Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop anual Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Tigrul      Dificultatile nu vor fi deosebite pentru voi, anul acesta. Va trebui sa va pliati pe desfasurarile de evenimente, sa atacati fiecare provocare cu vitalitatea de care dispuneti; mai ales ca, in contextul astral al acestui an, dispuneti de suficienta energie pentru a face fata unui viitor mai tumultos.
      Este foarte posibil sa aveti parte de castiguri neasteptate in 2023, iar oportunitatile in cariera nu vor intarzia sa apara. Va fi un an destul de promitator, in care este posibila inregistrarea unor succese notabile. Beneficiind si de sprijinul apropiatilor, a mentorilor, a profesorilor si tutorilor, lucrurile vor evolua destul de lin si fara a pune probleme deosebite.

DRAGOSTE
      Anul 2023 este un an infloritor, din punctul de vedere al vietii sentimentale, pentru voi, mai bun pentru barbati, decat pentru femei.
      Barbatii singuri, aflati in cautarea dragostei, nu ar trebui sa rateze oportunitatile oferite de anul 2023. Poate ar fi bine sa nu mai cautati foarte departe, sa va uitati cu mai multa atentie la persoanele de gen feminin aflate in preajma voastra. Nu foartati lucrurile, ci lasati-le sa evolueze de la sine. Acelasi lucru este valabil si pentru femei, native ale acestei zodii, care-si pot gasi perechea printre cei apropiati sau, in orice caz, printre cunoscuti.
      Pentru cei deja implicati intr-o relatie de cuplu, este un moment propice pentru a aprofunda legatura sentimentala care va leaga de partener. Este un moment potrivit chiar pentru a va gandi la o logodna, la un mariaj.
      Celor casatoriti nu le-ar strica sa foloseasca atmosfera propice oferita de acest an, pentru a reconfirma partenerului dragostea sa. Poate o vacanta in doi, in care sa va explorati si sa va traiti din plin relatia, fara intreruperi din exterior, ar fi o investitie buna.

BANI SI CARIERA
      In privinta carierei, 2023 este un an foarte bun pentru voi, pentru a va pune in lumina, a va valorifica talentele, cunostintele, abilitatile. Veti fi sustinuti si vi se vor recunoaste meritele la locul de munca. Evolutia profesionala nu va cunoaste obstacole semnificative, ba chiar veti gasi destule persoane care sa va sustina si sa acorde sprijin in ceea ce aveti de facut. Nu vor fi elemente negative majore care sa va influenteze parcursul carierei in 2023.
     Nici oportunitatile de a face bani nu vor lipsi, in 2023. Conextul este favorabil chiar pentru castiguri rapide, usor de obtinut. Exista nenumarate oportunitati de castiguri; 2023 va fi un an excelent din acest punct de vedere.

SANATATE
     Avand in vedere ca lucrurile va merg bine, este logic ca si starea de spirit va fi excelenta. Nu exista pericol de depresie, energiile creatoare se revarsa din plin. Trebuie totusi sa nu va suprasolicitati, pentru ca acest lucru nu este deloc benefic. Exercitii fizice regulate, somn suficient, mancare sanatoasa, sunt modalitatile prin care va puteti mentine, cu succes, o stare de sanatate excelenta.
      Fiti ceva mai atenti atunci cand conduceti, cand faceti sport sau prestati activitati casnice potential periculoase. Exista posibilitatea de a va accidenta.

TOP