Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

dragon      Anul 2023 va fi, pentru voi, un an al actiunii, al dorintei de a va impune prin ceva deosebit fata de cei din jur. Ambitiile vor fi mari, la fel si obiectivele stabilite; energia nu va lipseste, insa este nevoie sa va pastrati, mai mult ca niciodata, realismul. Intr-o astfel de situatie vi se pare ca totul e posibil, si, cu cat veti cadea de mai sus, cu atat va veti accidenta mai tare. Va fi un an in care veti incerca sa atrageti, de partea voastra, prietenii si apropiatii. Totusi, aveti tendinta de a va manifesta usor agitat, ca si cum nu reusesiti sa va controlati asa cum trebuie temperamentul, ceea ce va avea impact nu tocmai pozitiv in ceea ce priveste relatiile interpersonale; va trebui sa va impunet rabdare, pentru ca putini vor fi cei ce vor putea tine pasul cu voi.

DRAGOSTE
      Puteti ajunge la compromis pentru a putea convietui in relatia de cuplu, insa asta nu inseamna ca dragostea a triumfat intre voi. In 2023 nu va exista nimic special pentru nativii acestei zodii, in ceea ce priveste viata sentimentala. Exista ceva semne de disputa. S-ar putea spune ca va fi un an plin de suisuri si coborasuri, insa fara valuri prea mari. Uneori, relatia de dragoste va va da batai de cap, ocupandu-va mintea si furandu-va concentrarea.
      Sansele de a intalni o persoana alaturi de care sa puteti pune bazele unei relatii sunt mai bune pentru femeia acestei zodii, decat pentru barbati. Acestia din urma trebuie sa depuna eforturi mai consistente, sa participe mai activ la viata sociala, pentru a reusi sa cunoasca persoane potrivite pentru a forma un cuplu.
      Avand in vedere ca sansele pentru dragoste sunt mici in 2023, ar putea exista tendinta de a forta lucrurile cu anumite persoane, mai ales spre finele anului. Nu este intelept sa faceti acest lucru, ba chiar ar trebui sa-l evitati din toate puterile.

BANI SI CARIERA
      S-ar putea sa aveti parte de un eveniment semnificativ pentru viata profesionala, ceva care ar putea sa va schimbe total modul de a privi lucrurile, optica asupra activitatii pe care o desfasurati. Este nevoie sa va concentrati toate eforturile, pentru a prinde aceasta oportunitate, care poate fi ceva cruciala pentru cariera voastra. La fel de important este si sa interpretati asa cum trebuie ceea ce se intampla in viata voastra profesionala.
      Oportunitati de a castiga bani in plus nu prea exista in 2023, pentru nativii acestei zodii. Nu este un moment propice pentru a face investitii financiare. Puneti accentul pe dezvoltarea carierei, insa nu va asteptati sa castigati foarte mult.

SANATATE
     Daca nu veti face mai multa miscare, starea voastra de sanatate va avea de suferit. Nimeni nu spune sa nu va ocupati de dezvoltarea carierei, insa este important sa va ocupati cu ceva mai multa atentie si de propria persoana. Stresul nu va face bine, asa ca trebuie sa gasiti modalitati sa va relaxati.
      Supravegheati, in special, sistemul digestiv si pe cel muscular in acest an. Pare ca acesta sunt partile cele mai sensibile ale corpului dumneavoastra in aceasta perioada.

TOP