Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Cocos      Sunteti personalitati ceva mai retrase, insa mereu in alerta si plini de resurse. Anul 2023 va fi, pentru voi, un an plin de bucurie, fericire si evenimente memorabile. Este posibil sa cunoasteti o dezvoltare profesionala semnificativa, sa urcati pe scara ierarhica mult mai mult decat v-ati fi asteptat, daca, binenteles, va doriti acest lucru. Dezvoltati relatii foarte bune, atat cu prietenii, cat si cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. De asemenea, relatiile personale au mari sanse sa prospere, sa se consolideze, sa se concretizeze in parteneriate fructuoase in diverse domenii.

DRAGOSTE
      Anul 2023 prezinta auspicii favorabile de relatii interpersonale fericit construite. Cei necasatoriti veti avea sansa sa puneti bazele unor legaturi sentimentale cu semnificatie pentru viata lor. Participarea la evenimentele sociale va poate ajuta sa descoperiti dragostea, poate chiar in cercul de prieteni apropiati. Daca veti gasi partenerii potriviti, puteti dezvolta o relatie de cuplu deosebit de productiva, de invidiat chiar.
      Pentru cei ce va aflati deja intr-o relatie, sa stiti ca este un moment potrivit pentru a aprofunda, pentru a trece la etapa urmatoare, pentru a va casatori, chiar, daca acesta ar fi pasul urmator.

BANI SI CARIERA
      Anul 2023 se anunta destul de productiv pe plan professional. Daca veti intampina probleme in acest an, veti reusi sa gasiti usor si persoane care sa va ajute sa iesiti din impas. La fel de usor veti reusi sa gasiti persoane care sa va dea sfaturi utile sau care sa va ajute in ascensiunea profesionala. Si prietenii va vor fi aproape in acest demers. Pentru afaceristi este un an foarte bun pentru a pune bazele unor noi parteneriate pe termen mediu si lung.
      Va trebui sa investeastiti financiar anul acesta in activitati sociale, in relatiile pe care le cladesc – cadouri, imprumut unui prieten apropiat, investitii alaturi de noi parteneri. Aceasta situatie se perpetueaza in prima jumatate de an, ulterior incepand sa apara si roadele acestor eforturi, buna reputatie fiind de mare ajutor. Castigurile financiare din acest an nu sunt, insa, in totalitate, legate de activitatea profesionala. Veti avea ocazia sa castigati bonusuri, comisioane, este posibil sa primiti recompense pentru diverse servicii sau veti putea culege roadele unor investitii intelepte. Este bine sa aveti in vedere si economisirea, recomandabil fiind un plan de management financiar.

SANATATE
     Prea mult timp petrecut in activitati sociale inseamna oboseala in plus, care nu este, in nici un caz, benefica sanatatii. Este bine sa aveti in vedere acest aspect. Probleme deosebite de sanatate nu par a se anuta in acest an. O atentie mai mare este bine sa acordati sanatatii sistemului digestiv (mese sanatoase, regulate) si celui nervos (odihna suficienta si evitarea stresului).

TOP