Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

sarpe      Combinatiile anului acesta, la care veti fi chemati sa participati, vor fi, mai cu seama, lucrative, si mai putin sentimentale; cu toate ca puteti fi si visatori, tesand fantezii sentimentale care mai de care mai romantice, anul acesta nu va stimuleaza in mod deosebit in acest sens. Ar trebui sa aveti mare noroc sa va gasiti persoana potrivita, alaturi de care sa decideti sa ramaneti pentru tot restul vietii voastre. Abia in a doua parte a anului este posibil sa apara ceva evenimente mai palpitante. Interesul pentru viata profesionala domina acest an, toate eforturile fiind concentrate in aceasta directie; proectele pe care le-ati pus la punct sunt prioritare, indetrimentul vietii personale care nu va cunoaste implinirile preconizate.

DRAGOSTE
      Nativii din aceasta zodie ar trebui sa aiba bune relatii interpersonale in 2023. Cei singuri trebuie sa se implice ceva mai mult in viata sociala, sa participe la cat mai multe evenimente, sa se faca remarcati si sa reuseasca, astfel sa-si gaseasca o partenera, chiar daca se bazeaza, in demersurile lor, mai mult pe noroc. Chiar daca Semnul Dragostei nu este foarte puternic in acest an, chiar daca sansele de a va intalni marea iubire sunt mici, ele exista, asa ca trebuie sa incercati toate variantele care vi se ofera. Atentie, lucrurile in domeniul vietii sentimentale se vor desfasura destul de lent, asa ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si, mai ales, nu trebuie sa fortati evolutiile. Femeile singure sunt ceva mai norocoase in privinta intalnirii unui eventual partener, decat reprezentatii sexului « tare ». Vara este perioada cea mai favorabila a acestui an, pentru dezvoltarea relatiilor sentimentale.

BANI SI CARIERA
      In ceea ce priveste cariera, anul 2023 va fi destul de benefic pentru voi. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, este foarte posibil sa reusiti sa gasiti pozitia care vi se potriveste cel mai bine. Daca sunteti implicati in vreun proiect, va va face placere sa desfasurati activitatile necesare pentru a-l duce la bun sfarsit. Chiar daca va fi nevoie sa lucrati ore suplimentare, avand in vedere ca va place ceea ce faceti, nimic nu vi se va parea o corvoada.
      Din fericire, eforturile depuse vor aduce si castiguri pe masura, ba chiar, uneori, peste asteptari, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere relational si al cunostintelor prefesionale. Este posibil ca prestatia voastra sa fie remarcata de superiori si nu este exclusa chiar o promovare, in partea a doua a acestui an.
      Este indicat sa acordati o atentie sporita eticii, in tot ceea ce faceti. Exista semne ale unor probleme legate de legislatie, asa ca este cel mai intelept sa nu va implicati in dispute sau conflicte de munca.

SANATATE
     Anul acesta energiile voastre se vor canaliza in directia carierei, in directia sporirii castigurilor financiare. Va fi un an cu multa munca, ce va solicita mult efort fizic si intelectual. Vor exista momente de presiune intensa, care, nu de putine ori, va vor lasa secatuiti de puteri. Aveti nevoie sa va oferiti timpul necesar pentru a va reface fortele dupa munca grea din timpul zilei. Ar fi foarte bine sa va rezervati timp pentru exercitii fizice, pentru activitati care sa va revigoreze din punct de vedere mental.
      In 2023, trebuie sa fiti atenti la sanatatea sistemului digestiv (stresul provoca ulcer), dar si la cea a sistemului nervos.

TOP