Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Cal      Anul 2023 va fi un an in care nativilor acestei zodii li se va cere sa se implice, sa le pese si sa iubeasca. Numai in acest fel vor primi rasplata pe care o asteapta. Indiferenta nu va va ajuta absolut deloc, ba chiar va va provoca daune semnificative. Este imperativ ca fiecare dintre nativii acestei zodii sa se manifeste in felul sau propriu, fara a-i deranja, insa, in mod semnificativ pe cei din jur. Satisfactii vor compensa, in majoritatea cazurilor, eforturile depuse. In fiecare zi, trebuie sa fiti constienti ca lucrurile au modul lor de a evolua, iar actiunile voastre trebuie sa se plieze pe acestea; influentele pe care le-ati putea exercita asupra evolutiilor trebuie sa fie bine gandite si organizate.

DRAGOSTE
      Relatiile sentimentale vor fi mult mai reusite anul acesta fata de anul trecut. Pentru cei singuri vor exista numeroase oportunitati pentru a-si intalni jumatatea. Pentru cei déjà aflati intr-o relatie sau casatoriti, vor exista mai multe momente pentru a fi petrecute cu partenerul de cuplu sau cu cei apropiati. Este bine sa aveti grija cum va exprimati sau ce atitudine adoptati, mai ales in momentele in care survin divergente de opinie. Cu o vorba sau un gest necugetat puteti rani foarte mult persoana iubita, ceea ce va avea un impact negativ asupra relatiei.

BANI SI CARIERA
      Pentru voi, 2023 este asociat cu banii, cu castigurile financiare. Trebuie sa va organizati insa, asa cum trebuie, castigurile, altfel lucrurile pot sca usor de sub control. Imprumuturile facute fara o gandire coerenta pot sa va afunde foarte rau pe viitor. Asa ca, ganditi bine fiecare actiune financiara si, daca nu va pricepeti la ceva anume, cereti sfaturi avizate. Din punctul de vedere al carierei, veti avea performante destul de reusite, astfel incat si rasplata va fi multumitoare. Trebuie sa va concentrati eforturile pe niste obiective precise, sa stiti foarte bine ceea ce va doriti si sa actionati cu intelepciune pentru a le realiza. Trebuie sa intelegeti ca rasplata pentru munca dumneavoastra poate fi si sub alta forma, nu doar in bani.

SANATATE
     Cariera va solicita foarte mult din timpul vostru, insa nu trebuie sa neglijati acele reguli simple care va pot ajuta sa va pastrati si starea de sanatate. Este foarte important sa fiti in forma maxima pentru a face fata provocarilor aparute.
     Incercati sa luati micul dejun intr-o atmosfera cat mai relaxanta. Consumati alimente care sa va confere energie, sa va ajute sa va concentrati. Pastrati orarul meselor, atat cat va este posibil, precum si orele de odihna. Cand aveti ocazia, nu ezitati sa faceti miscare. O plimbare in parc va poate ajuta sa va relaxati si poate fi, de asemenea, un bun prilej de a va dezmorti muschii dupa o zi de stat la birou.
     In 2023, este bine sa acordati atentie zonei rinichilor, a vezicii urinare, precum si sitemului cardiovascular.

TOP