Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Maimuta      Anul 2023 va fi un an profitabil pentru voi, un an in care veti petrece mai mult timp cu iubitul/iubita, cu apropiatii, cu colegii de munca sau cu prietenii. Atentie insa, personalitatea voastra puternica s-ar putea sa fie cea care sa va joace feste. Daca impetuozitatea, impulsivitatea, tendintele de dominare si aroganta vor pune stapanire pe atitudinea si modul vostru de a va exprima, nimic din ceea ce faceti nu va avea efectul pe care-l asteptati. Relationarea va fi extrem de importanta. Aveti grija sa mai fiti, din cand in cand, si modest, intelegator, mai putin posesiv si agresiv si atunci lucrurile vor merge ca pe roate.

DRAGOSTE
      Anul 2023 este un an de bun augur pentru intemeierea unei relatii, a unei familii. Sunteti foarte prezenti in cercurile sociale, asa ca este imposibil sa nu gasiti pe cineva care sa fie pe placul vostru. Daca va veti indragosti, veti avea o relatie de dragoste extrem de romantica si incitanta. Cei deja casatoriti s-ar putea sa se gaseasca implicati intr-un eveniment deosebit in familie, un eveniment memorabil.
      S-ar putea sa fie nevoie sa mai si renuntati la anumite lucruri in favoarea familiei, a mentinerii relatiei de cuplu intr-o stare care sa va multumeasca. Grija mare la atitudinea si tonul adoptate fata de partener. Respectul reciproc si comunicarea bine pusa la punct va vor aduce multe beneficii.

BANI SI CARIERA
      Veti avea parte de bani, insa si de o concurenta acerba in a-i obtine. Aceasi concurenta isi va face simtita prezenta si in ceea ce priveste ascensiunea in cariera, asa ca trebuie sa va concentrati pe perfectionarea propriilor abilitati si cunostinte si sa fiti foarte concentrati atunci cand va implicati, cand va asumati raspunderea pentru a face ceva. Este important sa fiti moderati in orice veti intreprinde, sa nu va lasati purtati de impulsivitate.
      Este bine sa dezvoltati relatii de buna colegialitate cu cei cu care sunteti in relatii profesionale, sa aveti o atitudine potrivita fata de sefii vostri. Altfel veti avea parte de complicatii pe care, cu siguranta, nu vi le doriti.

SANATATE
     Nu exista probleme de sanatate deosebite pentru voi anul acesta. Lucrurile se vor mentine aproximativ la fel ca si in anul trecut. Uneori va veti simti obositi, dupa o perioada de munca ceva mai aglomerata ca de obicei. Este bine sa va acordati si minimul ragaz necesar pentru a va odihni atat cat trebuie pentru a va pastra in forma maxima.
      In 2023, acordati o atentie deosebita sanatatii intestinelor, stomacului, sistemului digestiv, in general.

TOP