Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Sobolan

      2023 este un an in care trebuie sa va aplecati mai mult asupra familiei: parinti, bunici, mentori, protectori. Se pare ca veti petrece mai mult tip in compania rudelor, in preajma caminului vostru. Interrelationarea sociala si sentimentala pare sa fie la cote inalte; discutiile sunt generatoare de informatii, iar informatii, uneori, poate fi vitala. Trebuie sa invatati sa fructificati la maximum informatiile detinute, sa le folositi in avatajul vostru ori de cate ori veti avea nevoie. Va fi un an cu reusite, mai ales daca va veti da putin interesul; inteligenta si abilitatile pe care le detineti va vor fi sprijin de nadejde. Ceea ce va va face sa aveti o dispozitie destul de buna pe tot parcursul anului.

DRAGOSTE
     Veti avea relatii sentimentale deosebite in 2023. Pentru cei singuri, se impune cresterea participarii la viata sociala. Dispozitia foarte buna va va ajuta sa cunoasteti persoane noi si, de ce nu, pe cea sau cel care sa fie marea dragoste a vietii voastre. Lunile august si septembrie sunt propice pentru femei, iar pentru barbatii acestei zodii, lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai favorabile pentru a gasi perechea potrivita.
     Pentru cei deja aflati intr-o relatie, este un moment propice pentru a actiona in sensul aprofundarii acesteia. Iar cei casatoriti ar trebui sa aloce mai mult timp pentru a-l petrece cu partenerul de cuplu, pentru a se bucura de sentimentele dintre ei.

CARIERA SI BANI
     2023 va fi un an fara presiuni deosebite in ceea ce priveste cariera. Acest lucru este posibil pornind de la faptul ca aveti relatii foate bune si sprijin important din partea colegilor de munca si mentorilor.
     Pentru cei aflati in functii de conducere, este nevoie sa aiba grija la modul in care isi trateaza subordonatii. De acest aspect va depinde atmosfera de la locul de munca si modul in care veti colabora cu cei pe care-i coordonati. S-ar putea sa fie nevoie sa-i mai pasuiti pe unii sau sa le acordati ajutor altora pentru a-si indeplini sarcinile pe care le au de indeplinit. Este nevoie de multa rabdare si calm, pentru a desfasura relatii lucrative cat mai bune, fara presiuni si fara stres.
     Surplusul de energie pe care-l inregistrati anul acesta va poate sprijini sa gasiti modalitati suplimentare de a castiga bani in plus. Castigurile financiare in plus pot veni si dintr-o promovare sau dintr-un altfel de succes repurtat la locul de munca. Pe cei cu afaceri proprii, entuziasmul ii va ajuta sa puna la punct noi planuri de business. Trebuie insa sa va puneti de acord si cu partenerii de afaceri, mai ales daca acestia nu impartasesc acceasi viziune cu voi. Daca va doriti noi oportunitati, iar partenerul este interesat de stabilitate, este posibil ca, din aceste divergente de opinii, sa apara o serie de probleme. Poate ca, in acest caz, ar trebui sa va ganditi la abordari graduale astfel incat sa vedeti rezultatele pas cu pas, iar partenerul sau partenerii sa se convinga in realitate de succesul teoriilor pe care le-ati expus initial.
     Venitul, in general, va fi stabil pe tot parcursul anului. Toamna si iarna anului 2023 sunt perioadele cele mai propice pentru a va implica in actiuni care sa va aduca venituri suplimentare.

SANATATE
     S-ar parea ca sanatatea nu va va da batai de cap Cal anul acesta. O energie pozitiva va va ajuta sa va mentineti in forma. Daca veti face presiuni pentru ascensiune in cariera sau pentru bani in plus, energiile suplimentare se vor epuiza repede. Epuizarea poate duce la boala, in final, asa ca trebuie sa fiti atenti. Atentie la sanatatea sistemului digestiv si a celui cardiovascular.

 

TOP