Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta

     Astrele spun ca pentru anul 2024 trebuie sa va puneti la bataie intreaga creativitate pentru a formula strategiile necesare construirii unui viitor sigur pentru acest an si pentru anii urmatori. Trebuie sa stabiliti clar ce va doriti de la viata si sa treceti la actiune fara a ezita. Familia va juca un rol important in viata voastra, pe tot parcursul anului. Este posibil ca o serie de evenimente cruciale sa se petreaca in viata voastra, in partea de mijloc a acestui an. Nu veti avea parte de desfasurari de situatie standard, cel putin nu atata timp cat Soarele exercita o influenta crescuta asupra voastra. Prima parte a anului, dominata de influenta planetei Venus, va fi domianta de exacerbari in plan senzorial si emotional, in vreme ce sfera finantelor va fi mai putin sustinuta.
      Prima parte a anului 2024, din ianuarie pana in aprilie, va fi o perioada dinamica, in care veti avea oportunitatea de a va pune in valoare atuurile. Totusi, nu incercati sa va purtati ca Superman, deoarece nu veti reusi sa faceti fata. Moderatia este cuvantul cheie, si este important sa tineti cont de propriile forte fizice. Psihicul va fi si asa suprasolicitat, de aceea este bine sa o luati incet. Daca apar conflicte, faceti tot posibilul sa le evitati. Mare parte a desfasurarilor in aceste situatii vor depinde de propriul vostru comportament. Viata sentimentala va fi destul de stabila, in aceasta perioada, nefiind de asteptata sa se intample nimic extraordinar.
      De la finele lunii aprilie pana la inceputul lunii iunie, influenta planetei Venus va fi coplesitoare. Manifestarile emotionale vor cunoaste o paleta foarte larga de momente. Veti fi foarte atragatori pentru parteneri – de afaceri, dar si de cuplu. Ca urmare trebuie sa fiti foarte realisti si foarte atenti in alegerile pe care le veti face. Fiind atat de asaltati din toate partile, este foarte usor sa cadeti in nechibzuinta si sa faceti greseli care nu ar intarzia sa-si arate consecintele.
      Perioada verii, pana la inceputul lunii octombrie va fi, fara indoiala, o perioada plina de armonie in viata voastra. Influenta lui Venus se va diminua si va trebui sa va adaptati, putin cam brusc, unei noi situatii. Nu veti mai fi la fel de energici ca in perioada anterioara, ceea ceva constitui, uneori, un motiv de frustrare pentur ca nu mai puteti face ceea ce faceati inainte, la acelasi nivel. Performantele nu va vor fi afectate in mod crucial, insa veti intampina probleme legate de motivatie. Analizati putin situatia si vedeti cum puteti actiona pentru a va plia mai bine pe noua stare de lucruri.
      Declinul va fi mult mai vizibil spre finele anului, mai ales in sfera profesionala. Pierderea interesului pentru anumite actiuni va deveni vizibila si va trebui sa actionati energic pentru ca acest lucru sa nu aiba impact negativ. Incercati sa nu luati prea multe proiecte, stabiliti tremenele limita pe masura posibilitatilor, pentru ca nu veti mai reusi sa fecati fata la fel ca la inceputul anului.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Anul 2024 va fi foarte active pentru voi, nativii Balanta, din punct de vedere sentimental. Sarmul si atractivitatea va vor face foarte dezirabili, iar acest lucru va va maguli extreme de mult. Trebuie insa ca reactiile sa fie individualizate in functie de fiecare situatie in parte. Pentru cei singuri, este nevoie de mult discernamant in alegerile pe care le vor face, deoarece o alegere gresita va poate afecta din punctual de vedere al increderii in propriile forte. Cei casatoriti trebuie sa aiba grija ca flirturile ocazionale, care pot sa aiba efect pozitiv asupra starii lor de spirit, sa nu deranjeze partenerul si sa strice relatia de cuplu. Parteneriatele instabile in dragoste vor fi extrem de nocive pentru psihicul vostru, aflat sub presiunea planetei Venus, o mare parte a anului.

FINANTE
      Castigurile nu vor fi stabile pe parcursul anului 2024, si va trebui sa va axati pe achitarea datoriilor, in cazul in care aveti de-a face cu asa ceva. Este bine sa renuntati la cheltuielile inutile si sa stabiliti un echilibru clar in balanta de venituri si cheltuieli. Faceti investitii in casa voastra numai daca acestea nu au impact negativ asupra bugetului de care dispuneti. Prioritizati si organizati, acesta este sfatul de care trebuie sa tineti cont in mod deosebit.
      Fiti atenti la evolutiile din domeniul in care activati si incercati sa nu pierdeti oportunitati de castig, pe care astrele nu vi le or mai oferi si a doua oara. Investitiile necugetate, insuficienta gandite si documentate, pot sa va coste foarte scump. Multi in jururl vostru au nevoie de ajutor, insa trebuie sa invatati sa va alocati reusrsele cu intelepciune si din acest punct de vedere. Altruismul poate fi uneori inutil, ba chiar poate face mai mult rau decat bine.

IMPORTANT
      - Anul 2024 va va pune la incercare, foarte mult, din punct de vedere emotional. Va fi nevoie de mult spirit de observatie, pentru a discerne intre ceea ce este cel mai bine pentru voi si ceea ce doar apparent pare ca vi se potriveste.
      - Formulati cu mare atentie strategiile pentru viitor, pentru ca ceea ce veti incepe in acest an, va avea impact important asupra evolutiilor de la inceputul anului urmator.
      - Prima parte a anului va fi puternic influentata de actiunea planetei Venus, asa incat veti fi, pe de o parte, foarte atractivi pentru sexul opus, in special, dar si foarte labile din punct de vedere emotional, ceea ce, in anumite context, poate fi un lucru de-a dreptul periculos.
      - Finantele sunt destul de volatile in acest an, castigurile oarecum nesigure, de aceea trebuie sa aveti mare grija cum va organizati din acest punct de vedere.
      - Daca veti reusi sa va mentineti in echilibru, asa cum ar trebui sa fie o Balanta, atunci veti reusi sa o scoateti cu bine la capatul acestui an. Este drept ca veti experimenta, mai ales la inceputul anului, o serie de emotii contradictorii, derutante. Trebuie sa aveti rabdare, pentru a va deslusi propriile trairi interioare, ceea ce va clarifica lucrurile si in privinta cailor de actiune. Dezechilibrele fizice se vor datora, exclusiv, dezechilibrelor starii psihice.

TOP