Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Iepure

     Gandindu-ne la o asociere intre un element de foc si unul de lemn, putem sa ne imaginam un foc arzator. In teorie, anul Maimutei ar trebui sa fie pentru Iepure un an dinamic si de succes. In realitate, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Iepurele trebuie sa munceasca mult pentru a strange lemnul necesar unui foc bun, care sa arda cu putere. Pentru acele persoane pentru care succesul in viata este o chestiune extrem de importanta, dificultatile pe care le vor intalni anul acesta vor face parte din provocarile vietii si nu se vor da inapoi de la nimic. Cei care sunt, insa, multumiti cu starea actuala de lucruri, ar fi bine sa se retraga intr-un colt, unde sa astepte linistiti vremuri mai bune.
      Anul acesta va veti confrunta cu puternice probleme emotionale, mai ales in lunile de inceput ale anului, cand ar fi bine sa va ganditi cum sa indepartati toate blocajele care va tin, realmente, pe loc.
      Cel mai important lucru pentru voi va fi sa gasiti solutii problemelor aparute, inainte ca acestea sa scape de sub control.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea, pe de alta parte, pare sa vina mai usor, astfel incat cei mai gentili dintre voi vor reusi sa-si gaseasca o oarecare stare de fericire personala si sa-si faca si partenerul fericit. Nu va ganditi insa la prea multa liniste si pace. Cei mai multi dintre voi vor trebui sa lupte pentru persoana iubita, inclusiv prin gesturile facute fata de aceasta. Cumva, vor trebui sa gaseasca maniera cea mai agreata de partener pentru a-si marturisi dragostea adevarata.
      In familie, veti fi supusi la numeroase provocari in relatia cu sotul/sotia si, de multe ori nu veti reusi sa gasiti o solutie potrivita problemelor ce va macina relatia, ceea ce va va crea numeroase frustrari. Va fi important sa rezolvati aceste chestiuni fara a va pierde echilibrul psihic – lucru cam greu de realizat.
      Cei singuri se vor concentra tot anul pe gasirea partenerului potrivit, insa va trebui sa va faceti curaj, pentru a face acel pas decisiv care se impune, mai ales daca sunteti barbati.

BANI SI CARIERA
     Multi fac greseala de a va subestima, insa, in anul Maimutei, multi s-ar putea sa se insele amarnic, in aceasta privinta. Stiti sa va prefaceti mici si neajutorati, atunci cand se impune, insa realitatea este cu totul alta. Va folositi de toate atuurile, chiar si de acest tip de inselatorie pentru a va atinge scopurile. Avand in vedere ca se anunta un an destul de dificil, cine v-ar putea invinui ca apelati la mici trucuri care sa va asigure supravietuirea sau evolutia. La randul vostru, trebuie sa fiti atenti la acele persoane din jurul vostru care par mielusei nevinovati, dar care, in fond, sunt de fapt fiare feroce. Sa nu fiti voi cei pacaliti! In cariera, sunt putine sanse sa ajungeti foarte sus, asa ca folositi aceasta perioada pentru a va pregati terenul pentru vremuri mai favorabile acestui scop. Finantele va vor pune probleme, numai daca nu veti sti sa le administrati asa cum trebuie. Investitiile trebuie amanate pentru ultimul trimestru al anului.

SANATATE
     Nu veti incepe anul cu prea multa energie, ba chiar s-ar putea sa fiti coplesiti de griji si probleme. Este posibil ca problemele de sanatate sa apara pe fond de stres, de presiune fizica. Cautati sa gasiti debusese, pentru a va descarca. O prea mare incarcare emotionala poate fi daunatoare firii voastre sensibile si un mare handicap in desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Tigru si nu Iepure)

TOP