Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Leu (23 iulie - 22 august)

Leu      Anul 2023 nu este un an potrivit pentru a va da in spectacol; mai degraba, este o perioada potrivita pentru acei care vor sa evolueze, punandu-si in valoare propriile calitati si experiente accumulate de-a lungul timpului; este momentul pentru meritocratie! Lasati faptele sa vorbeasca pentru voi. Daca ceea ce faceti merita facut si popularizat, cu siguranta cei din jur vor aprecia eforturile voastre. Increderea in sine este o caracteristica ce nu prea va lipseste; ca atare, atata timp cat sunteti capabili sa faceti ceva, nimic nu poate sta in calea succesului vostru.
     Pare ca anul 2023 va fi un an ceva mai lent pentru voi, insa acest fapt face lucrurile mult mai usoare. Este important sa va adaptati ritmului evolutiilor; in nici un caz, nu este recomandabil sa le grabiti. Facand lucrurile mai pe-ndelete, mai temeinic, sansele ca ele sa iasa excellent, iar rezultatele sa fie foarte bune, sunt foarte mari.
     Este posibil ca anul acesta sa experimentati, un anumit grad de incertitudine, in unele momente, insa este un lucru bun, daca stam mai bine sa ne ganditm, pentru ca astfel va puteti tine vanitatea sub control; si stim ca la capitolul vanitate stati foarte bine. Pornind de la aceste considerente, chiar si abaterile de la planurile minutios pregatite, trebuie primite bine; ele trebuie vazute ca niste deschideri, care permit patrunderea noului in viata voastra. Sent experiente de viata care se pot dovedi foarte utile, in diverse circumstante viitoare ale vietii voastre.
     Este important sa va concentrati pe evolutiile carierei, daca va doriti o ascensiune in profesia pe care o practicati, insa imediat dupa, interesul trebuie indreptat catre imbunatatirea relatiilor cu cei din jur, prieteni si familie. Incercati sa va implicate mai mult in evolutiile pozitive din familia voastra; un camin adevarat nu este ceva ce se poate achizitiona de la supermarket, atunci cand simtim nevoia. Este o intreprindere ce necesita actiune constanta, sustinuta, precum si implicare maxima. Castigurile, in acesta directie, sunt de natura afectiva.
     Voi, nativii acestei zodii, sunteti persoane determinate, care mereu incearca sa-si atinga scopurile. Sunteti directi, nu prea umbati cu ocolisuri atunci cand va puneti ceva in minte; si, de regula, gasiti si mijloacele necesare pentru a ajunge la obiectivele propuse. Sunteti persoane energice si optimiste, iar aceste caracteristici va ajuta enorm de mult sa mergeti inainte, cu progrese mereu vizibile. Anul 2023 va fi un an in care va trebui sa uzati, din plin, de toate aceste trasaturi de caracter; prieteniile reprezinta un aspect important pentru voi, insa, din pacate, nu veti reusi sa le pastrati pe toate, in forma pe care v-ati dori-o. Dinamica legaturilor de acest gen este, insa, surprinzatoare si, niciodata nu stiti ceva poate rezerva viitorul.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Toate emotiile si dragostea, mai presus de toate, sunt elemente care va vor condimenta, din plin, viata, in 2023. Veti avea posibilitatea sa simtiti, pe propria piele, cat de deschisa, de sincera, este iubirea. Si in relatiile sentimentale, lucrurile vor merge mai lent. Daca sunteti deja intr-o relatie, aceasta va evolua, in mod sigur, catre un stadiu mult mai profund. Chiar daca nu sunteti in cautarea unei relatii stabile, este foarte posibil ca anul acesta sa va schimbati optica, in aceasta privinta. Daca sunteti logoditi, poate anul acesta vas i casatoriti; cei casatoriti pot sa decida sa fac un copil anul acesta. Este, in mod clar, un an al evolutiilor serioase pentru voi. Partenerii voastri trebuie sa fie pregatiti; oferiti sinceritate si seriozitate in relatia de cuplu, dar cereti acelasi lucru, la aceeasi altura, si de la cei alaturi de care va angajati sa porniti o familie.

BANI SI CARIERA
      Din punct de vedere financiar, anul 2023 nu va pune probleme deosebite; dimpotriva, este foarte posibil sa aveti parte de castiguri neasteptate; poate o mai veche investitie ajunge la final anul acesta sau poate castigati la loterie. In orice caz, incercati sa nu faceti parade cu ceea ce castigati; fiti mai modesti si nu atrageti atentia. Este mai bine sa va asigurati confortul dorit, fara a fi, insa ostentativi. Daca va doriti sa accedeti pe o pozitie superioara, anul acesta trebuie sa fiti atenti la practicile malitioase. Cu siguranta, pozitiile bune sunt vizate de mai multe persoane, iar unele dintre ele sunt capabile de orice pentru a ajunge la rezultatul dorit. Acest lucru va pune, oarecum, in pericol, iar faptul ca voi sunteti directi, va expune clar intentiile. In cazul altora, acestea ar putea sa nu fie foarte evidente, asa ca nu puteti sti cu precizie de cine sau de ce trebuie sa va feriti.

SANATATE
      Nivelurile voastre de energie vor fi fluctuante anul acesta, depinzand foarte mult de climatul din jurul vostru. De aceea este important sa mentineti o atmosfera familiala cat mai propice. Profiati de momentele mai energice pentru a va exersa mintea si trupul. Cand energia va lipseste, nu incercati sa va suprasolicitati; asteptati sa va reveniti sau, mai bine zis, indreptati-va eforturile in aceasta directie. Utilizati alimente care va pot ajuta in acest sens si respectati un program de odihna care sa vi se potriveasca.

IMPORTANT:
     - 2023 va fi un an cu evolutii mai lente pentru voi, insa astfel veti putea savura mai bine ceea ce se petrece, veti putea decela mai corect adevarata fata a evenimentelor si oamenilor;
     - Este important sa va implicati in familie, astfel incat aceasta sa fie una dintre marile voastre prioritati;
     - Daca unele planuri nu va ies asa cum v-ati fi dorit, nu disperati; profitati de turnurile pe care le-ar putea lua evenimentele pentru a va reimprospata viziunile, pentru transformare si inovatie;
     - In plan sentimental, lucrurile tind spre serios, astfel incat evolutiile merg catre etape cu mai multa implicare si responsabilitate in relatiile de cuplu;
     - Banii nu reprezinta o problema pentru voi; mai degraba, gestionarea lor corecta. In aceasta directie trebuie sa va concentrati mai mult;
     - Cariera va poate solicita mai mult atentia, mai ales din perspectiva persoanelor cu care va veti confrunta, in lupta pentru un post ierarhic superior;
- Starea voastra de bine va fi strans legata de climatul din jurul vostru, de relatiile cu cei din jur, de modul in care veti sti sa va apropiati pe cei dragi voua – familie si prieteni.

TOP