Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Bivol      Astrele spun ca 2023 nu extraordinar pentru voi. De aceea, este mai intelept sa nu va expuneti foarte mult, sa nu prea iesiti in evidenta in acest an. Relatiile interpersonale, sentimentale, dar si cele profesionale sau de afaceri vor cunoaste o serie de limitari in acest an. Putine din rezultatele asteptate isi vor face aparitia la timpul potrivit si la cotele asteptate. Este important sa evitati disputele cu cei cu care intrati in contact, sa incercati sa evitati situatiile conflictuale, care nu vor fi decat impedimente in calea normalitatii. Din pacate, nu se poate spune ca anul 2023 ofera prea multe sanse de prosperitate.

DRAGOSTE
      Oportunitatile pe plan sentimental lipsesc in 2023 pentru voi, dar vor fi disponibile pentru persoane care va sunt apropiate. Doamnele singure au sanse ceva mai crescute sa intalneasca pe cineva alaturi de care sa poata construi o relatie sincera. Pentru barbati, ar putea exista ceva imprejurari favorabile in acest sens in august si septembrie, in noiembrie si decembrie, insa nu va asteptati la ceva spectaculos.
      Exista semne care prevestesc lucruri nu foarte bune in plan sentimental, pentru cei care sunteti indragostiti. A forta nota, fara ca terenul sa fie pregatit cum trebuie este echivalent cu un dezastru. Este nevoie de un control mai atent ca de obicei, al exprimarii, mimicii si comportamentului. Intre cei casatoriti este posibil sa apara mici incidente, certuri chiar. Ar fi bine sa va concentrati energiile in alte directie, in domeniul profesional, de exemplu.

BANI SI CARIERA
     In acest domeniu, o veti duce mult mai bine decat in plan sentimental. Activitatea profesionala din acest an inseamna competitie. Pana la a castiga aceasta competitie, veti avea de infruntat multe provocari. In ceea ce va priveste, in privinta carerei, totul va fi dominat de competitie, de presiune, de stres.
      Daca veti face fata stresului, atunci se poate spune ca anul 2023 va fi un an de succes din punctul de vedere al realizarilor profesionale. Daca, dimpotriva, presiunea de la munca este prea mult pentru voi, atunci nu ar trebui sa ezitati in a cere ajutor. Atitudinea potrivita fata de colegii de munca este foarte importanta in ceea ce priveste modul in care se vor comporta acestia fata de voi in momentele mai dificile. Banii nu se vor diminua in acest an, insa veti fi fortati sa va implicati in mai multe activitati sociale fata de anul trecut, ceea ce va incarca ceva mai mult nota de plata. Este bine sa cautati oportunitati de a va completa veniturile, insa nu va aventurati in intreprinderi despre care nu sunteti siguri ca le-ati putea duce la bun sfarsit. Nu este o idee prea buna sa imprumutati bani cunostintelor, deoarece poate fi un motiv foarte serios de disputa, la momentul rambursarii. Nici chiar prietenilor apropiati nu este recomandabil sa le imprumutati bani, deoarece tot episodul s-ar putea finaliza cu destramarea prieteniei.

SANATATE
     Prea multa presiune si competitie va va consuma foarte rapid energia si, foarte curand, va veti simti obositi, epuizati. Acest lucru nu poate fi, in nici un caz, benefic pentru starea voastra de sanatate. Partea buna este ca reusiti sa va reveniti foarte repede, ca veti gasi resursele necesare pentru a va reechilibra.
      Nu evitati controalele regulate ale sanatatii si aveti grija la durerile de stomac. Sunteti susceptibili la scaderea imunitatii din cauza stresului, ceea ce poate duce la aparitia unor episoade cu infectii, deci atentie mai mare la igiena si la odihna.

TOP