Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara      2023 va aduce multa acalmie in viata voastra; acest lucru se datoreaza faptului ca aveti mult mai mult autocontrol, ca reusiti sa va stapaniti mai bine emotiile si nu va mai lasati afectati atat de mult de ceea ce se intampla in urul vostru si care nu are, atat de mult, legatura cu voi. Lumea este din ce in ce mai complexa, iar acest lucru sporeste nervozitatea protagonistilor; nu este, insa, si cazul vostru. Senzualitatea si inteligenta sunt atuuri pozitive, care va pot scoate usor din situatii neplacute.
      Uneori este posibil sa aveti impresia ca nu faceti nimic important in acest moment, insa impactul actiunilor voastre, pe termen lung, poate fi extrem de important. Relatiile pe care le veti dezvolta, pe parcursul acestui an, se vor dovedi la fel de insemnate; incercati sa le dezvoltati, atat cat va sta in putere, sa le consolidati si sa le mentineti pentru momentele in care veti avea nevoie de ele.
     Incercati sa nu va stresati prea mult, in 2023; lucrurile se vor intampla asa cum trebuie sa se intample. Faceti-va timp, intotdeauna, pentru oamenii si actiunile care va fac placere, va pun intr-o stare pozitiva si va ajuta sa evoluati frumos, in ceea ce priveste starea de spirit.
     Pe masura trecerii timpului, evoluati in ceea ce priveste calitatile de observatori ai oamenilor si evenimentelor. Aveti o mare capacitate de analiza si va place sa studiati pe cei din fata voastra, astfel incat sa-i cunoasteti mai bine, sa va puteti adapta mai bine persoanelor cu care intrati in contact.
      In 2023 veti simti, mai mult ca de obicei, nevoia de a iesi in natura; privelistile largi, de orice fel, va vor bucura mereu inima si va vor scoate din stari de deprimare, daca veti ajunge sa experimentati asa ceva pe parcursul anului. Aminititi-va ca refugiul vostru, menit sa va refaca spiritual, este in natura.
     Anul 2023 nu va arata, intotdeauna, ca cei mai buni prieteni. Uneori sunteti capriciosi, nu intotdeauna disponibili sau dispusi sa va asociati pentru petrecerea timpului liber, pe care, de multe ori, tindeti sa-l folositi tot pentru munca. Totusi, sunteti coechipieri buni si munictori, iar din aceasta perspectiva, sunteti de dorit a fi aproape.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Trebuie sa aveti grija ca, in plan sentimental, sa nu va inhamati la mai mult decat puteti duce, anul acesta. Moderatia nu face bine doar sistemului vostru digestive, ci si vietii voastre emotionale. Binenteles ca nimeni nu-si doreste sa va calugariti, insa schimbarea prea deasa a partenerilor poate fi deprimanta; mereu de la capat, noi si noi inceputuri, toate se pot dovedi istovitoare atat fizic, cat si psihic. Sunteti persoane destul de practice, asa ca pierderea timpului in acest fel nu pare deloc ceva care sa va aranjeze. De regula, tot ceea ce faceti, faceti cu un scop, asa ca nu trebuie sa va lasati antrenati in aventuri inutile, ci sa cautati lucruri mai serioase, care va caracterizeaza. Doar astfel veti putea obtine relatii de lunga durata, de perspectiva si puteti culege fructele eforturilor personale in aceasta directie.

BANI SI CARIERA
      Anul acesta, cele mai importante lucruri din cariera voastra nu se vor intampla in birou, ci in afara acestuia. Contextul astral subliniaza importanta lucrurilor marunte care va insotesc activitatea de zi cu zi si care nu pot fi cuantificate, neaparat, in bani. Munca voastra nu pooate fi redusa la grafice si scheme, ea este compusa dintr-o multitudine de actiuni, care pot sau nu sa aiba succes. Faptul ca zambiti la colegi si client nu va costa nimic, insa beneficiile pot fi immense, atat in ceea ce priveste rezultatele muncii, cat si in relationare. Daca va gasiti intr-un parteneriat de afaceri, ganditi-va ca trebuie ca partenerul sa se simta la fel de valoros in acest parteneriat; stimulati-i interesul pentru business, in masura in care si el face acelasi lucru pentru voi.
     Tineti cont ca viata nu se opreste, nici nu incepe in spatele usilor biroului vostru; din cele 24 de ore, trebuie sa gasiti cateva pentru a vi le umple cu lucruri care va fac realmente placer, care va pot face fericiti.
     Eforturile voastre vor fi rasplatite cu imbunatatirea situatiei financiare. Aveti mare grija la pierderile initile de timp; orice intarzieri pot sa aduca pierderi, uneori semnificative. Cu putina rabdare si intelepciune, veti putea depasi momentele dificile legate de chestiunile financiare; prudenta este absolut necesara, deoarece actiunile impulsive sent susceptibile a provoca pagube mari.

SANATATE
      Ganditi-va sa va imbracati bine, pentru ca, mai ales la inceputul anului, sunteti predispusi la probleme respiratorii. Daca va veti obosi prea mult ochii, este posibil sa aveti migrene sau dureri de cap moderate, ceea ce va va altera starea de spirit. Problemele digestive sent posibil sa apara in a doua parte a anului; veti resimti o oarecare stare de astenie, in aceasta perioada, mai ales daca aveti o activitate zilnica sustinuta. Spre finele anului, lucrurile par a se reglementa; vitalitatea va revine si veti putea face fata chiar si unei activitati solicitante. Chiar si mai bine ar fi sa gasiti un echilibru intre munca pe care o desfasurati si diverse activitati care va fac placere.

IMPORTANT:
     - Atractivitatea care va caracterieaza va va ajuta in multe momente delicate, pe care veti reusi sa le depasiti destul de usor;
     - Capriciile de care dati dovada in relationarea cu ceilalti ar putea sa va indeparteze de unii prieteni, care nu vor accepta acest tip de comportament. Va fi nevoie sa faceti concesii in relatiile cu ceilalti, daca doriti sa mentineti legaturile sis a le dezvoltati in continuare;
     - Aveti mare grija la gestionarea actiunilor din interiorul si din afara biroului in care va desfaurati activitatea; echilibrati-le in asa fel incat sa va gasiti voi insiva in echilibru psihic si emotional;
     - Sanatatea este mai vulnerabila in prima parte a anului, cand este posibil sa experimentati diverse probleme la nivel digestiv; durerile de cap se pot intensifica in primul trimestru al anului;
- Pozitionarea planetelor nu va este defavorabila; totusi, contextele favorabile care vi se ofera trebuie fructificate la timpul potrivit, altfel ocaziile vor fi pierdute definitiv.

TOP