Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion

     Astrele spun ca veti avea un an plin de realizari in plan profesional. Vor exista numeroase oprtunitati de a face schimbarile atat de necesare pentru a avansa, pentru a evolua.Veti beneficia de suficienta vitalitate pentru a va bucura din plin de viata. Per total, va fi un an de succes pentru voi, nativii din Scorpion. Momentele de schimbare esentiala vor avea, in general, un impact pozitiv asupra vietii voastre.
      S-ar putea spune ca, din punctul de vedere al evolutiilor din viata voastra, anul 2024 poate fi impartit in trei perioade. Prima faza se va derula in primele trei luni ale anului, pan ape la jumatatea lunii aprilie, si va fi o perioada foarte dinamica, foarte vibranta, sub influenta semnficativa a plenetei Marte asupra semnului zodiacal al Scorpionului. Animte confuzii si neitelegeri ce ar putea sa apara in domeniul profesional, isi vor gasi usor rezolvarea. Nu amanati rezolvarea problemelor, pentru ca, pe masura trecerii timpului, acestea tin d sa devina din ce in ce mai acute. Nu va temeti de confruntarile cu oponentii. Sub spirjinul constant al lui Marte, planeta razboinica, nimic si nimeni nu va va putea rapune.
      Evolutiile de pe intreg parcursul anului 2024 va vor impinge spre decizii radicale. Totusi, indiferent de context, este recomandabil sa demonstrate cat mai pregnant, calitatile voastre pozitive. Nu este cazul sa fiti timizi. Acest tip de manifestari nu-si gasesc deloc locul in desfasurarile primei jumatati a anului 2024 si, cu atat mai putin, in ultima parte a anului. Tineti-va departe de asocierile riscante, atat in profesie, cat si in viata personala. Chiar daca va place adrenalina, riscati sa iesiti mult prea sifonati din astfel de asocieri si nu se merita.
      Ultima etapa, care va incepe odata cu venirea toamnei si se va finalize la sfarsitul anului, va fi destul de calma si de armonioasa, ceea ce, pentru voi, inseamna, oarecum monoton. Totusi, este o evolutie benefica si trebuie sa o apreciati ca atare. In ciuda reducerii energiilor vitale, planul profesional va fi in expansiune, sub actiunea voastra. Fiti calculate, caci este nevoie sa va dozati bine eforturile. Nu e cazul sa va transformati in robotei care performeaza la infinit aceleasi si aceleasi activitati.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In 2024, mai multe corpuri ceresti isi vor exercita influenta asupra zodiei Scorpionlui, insa cea mai semnificativa va fi a cea a “planetei rosii”, Marte, prezenta din ianuarie pana in decembrie. In egala masura, viata sentimentala a voastra va fi guvernata de actiunea acestei planete. Prima perioada a anului va fi plina de evolutii suprinzatoare, in care multi dinre voi veti reusi, cu putin noroc, sa va descoperiti locul in aceasta lume. Unii dintre voi s-ar putea sa descopere ca s-au condus dupa principii total eronate si vor trebui sa-si reevalueze intreg sistemul de valori. Acest fenomen va avea impact si asupra segmentului “dragoste” din viata voastra.
     La mijlocul anului 2024, cand influenta lui Marte va fi mult mai dinamica, ar putea sa apara schimbari majore in viata de cuplu sau in stabilirea unor relatii personale, schimbari de importanta pentru viitor. Nimic nu este intamplator. Fiecare disputa sau reconciliere este sursa, desfasurarea sau finalul natural al unei situatii particulare, generate de voi sau de ceilalti participant la evenimentele din viata voastra. Spre finele anului, este posibil sa fiti, totusi, obositi, sa nu mai tineti pasul cu unele desfasurari, dar tineti cont ca ar trebui sa va instiintati si partenerul despre aceasta stare de lucruri, astfel incat sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Nu va grabiti sa trageti concluzii inainte de vreme, caci s-ar putea sa mai aveti de-a face cu evenimente interesante.

FINANTE
     Este un domeniu in care astrele va vor pune in fata unor desfasurari neasteptate uneori. Totusi, factorii externi nu vor avea un impact semnificativ asupra situatiei voastre financiare, cel putin in prima parte a anului. Este un aspect pozitiv, care trebuie insa sa nu va aduca in punctual pierderii vigilentei, ce poate constitui un real pericol in perioada urmatoare. Pana la mijlocul verii veti fi foarte solicitati si va trebui sa munciti sustinut pentru tot ceea ceva doriti sa obtineti. Motivatiile vor fi foarte importante si evolutiile vor depinde de acestea. Spre finele anului, dinamica evolutiilor profesionale se va domoli considerabil si, din pacate, in egala masura, si castigurile financiare. Asa incat ar trebui sa va dizati resursele in asa fel incat in perioadele mai slabe sa nu resimtiti lipsuri. Este important sa aveti control cat mai puternic asupra a ceea ce faceti, dar si, atat cat este posibil asupra oponentilor, contestatarilor. Folositi din plin sursele de informare, pentru a sti cum va situati. Multe decizii, inclusiv cele financiare, vor depinde de cat de bine veti fi informati.

IMPORTANT
     - Planul profesional va fi cel mai favorizat in anul 2024, chiar daca spre finele anului, potentialul de castig se va diminua considerabil. Totusi, nu ar trebui sa fiti nemultumiti, pentru ca rezultatele nu va vor fi, in nici un caz, defavorabile.
      - Multe evolutii vor depinde foarte mult de modul in care veti actiona voi insiva si mai putin de influenta vreunor factori externi.
      - Schimbari majore in viata sentimentala este posibil sa apara undeva pe la mijlocul anului, iar o cumunicare deschisa cu partenerul poate rezolva multe din potentialele situatii problema ce ar putea sa apara.
      - In afaceri nu este indicat sa va impuneti cu forta propriile idei. Trebuie sa va folositi mai mult de subtilitate, care poate fi o cale mult mai eficienta.
      - Dozarea eforturilor este importanta, cumpatarea este esentiala. De regula, aveti obiceiul de a exagera, de aceea acest sfat vine ca un avertisment de a nu va depasi limitele. Increderea in sine si determinarea va pot ajuta sa depasiti si eventuale porbleme de sanatate ce ar putea sa apara pe parcursul acestui an.

TOP