Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Capra      Din pacate, anul 2023 nu va fi un an foarte bun pentru voi. Un an fara prea multe progrese, fara tinte clar stabilite si cu multa risipa de energie si resurse. Persoanele nascute in aceasta zodie vor petrece mult timp la locul de munca, se vor preocupa foarte mult de cariera lor, care poate pune o foarte mare presiune asupra lor. Sunteti persoane perfectioniste, insa trebuie sa fiti constienti ca nu intotdeauna vi se ofera conditiile prielnice pentru ca lucrurile sa iasa asa cum va doriti. Este important sa identificati corect pe cei care va sunt prieteni si pe cei care va sunt dusmani; o diferentiere clara intre acestia va poate aduce mai multa liniste decat ati fi banuit; macar stiti cu cine sa va asociati si de cine sa va feriti.

DRAGOSTE
      Anul 2023 nu este o etapa foarte buna in viata voastra sentimentala. Nu vor lipsi oportunitatile de a intalni eventuali parteneri, veti avea posibilitatea de a lega relatii, insa ori nu veti fi pe faza, ori legatura nu va fi durabila. Nu va lasati coordonati de prieteni, manipulati, in cel mai rau caz. Unii, chiar daca sunt bine intentionati, poate ca nu va cunosc destul de bine pentru a se implica in acest aspect al vietii dumneavoastra si vor face mai mult rau decat bine.
      Cei care sunt deja implicati intr-o relatie sau cei casatoriti vor trebui sa faca ceva mai multe eforturi pentru a mentine mersul normal al acesteia. O atentie mai mare fata de partener, mai mult timp petrecut cu acesta, o comunicare mai eficienta intr-un cadru relaxat, pot fi tot atatea metode pe care le puteti folosi cu succes pentru a va mentine relatia intr-o forma cat mai buna.

BANI SI CARIERA
      Nu vor fi castiguri deosebite in anul 2023. Veti munci mult, insa rasplata baneasca se va lasa asteptata. Daca vor aparea condiii favorabile pentru a castiga ceva in plus, competitia va fi acerba. Ar fi bine sa fiti cat mai pregatiti, pentru a face fata provocarilor. Orice oportunitate trebuie folosita cu multa chibzuinta si intelepciune, iar banii, foarte bine dramuiti.
      In privinta carierei, veti consuma multa energie pentru a v-o pastra sau pentru a avansa. Vor fi oportunitati, insa si o presiune foarte mare. Trebuie sa incercati sa nu va puneti rau cu nimeni dintre colaboratori sau superiori, pentru a nu avea probleme la locul de munca. Stabilirea unor obiective clare in ceea ce priveste cariera va poate ajuta foarte mult.

SANATATE
      Veti fi foarte prinsi anul acesta in activitatile legate de propriile cariere, veti fi frustrati de castigurile banesti relativ scazute, asa ca nu va veti gasi intr-o dipozitie prea placuta. Cei singuri s-ar putea sa nu aiba timp sa-si faca o relatie, cei cu familie s-ar putea sa aiba timp prea putin pentru a-l petrece cu membrii acesteia. De aici tensiuni si stres, toate cu impact negativ asupra starii de sanatate.
     Trebuie sa fiti atenti, anul acesta, la sanatatea rinichilor si vezicii urinare, dar si a stomacului si intestinelor.

TOP