Chinezii sunt cunoscuti, inca din cele mai vechi timpuri, ca astrologi excelenti, foarte priceputi in a descifra tainele boltei stelare.

Horoscopul chinezesc este, dupa cum s-a demonstrat, unul dintre cele mai exacte. Caracterul oamenilor este descris cu mare acuratete, in functie de zodiile de apartenenta.

Zodiacul pentru anual 2023 chinezesc

      Anul acesta chinezesc este unul perfect pentru tine. Astrele sunt de partea ta, trebuie doar sa vezi ce ti se potriveste in acest an.

      Horoscopul anual cel chinezesc explicit pe intelesul tuturor.

Sobolan

      2023 este un an in care trebuie sa va aplecati mai mult asupra familiei: parinti, bunici, mentori, protectori. Se pare ca veti petrece mai mult tip in compania rudelor, in preajma caminului vostru. Interrelationarea sociala si sentimentala pare sa fie la cote inalte; discutiile sunt generatoare de informatii, iar informatii, uneori, poate fi vitala. Trebuie sa invatati sa fructificati la maximum informatiile detinute, sa le folositi in avatajul vostru ori de cate ori veti avea nevoie. Va fi un an cu reusite, mai ales daca va veti da putin interesul; inteligenta si abilitatile pe care le detineti va vor fi sprijin de nadejde. Ceea ce va va face sa aveti o dispozitie destul de buna pe tot parcursul anului.

Citeste mai mult sobolan...

Bivol      Astrele spun ca 2023 nu extraordinar pentru voi. De aceea, este mai intelept sa nu va expuneti foarte mult, sa nu prea iesiti in evidenta in acest an. Relatiile interpersonale, sentimentale, dar si cele profesionale sau de afaceri vor cunoaste o serie de limitari in acest an. Putine din rezultatele asteptate isi vor face aparitia la timpul potrivit si la cotele asteptate. Este important sa evitati disputele cu cei cu care intrati in contact, sa incercati sa evitati situatiile conflictuale, care nu vor fi decat impedimente in calea normalitatii. Din pacate, nu se poate spune ca anul 2023 ofera prea multe sanse de prosperitate.

Citeste mai mult bivol...

Tigrul      Dificultatile nu vor fi deosebite pentru voi, anul acesta. Va trebui sa va pliati pe desfasurarile de evenimente, sa atacati fiecare provocare cu vitalitatea de care dispuneti; mai ales ca, in contextul astral al acestui an, dispuneti de suficienta energie pentru a face fata unui viitor mai tumultos.
      Este foarte posibil sa aveti parte de castiguri neasteptate in 2023, iar oportunitatile in cariera nu vor intarzia sa apara. Va fi un an destul de promitator, in care este posibila inregistrarea unor succese notabile. Beneficiind si de sprijinul apropiatilor, a mentorilor, a profesorilor si tutorilor, lucrurile vor evolua destul de lin si fara a pune probleme deosebite.

Citeste mai mult tigru...

Iepure      Anul acesta veti actiona in teritorii foarte bine definite, inecrcand sa nu va amestecati in treburile altora si nelasand pe altii sa se amestece in treburile voastre. Colaborarea profesionala este acceptata, ba chiar stimulata, insa cand vine vorba despre viata personala, limitele trebuie sa fie foarte clare, altfel lucrurile nu vor fi deloc pe placul vostru. Anul 2023,nu va fi un an extraordinar pentru voi, dar nici nu se poate spune ca va fi un an prost. Este nevoie de o improspatare in viata voastra, de o schimbare a directiilor, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru asta.
      Anul 2023 va fi si un an plin de oportunitati de a castiga bani, insa nu intotdeauna conditiile vor fi foarte facile. Uneori vor aparea reale provocari in acest sens.

Citeste mai mult iepure...

dragon      Anul 2023 va fi, pentru voi, un an al actiunii, al dorintei de a va impune prin ceva deosebit fata de cei din jur. Ambitiile vor fi mari, la fel si obiectivele stabilite; energia nu va lipseste, insa este nevoie sa va pastrati, mai mult ca niciodata, realismul. Intr-o astfel de situatie vi se pare ca totul e posibil, si, cu cat veti cadea de mai sus, cu atat va veti accidenta mai tare. Va fi un an in care veti incerca sa atrageti, de partea voastra, prietenii si apropiatii. Totusi, aveti tendinta de a va manifesta usor agitat, ca si cum nu reusesiti sa va controlati asa cum trebuie temperamentul, ceea ce va avea impact nu tocmai pozitiv in ceea ce priveste relatiile interpersonale; va trebui sa va impunet rabdare, pentru ca putini vor fi cei ce vor putea tine pasul cu voi.

Citeste mai mult dragon...

sarpe      Combinatiile anului acesta, la care veti fi chemati sa participati, vor fi, mai cu seama, lucrative, si mai putin sentimentale; cu toate ca puteti fi si visatori, tesand fantezii sentimentale care mai de care mai romantice, anul acesta nu va stimuleaza in mod deosebit in acest sens. Ar trebui sa aveti mare noroc sa va gasiti persoana potrivita, alaturi de care sa decideti sa ramaneti pentru tot restul vietii voastre. Abia in a doua parte a anului este posibil sa apara ceva evenimente mai palpitante. Interesul pentru viata profesionala domina acest an, toate eforturile fiind concentrate in aceasta directie; proectele pe care le-ati pus la punct sunt prioritare, indetrimentul vietii personale care nu va cunoaste implinirile preconizate.

Citeste mai mult sarpe...

Cal      Anul 2023 va fi un an in care nativilor acestei zodii li se va cere sa se implice, sa le pese si sa iubeasca. Numai in acest fel vor primi rasplata pe care o asteapta. Indiferenta nu va va ajuta absolut deloc, ba chiar va va provoca daune semnificative. Este imperativ ca fiecare dintre nativii acestei zodii sa se manifeste in felul sau propriu, fara a-i deranja, insa, in mod semnificativ pe cei din jur. Satisfactii vor compensa, in majoritatea cazurilor, eforturile depuse. In fiecare zi, trebuie sa fiti constienti ca lucrurile au modul lor de a evolua, iar actiunile voastre trebuie sa se plieze pe acestea; influentele pe care le-ati putea exercita asupra evolutiilor trebuie sa fie bine gandite si organizate.

Citeste mai mult cal...

Capra      Din pacate, anul 2023 nu va fi un an foarte bun pentru voi. Un an fara prea multe progrese, fara tinte clar stabilite si cu multa risipa de energie si resurse. Persoanele nascute in aceasta zodie vor petrece mult timp la locul de munca, se vor preocupa foarte mult de cariera lor, care poate pune o foarte mare presiune asupra lor. Sunteti persoane perfectioniste, insa trebuie sa fiti constienti ca nu intotdeauna vi se ofera conditiile prielnice pentru ca lucrurile sa iasa asa cum va doriti. Este important sa identificati corect pe cei care va sunt prieteni si pe cei care va sunt dusmani; o diferentiere clara intre acestia va poate aduce mai multa liniste decat ati fi banuit; macar stiti cu cine sa va asociati si de cine sa va feriti.

Citeste mai mult capra...

Maimuta      Anul 2023 va fi un an profitabil pentru voi, un an in care veti petrece mai mult timp cu iubitul/iubita, cu apropiatii, cu colegii de munca sau cu prietenii. Atentie insa, personalitatea voastra puternica s-ar putea sa fie cea care sa va joace feste. Daca impetuozitatea, impulsivitatea, tendintele de dominare si aroganta vor pune stapanire pe atitudinea si modul vostru de a va exprima, nimic din ceea ce faceti nu va avea efectul pe care-l asteptati. Relationarea va fi extrem de importanta. Aveti grija sa mai fiti, din cand in cand, si modest, intelegator, mai putin posesiv si agresiv si atunci lucrurile vor merge ca pe roate.

Citeste mai mult maimuta...

Cocos      Sunteti personalitati ceva mai retrase, insa mereu in alerta si plini de resurse. Anul 2023 va fi, pentru voi, un an plin de bucurie, fericire si evenimente memorabile. Este posibil sa cunoasteti o dezvoltare profesionala semnificativa, sa urcati pe scara ierarhica mult mai mult decat v-ati fi asteptat, daca, binenteles, va doriti acest lucru. Dezvoltati relatii foarte bune, atat cu prietenii, cat si cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. De asemenea, relatiile personale au mari sanse sa prospere, sa se consolideze, sa se concretizeze in parteneriate fructuoase in diverse domenii.

Citeste mai mult cocos...

Caine      Se poate spune ca anul 2023, din perspectiva voastra, a nativilor acestei zodii, va fi un an in care ii veti ajuta pe cei din jurul vostru, un an al actiunilor caritabile si al iubirii deosebite fata de aproapele voastru. Va fi un an ceva mai aglomerat, tocmai din acest motiv, deoarece pe langa activitatile voastre obisnuite si intrate in rutina, va trebui sa gasiti timp si pentru activitati suplimentare.
      Trebuie sa acordati atentie, in acest an, sigurantei, pentru a evita accidentele. Temperamentul vulcanic ar putea sa va bage, uneori, in bucluc, asa ca putin autocontrol din acest punct de vedere nu ar strica.

Citeste mai mult caine...

Mistret      Putem spune ca, in 2023, voi, nativii acestei zodii, veti fi cei care-i vor ajuta pe cei din jur. Daca acestia din urma inregistreaza succese, veti fi mandri ca v-ati adus contributia la acest suscces. Sa luam exemplul parintilor care investesc in educatia copiilor, pentru ca mai apoi sa se mandreasca cu rezultatele si realizarile acestora.
      Pe de alta parte, si voi va veti bucura de ajutorul celor din jur, asa incat anul 2023 ar trebui sa fie un an linistit, lipsit de dificultati semnificative.

Citeste mai mult mistret...

TOP