Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Mistret      Putem spune ca, in 2023, voi, nativii acestei zodii, veti fi cei care-i vor ajuta pe cei din jur. Daca acestia din urma inregistreaza succese, veti fi mandri ca v-ati adus contributia la acest suscces. Sa luam exemplul parintilor care investesc in educatia copiilor, pentru ca mai apoi sa se mandreasca cu rezultatele si realizarile acestora.
      Pe de alta parte, si voi va veti bucura de ajutorul celor din jur, asa incat anul 2023 ar trebui sa fie un an linistit, lipsit de dificultati semnificative.

DRAGOSTE
      Acest an va aduce probleme nesemnificative, din punct de vedere sentimental. Femeile nu vor avea parte de schimbari importante in viata sentimentala in 2023. Poate cate ceva se va clinti abia spre finele anului, prin noiembrie-decembrie.
      Nici pentru barbati, lucrurile nu sunt mai bune. Multi dintre voi nu va veti gasi dragostea in relatia prezenta. Este nevoie sa fiti rabdatori si sa asteptati momentul potrivit. Lucrurile se vor imbunatati semnificativ din toamna.

BANI SI CARIERA
      In plan profesional, nu veti fi tocmai lipsiti de norc, insa lucrurile vor merge cu-adevarat bine daca veti adopta o strategie potrivita si daca veti fi constanti in mentinerea ei. Mai mult decat a beneficia de ajutor, veti fi pusi in situatia de a–i ajuta pe novici, pe cei nou veniti, ceea ce va va fi de folos deoarece veti reusi sa formati oameni competenti pentru echipa in care activati. Pe de alta parte, nu putini vor fi cei recunoascatori si care va vor ajuta si ei, la randul lor, la momentul potrivit. Ascensiunea in cariera a celor pe care ii sprijiniti va va aduce recunoastere si recompense ulterior. Veti capata o reputatie foarte buna, iar beneficiile vor veni gradual, pe temen lung.
      Daca va veti gasi sufocati de prea multa munca, ajutorul nu va va lipsi, ceea ce va fi o mana cereasca in perioadele aglomerate.
      Nu vor exista castiguri financiare spectaculoase in 2023. Lunile august si septemebrie vor fi cele mai profitabile; in aceasta perioada, norocul la bani va va surade. In ceea ce priveste investitiile, trebuie sa stiti ca strategiile pe termen scurt nu vor avea rezultate pozitive. Trebuie sa puneti la punct strategii pe termen lung pentru a avea castiguri.

SANATATE
     In ceea ce priveste starea de sanatate, trebuie sa fitie atenti, in acest an, la problemele legate de siguranta, atunci cand conduceti, inotati, mergeti pe bicicleta, munciti sau practicati orice activitati cu potential periculos. Exista pericol de accidente, daca nu va veti concentra 100% la ceea ce faceti.
      De asemenea, sanatatea celor mai in varsta din preajma voastra va trebuie monitorizata cu atentie, ceva mai des ca de obicei.
      Trebuie sa va ingrijiti mai cu seama de sanatatea intestinelor, a stomacului si a sistemului cardio-vascular.

TOP