veti dispune de energia necesara pentru a prinde la timp momentele oportune;
     - Va veti afla mereu in cautarea acelei stari de echilibru care va face sa va simtiti bine, care va confera starea normal de confort;
     - Va fi un an plin de aventura, cu excursii si calatorii uneori neasteptate, care va vor ajuta sa va largiti orizonturile si sa relationati tot mai mult;
     - Viata sentimentala se arata a fi stabila si incarcata de elemente pozitive; in relatie, romantismul trebuie intretinut, nu asteptat sa se mentina de la sine, prin forta lucrurilor;
     - Asigurarea bunastarii va fi una din prioritatile voastre pentru anul acesta; ascensiunea in cariera va va preocupa in egala masura;
     - Starea de sanatate nu anunta probleme deosebite, mai ales daca sunteti persoane care aveti grija de voi insiva si pastrati o alimentatie si un stil de viata corect;
      - Astrele va sunt, in general, favorabile; asocierea unora dintre ele poate semnala aparitia unor situatii tensionate; gasirea starii de echilibru va asigura potentialul pentru a le contracara eficient, inca de la inceputul anului.

TOP