Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Iepure      Anul acesta veti actiona in teritorii foarte bine definite, inecrcand sa nu va amestecati in treburile altora si nelasand pe altii sa se amestece in treburile voastre. Colaborarea profesionala este acceptata, ba chiar stimulata, insa cand vine vorba despre viata personala, limitele trebuie sa fie foarte clare, altfel lucrurile nu vor fi deloc pe placul vostru. Anul 2023, nu va fi un an extraordinar pentru voi, dar nici nu se poate spune ca va fi un an prost. Este nevoie de o improspatare in viata voastra, de o schimbare a directiilor, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru asta.
      Anul 2023 va fi si un an plin de oportunitati de a castiga bani, insa nu intotdeauna conditiile vor fi foarte facile. Uneori vor aparea reale provocari in acest sens.

DRAGOSTE
      Nu exista nici un semn de noroc pentru voi, in ceea ce priveste viata sentimentala, in 2023. Este posibil ca barbatii sa fie ceva mai avantajati decat femeile, insa nu este ceva obligatoriu. Sansele de a intalni persoana potrivita cresc semnificativ daca se intensifica prezenta in viata sociala. Relatiile trebuie sa se infiripe in mod natural. Fortarea situatiei, chiar daca cineva va cade cu tronc, nu va fi in favoarea voastra. De aceea este recomandabil sa fiti degajati si sa lasati lucrurile sa se deruleze de la sine.
      Cei aflati intr-o relatie sau casatoriti ar fi bine sa se concentreze mai mult pe sentimentele partenerului de cuplu. Nu acceptati sacrificii prea mari din partea acestuia, mai ales daca sunt facute in ideea de a va face pe voi fericiti. Acest lucru ar dauna relatiei, pe termen lung.

BANI SI CARIERA
      Daca v-a mers bine in cariera in 2022, lucrurile se vor mentine pe acceasi linie si in 2023. Daca ati avut parte de multa presiune la locul de munca, din pacate, si acest aspect se va perpetua. Totusi, veti avea parte de destul de mult sprijin profesional, atunci cand veti intalni obstacole in calea desfasurarii unei activitati normale, astfel incat evolutia evenimentelor va fi mult usurata.
      Anul acesta este foarte potrivit pentru a va perfectiona, pentru a va dezvolta profesional. Poate ar fi bine sa va ganditi la a participa la o serie de cursuri de perfectionare, pentru a achizitiona noi cunostinte in domeniul in care actionati. Este posibil ca, dupa aceea, sa vedeti lucrurile din cu totul alt unghi, sa va schimbati unele puncte de vedere asupra anumitor chestiuni.
      Vor aparea si noi oportunitati de a castiga bani in 2023. Totusi, pentru a obtine bani in plus, trebuie sa depuneti eforturi semnificative, care, uneori, nu se prea compenseaza. Nu vor exista insa pierderi, iar asta ar trebui sa va multumeasca.

SANATATE
     Exista cateva « umbre » in ceea ce priveste sanatatea, pe parcursul anului 2023. Daca nu veti fi foarte atenti, este posibil sa cadeti victima vreunui accident. Nu-i ignorati pe cei mai in varsta de langa voi. Ba chiar intrebati – i ceva mai des de sanatate, s-ar putea sa aiba nevoie de acest lucru. Sau daca sunteti in alta locatie, sunati mai des ca sa aflati vesti despre ei.
      Calibrati-va cu atentie eforturile si nu exagerati in ceea ce priveste cantitatea de energie pe care o puneti in ceea ce faceti. Cuantificati asa cum trebuie avantajele fiecarei actiuni, sa vedeti daca se merita eforturile depuse. Rezervati-va timp si pentru propriile nevoi, astfel incat sa nu ajungeti sa cadeti in depresie. Sistemul nervos va fi oarecum mai vulnerabil pe parcursul acestui an, asa ca este nevoie sa va protejati.

TOP