Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion      Anul 2023 va aduce usurare, in multe dintre chestiunile care va apasa; sunteti persoane care va consumati foarte mult pentru ceea ce nu va iese, pentru ceea ce va afecteaza, astfel ca ameliorarea tensiunilor nu poate fi decat extrem de benefica; relaxarea si pacea mentala sunt foarte binevenite. Astrele arata clar ca unele din prioritatile voastre se vor schimba anul acesta, astfel incat presiunea pusa pe voi, in unele chestiuni, va fi considerabil scazuta. Pastrarea unei stari de optimism este importanta, pentru firi inclinate mai degraba catre pesimism, asa cum sunteti voi. Si, pentru a slabi si mai mult efectele nocive ale stresului, este bine sa luati lucrurile unul cate unul; mai multe actiuni deodata nu vor fi incheiate la fel de profitabil, ba chiar dimpotriva.
      Este vizibil si faptul ca ascensiunea voastra de anul acesta va fi constanta, sigura; veti face multe in plan profesional si social. Nu este vorba de a va misca rapid sau incet, ci foarte temeinic. Acordati-va ragaz, daca simtiti ca acest lucru este necesar; doar astfel va veti simti, pe deplin, in zona voastra de confort.
      Prin natura voastra, sunteti persoane superstitioase, mistice ; acestetrasaturi de caracter se vor accentua anul acesta. Veti face incursiuni in spiritual, veti asculta diverse discutii pe teme de acest gen, care va vor influenta optica, modul de a privi pe cei din jur, dar care va vor ajuta, in acelasi timp, sa va gasiti linistea.
      Scopurile pe care vi le propuneti sunt, de regula, bine stabilite ; de aceea este greu, pentru oricine, sa va abata din drumul vostru. Totusi, nu vor lipsi persoanele care sa incerce sa faca asta, asa ca nu trebuie sa fiti dezamagiti, ci, mai cu seama, maguliti. Indiferent de sentimentele pe care le dezvoltati, prudenta nu trebuie sa lipseasca, atunci cand va aflati in situatii susceptibile de a va pune fata in fata cu persoane interesate de legatura cu voi in acest fel.
      Sunteti persoane fidele partenerilor si prietenilor si, in acest context, resimtiti din plin orice tradare, orice intentie de a fi inselati. Pe de alta parte, aveti o aura misterioasa, de parca mereu ati ascunde ceva anume ; este foarte posibil ca cei din jur sa va perceapa ca persoane secretoase, la al caror fond se ajunge cu foarte mare greutate.
      Cea mai dificila perioada pare a fi cea cuprinsa intre iunie si septembrie 2023, cand interesul pentru tot si toate va fi foarte scaut, la fel si vitalitatea ; ati putea simti ca nici o provocare nu merita efortul, iar aceasta senzatie trebuie combatuta cu orice pret. Totusi, pe masura trecerii timpului, lucrurile se aseaa pe fagasul normal, unul cate unul, asa incat nu aveti de ce sa va faceti griji pentru rezultate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In dragoste, credeti in daruire totala, asa incat va implicati cu toata fiinta in relatia de cuplu; va place ca partenerul sa va dea mereu dovezi de dragoste, dar, atentie! Si voi trebuie sa faceti exact la fel. Asteptarile sent de ambele parti! Daca veti lua hotararea sa petrecti timp de calitate in compania partenrilor de relatie, lucrurile vor merge ca pe roate in relatia de cuplu. Daca sunteti suficient de implicate, trebuie sa stiti ca anul acesta este un an excelent pentru a va lua angajamente in plan sentimental. Perioada cea mai favorabila in acest sens este prima parte a anului, chiar pana in luna septembrie; dupa septembrie, este posibil sa apara unele mici obstacole, care ar putea sa va solicite rabdarea. Unele probleme de comunicare ar putea reprezenta elemente perturbatoare; franchetea cu care va expuneti parerile ar putea rani. Daca vreti ca viata voastra amoroasa si statutul social sa intre pe pante ascendente, trebuie sa va controlati, cu foarte multa strictete, limbajul – verbal si non-verbal.

BANI SI CARIERA
      In 2023, veti fi predispusi a cauta caile cele mai facile pentru a va atinge obiectivele financiare si profesionale; aceasta abordare s-ar putea dovedi problematica. Perioada cea mai dificla va fi intre jumatatea lunii februarie si jumatatea lunii martie, cand este posibil sa fiti amestecati in situatii delicate si chiar s-ar putea ridica acuzatii false impotriva voastra. In timpul acestei perioade, este absolu necesar sa fiti foarte atenti la partenerii pe care-i aveti, precum si la eventuale noi asocieri pe care le-ati putea face. Creativitatea nu va va lipsi, astfel incat ideile inovative vor aparea firesc, fara prea multa sfortare. Veti avea un program desul de incarcat anul acesta, asa ca va fi nevoie de un spirit organizatoric ceva mai bine pus la punct.
      Veti beneficia de sprijinul rudelor in intreprinderile profesionale pe care le veti initia, de aceea este important sa pastrati relatii bune cu acestea. Anul acesta este nevoie sa adoptati o atitudine mult mai serioasa referitoare la munca pe care o desfasurati si, evitati, cu orice pret, short cut-urile. Epuizarea la munca poate avea impact negativ asupra abilitatilor voastre de a lua decizii.

SANATATE
      In 2023 nu va veti confrunta cu probleme de sanatate semnificative; trebuie sa aveti grija caci obiceiurile alimentare nesanatoase si repetatele salturi peste mese va pot afecta sistemul digestiv. Din mai pana in iunie se poate sa fiti ceva mai slabiti din punct de vedere imunitar si sa va simtiti astenici si lipsiti de energie; dupa aceasta perioada, veti reusi sa depasiti problemele amintite. Exercitiile fizice se vor dovedi foarte benefice; meditatia va poate ajuta sa va controlati tensiunile din interior – fizice si psihice.

IMPORTANT:
     - Anul 2023 anunta o schimbare a prioritatilor si o slabire a tensiunilor cara va macinau. Organizarea temeinica a activitatilor se dovedeste a fi foarte importanta pentru eliberarea presiunii interioare;
      - Anul 2023 este un an al lucrurilor temeinic realizate; nu veti putea mege cu jumatati de masura, nici sari peste etapele naturale ale realizarii unui demers;
      - In dragoste, implicarea cu toata fiinta intr-o relatie sentimentala este riscanta, mai ales daca nu sunteti siguri de sentimentele partenerului; ca urmare, este bine sa fiti ceva mai prudenti si sa nu va puneti inima pe tava, chiar de la inceput;
      - Tendinta de a o lua pe scurtatura in atingerea obiectivelor profesionale se poate dovedi extrem de paguboasa, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in plan financiar; Sprijinul familiei va fi foarte important in actiunile profesionale pe care le veti intreprinde;
      - Problemele de sanatate trebuie tratate cu seriozitate; stilul de viata sanatos trebuie luat foarte in serios. Nu precupetiti eforturile in a face exercitii fizice, in a va gasi timp pentru meditatie si relaxare;
      - Nu veti avea probleme majore anul acesta, deci se poate spune ca sunteti printre cei mai norocosi; micile tulburari care ar putea sa apara, daca veti fi suficient de intelepti incat sa va adaptati lor, vor avea efect contrar, adica va vor ajuta sa va intariti din punct de vedere psihic si va vor face mai buni profesionisti.

TOP