Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Cal

     Anul Maimutei va fi favorabil voua, nativilor zodiei Cal. Forte celeste va usureaza drumul catre relatii armonioase pe parcursul anului, catre folosirea timpului si a resurselor pentru refecerea lucrurilor ce nu merg bine in viata voastra. Evitati vampirii energetici, acele persoane care v-ar putea afecta cu negativismul lor, cu reticenta lor de a vedea lumina, partea plina a paharului, in loc de cea goala.
      Oportunitatile de tot felul va vor fi oferite sub diverse forme, iar eforturile pe care le veti depune nu vor fi in zadar. Veti continua evolutia inceputa cu ani inainte sau o veti incepe acum, cu succese mai marunte la inceput. Trebuie sa va clarificati obiectivele si sa va folositi cu eficienta abilitatile si cunostintele.
      Daca simtiti, in anumite momente, nesiguranta in actiunile pe care le intreprindeti, sa stiti ca acest lucru este perfect normal si ca orice om a avut, mcar o data in viata, un astfel de sentiment. Nu intrati in panica, pastrati-va calmul si incercati sa vedeti laturile pozitive ale fiecarei situatii in parte.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Anul Maimutei va va fi favorabil in ceea ce priveste relationarea. Toata lumea va va aprecia pentru calitatile cunoscute: bucurie, dinamism, caracter deschis si prietenos, curiozitate. In familie, este bine sa va folositi de sarm si charisma pentru a obtine ceea ce va doriti de la partener, insa va trebui si sa respectati opiniile acestuia pentru a cladi o relatie de cuplu puternica. Dialogul trebuie sa fie modalitatea de baza prin care sa va rezolvati eventualele divergente. Petreceti timp cat mai mult cu partenerul si incercati sa-I intelegeti preocuparile. Incercati sa mentineti lucrurile dintre voi la simplu, fara sa le complicati cu cine stie ce idei sau fapte.
      Pentru cei singuri, dragostea se va gasi in locuri noi, prin care nu circula foarte des. O fortificare emotionala si o mai buna intelegera a greselilor din trecut poate sa va ajute sa va gasiti mai usor perechea potrivita.

BANI SI CARIERA
     Si in aria profesionala veti avea o prezenta puternica, ce va atrage atentia. Ideile inovatoare nu vor lipsi, deoarece veti beneficia de o creativitate de invidiat, asa ca nu este de mirare ca veti reusi sa va impuneti mult mai usor in fata celorlalti. Ramaneti la fel de deschisi si nu va aventurati pe terenuri sau la folosiea unor metode de actiune care va sunt straine, pentru ca esecurile sunt sigure in aceste situatii.
      Mentinerea unor relatii cordiale cu asociatii si colaboratorii va va ajuta la obtinerea rezultatelor dorite. Nu trebuie sa ezitati in stabilirea de noi parteneriate sau in extinderea activitatii de care va ocupati, daca simtiti ca acest lucru este sigur pentru voi. Acceptati doar acel nivel de risc care va permite sa va simtiti confortabil.
      Din punct de vedere financiar, perioada februarie-mai 2024 va fi mai solicitanta, cerand o implicare mai asidua in luarea deciziilor de investire a banilor (achizitii si investitii).

SANATATE
     Inceputul anului va fi destul de stabil din punct de vedere emotional, ceea ce va incurajeaza sa actionati fara retineri. Respectati semnalele organismului si luati o pauza atunci cand acesta va atrage atentia ca este nevoie. Nu asteptati ca semnalele sa fie prea puternice. In acest caz, trebuie sa va adresati medicului, pentru ca s-ar putea sa se fi declansat deja unele afectiuni.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Sarpe si nu Cal)

TOP