Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Caine      Se poate spune ca anul 2023, din perspectiva voastra, a nativilor acestei zodii, va fi un an in care ii veti ajuta pe cei din jurul vostru, un an al actiunilor caritabile si al iubirii deosebite fata de aproapele voastru. Va fi un an ceva mai aglomerat, tocmai din acest motiv, deoarece pe langa activitatile voastre obisnuite si intrate in rutina, va trebui sa gasiti timp si pentru activitati suplimentare.
      Trebuie sa acordati atentie, in acest an, sigurantei, pentru a evita accidentele. Temperamentul vulcanic ar putea sa va bage, uneori, in bucluc, asa ca putin autocontrol din acest punct de vedere nu ar strica.

DRAGOSTE
      Trebuie sa ajungeti la un compromis in privinta convietuirii in relatia de cuplu, daca sunteti deja implicati intr-una, pentru ca dragostea aceea ideala, pura si simpla nu prea exsita pentru voi, anul acesta.
      Sansele cde a va gasi adevarata dragoste in acest an sunt minime. Este drept, sarmul de care dispuneti, va atrage multi pretendenti in preajma voastra. Cei singuri veti avea pare de multe incercari de relatie, insa sansele ca vreuna dintre acestea sa se transforme intr-o relatie serioasa sunt 50-50. Nu fortati lucrurile in nici un caz. Acest lucru s-ar putea dovedi dezastuos pe termen lung. O relatie durabila trebuie sa aiba o baza stabila, altfel sansele de succes sunt mult reduse. Lunile martie, aprilie, septembrie si octombrie sunt cele mai propice pentru a va creste participarea in activitatile sociale.

BANI SI CARIERA
      Anul 2023 este dominat de interesul pentru cariera. Numeroase oportunitati vor aparea in calea voastra. Job-ul pe care il aveti va va solicita foarte mult atentia. Daca veti putea face fata presiunilor, asteptarilor tot mai mari, atunci este posibil sa primiti o promovare in acest an. Totusi, daca cerintele sunt mult prea mult pentru puterile voastre, daca va simtiti depasiti de situatie, nu ezitati sa cereti ajutor. Cu siguranta se vor gasi persoane bine intentionate care sa va ajute sa va recapatai increderea in propriile forte. Crearea de noi relatii si intarirea celor vechi este, de asemnea, un punct important in evolutia voastra profesionala in 2023.
      In ceea ce priveste castigurile banesti, pentru voi, anul acesta, nu vor exista castiguri banesti substantiale si nici oportunitati deosebite pentru a castiga ceva suplimentar. Este posibil sa apara dipute in familie, din cauza aparitiei unor probleme financiare. Trebuie sa fiti intelepti si sa acceptati sa discutati si sa negociati cu rabdare in problemele financiare.

SANATATE
     Avand in vedere ca intreaga concentrare este indreptata catre problemele financiare si evolutia carierei, va va ramane putin timp pentru a va ingriji de propria persoana, de a face exercitii, de a va mentine in forma. Este important sa gasiti timpul necesar pentru a va odihni si a va reincarca bateriile dupa perioade mai incarcate la munca. Putin sport sau chiar plimbari mai lungute in natura pot avea darul sa va faca sa va relaxati.
      Din cauza stresului, este posibil sa apara probleme la stomac, splina sa nu mai functioneze cu trebuie, iar muschii se atrofiaza din cauza lipsei de miscare.

TOP