Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti      Anul 2023 este un an al oportunitatilor pentru voi si ar trebui sa-l imbratisati ca atare. Anul acesta va aduce decizii intelepte, credinte ferme, cresterea in venituri si sprijin din partea apropiatilor. Este un context extrem de benefic pentru voi, mai ales daca relatiile cu rudele vor fi stranse, sustinandu-va reciproc. Sunteti foarte legati de familie, va atasati de apropiati, acest lucru fiind foarte benefic pentru starea voastra de spirit, mai ales atunci cand lucrurile merg bine, dar si riscant, totodata, pentru ca tinde sa va dezechilibreze psihic, atunci cand legaturile se deterioreaza. In consecinta, petreceti cat mai mult timp cu familia si apropiatii, astfel incat sa cimentati puternic legaturile dintre voi.
      Anul 2023 va fi un an foarte dinamic pentru voi, aproape mult prea dinamic, astfel incat veti fi chemati sa fiti alerti si sa raspundeti pe masura. Exista riscul de a va obosi, in acest fel, si veti resimti, destul de des, nevoia de a mai reduce putin ritmul de evolutie al diverselor evenimente.
      Sunteti persoane cu o imaginatie debordanta, iar acest lucru va avantajeaza in majoritatea timpului, pentru ca mereu veniti cu idei noi, care captiveaza pe cei din jur ; pe de alta parte, insa, imaginatia bogata va predispune la tot felul de ingrijorari. Ce va fi maine ? Ce va fi luna urmatoare ? Faceti tot felul de scenarii si va streasati foarte mult pentru ceea ce ar putea fi. Ca urmare, nivelul de stress va fi crescut in 2023, insa nu din pricina factorilor externi; voi sunteti singurii care va creati probleme, iar asupra acestui aspect aveti posibilitatea de a interveni si corecta. Nu este OK sa sacrificati distractia pentru a va simti in siguranta; efectele pe termen lung nu vor fi deloc benefice. Nu va fie teama sa va simtiti bine, atunci cand imprejurarile va permit acest lucru.
      Disputele de orice fel va indispun si, anul acesta, veti face eforturi intense de a le evita ; vi se pare mult mai simplu sa stati deoparte, decat sa incercati sa va controlati trairile interioare in timpul conflictelor. Totusi, este indicat sa va aparati punctul de vedere, atunci cand nu se poate altfel.
      Sporeste interesul vostru pentru chestiunile legate de spiritualitate; este posibil sa va aplecati mult mai des asupra activitatilor religioase, spirituale. Sunteti firi mistice si, uneori, aceste interese ar putea fi putin cam exagerate, facandu-i pe cei din jur sa-si cam dea coate ; fiti moderati, atat in ceea ce priveste seriozitatea cu care abordati chestiunile serioase, cat si in ceea ce priveste distractiile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In ceea ce priveste relatiile sentimentale, anul acesta va furniza rezultate amestecate. Uneori sunteti foarte romantici, alteori foarte capriciosi, schimbatori ca dispozitie, iar acest lucru poate afecta relatia cu partenerii. Este foarte posibil sa va simtiti nesiguri in relatie, iar grijile care va framanta mereu ar putea sa-i irite pe acestia. De aceea este nevoie sa tineti cont, in relatia de cuplu, de nevoile voastre in corelatie cu cele ale partenerului, astfel incat sa mentineti un echilibru.
     Periada de la finele anului, dupa luna septembrie, este cea mai favorabila casatoriei, in ceea ce va priveste pe voi. Astrele arata ca trebuie sa fiti multumiti cu ceea ce vi se ofera; plangerile repetate fata de diferite nemultumiri cu privire la diverse evolutii sunt neplacute si pot afecta, uneori iremediabil, relatia de cuplu. Este nevoie sa oferiti spatiu partenerului, sa nu-l sufocati cu dovezile voastre de iubire; fiti moderati si nu fortati lucrurile sa se intample.

BANI SI CARIERA
      Este important sa va supravegheati indeaproape finantele, anul acesta. Daca veti cheltui banii pe frivolitati, este foarte posibil ca finantele sa va lipseasca tocmai in momentele in care veti avea foarte mare nevoie. Cea mai buna indicatie este sa incercati sa faceti economii in perioadele de surplus. S-ar putea sa sacrificat unele distractii, insa este bine sa aveti mereu o plasa de siguranta.
      Viata profesionala va cunoaste succesiuni rapide de evenimente, uneori apropape fara sa va dati seama. Este foarte posibil ca anul acesta sa aveti mai multi prieteni printer partenerii de munca. Astfel de conexiuni va vor face timpul petrecut la munca mult mai placut.
      Nu va fie teama sa va impartasiti ideile inovatoare! Veti da foarte bine anul acesta si multe dintre ele vor fi foarte apreciate.

SANATATE
      Anul 2023 va fi plin de dinamism pentru voi. Nu intotdeauna veti fi in pas cu timpul, uneori fiind in situatia de a va deprima, din aceasta cauza. Psihicul este putin labil, in acest context si va trebui sa faceti eforturi pentru ca lucrurile sa intre pe fagas normal. Incercati sa nu va strasati singuri si luati fiecare intamplare din viata voastra pas cu pas. Bucurati-va, din plin, de fiecare zi! Incercati terapia prin muzica, pentru a va pastra mintea calma.

IMPORTANT:
     - Anul 2023 va fi foarte dinamic pentru voi, iar faptul ca uneori nu reusiti sa ineti pasul cu evenimentele va poate face sa va simtiti frustrate;
     - Capriciile in dispozitie nu vor fi acceptate de parteneri, iar relatiile de cuplu se pot inrautati, in acest context;
     - Relatiile cu apropiatii trebuie intretinute, insa uneori este bine sa nu va implicati cu toata fiinta, mai ales daca nu sunteti siguri de aceeasi reciprocitate. Riscati sa fiti raniti atunci cand va asteptati mai putin;
      - Relatia cu partenerul trebuie sa fie libera, fara sufocari in manifestari si cuvinte; prea multe dulcegarii aglomereaza si spatiul si timpul in mod inutil;
     - Evolutia personala va fi sustinuta de aster anul acesta. Va veti bucura de o viata interioara bogata, pe care v-a trebui s-o impartasiti, in mod civilizat, cu cei din jur;
- Generozitatea caracteristica va va indemna sa sariti, destul de des, in sprijinul celorlalti. Alegerile pe care le aveti de facut trebuie sa tina cont de acest lucru.

TOP