Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodiacul anual 2024

     Anul acesta poate fi cel mai bun pentru tine. Astrele sunt de partea ta, trebuie doar sa vezi ce ti se potriveste in acest an.

      Horoscop anual pentru zodiacul european explicit pe intelesul tuturor.

Berbec

     Anul 2024 se anunta un an de bun augur pentru nativii Berbec, avand in vedere ca pozitiile planetelor sutn favorabile. Totusi, este important sa va focalizati atentia pe ceea ce este mai important pentru voi, in diverse momente ale vietii si asupra modalitatilor, cailor prin care puteti ajunge sa va indepliniti obiectivele propuse. Flexibilitatea va poate aduce multe castiguri in aceste demersuri si puteti face progrese semnificative daca veti alege sa fiti inovativi si inventivi.

Citeste mai mult berbec...

taur

     Anul 2024 va fi dominat, per ansamblul sau, pentru voi, nativii Taur, de un conflict marcant intre propriul eu si ceea ce se petrece in jurul vostru.

Este important sa va focalizati pe intarirea emotionala, psihica, pentru a putea atinge succesul in celelate domenii ale vietii. Succesul material depinde, in mare masura, de stabilitatea si puterea voastra emotionala.

Provocarile va vor motiva si veti reusi sa le faceti fata, insa numai cu mitea eliberata de preocupari ce tin de trairile voastre interioare.

Citeste mai mult taur...

Gemeni

     Anul acesta ar trebui sa va concentrati pe proiectele pe care le aveti de finalizat, ininte de a va mai uita catre alte proiecte noi. S-ar putea sa fie nevoie de reevaluari de obiective, de o resetare chiar, a acestora, de stabilire a unor obiective noi, in concordanta cu desfasurarea evenimentelor.

Este important sa va pastrati cat mai practici in deciziile pe care le veti lua, pentru a avea cat mai mult succes. Evolutiile spirituale vor fi remarcabile in aceasta perioada.

Veti invata sa va raportati mult mai serios la cei din jur, la viata, in general, astfel incat va veti putea bucura mai mult de micile placeri ale acesteia.

Citeste mai mult gemeni...

Rac

     Optimismul si increderea in sine nu va va lipsi pe parcursul anului 2024 si, uzand din plin de aceste atuuri, veti reusi sa va asigurati succesul in actiunile pe care le veti intreprinde.

Neintelegerile din familie trebuie tratate cu franchete, iar rezolvarea lor trebuie transata direct, fara ocolisuri. In chestiunile profesionale este necesar sa fiti ceva mai incisivi si sa va exprimati cu mult mai multa deschidere propriile opinii.

Tintele pe care le veti stabili trebuie sa fie cat mai realiste, pentru a putea fi atinse, altfel veti inregistra esecuri care nu va vor face deloc bine. Abilitatile de interrelationare vor fi esentiale in raporturile profesionale, dar si in cele personale.

Citeste mai mult rac...

Leu

     Prezenta planetei Jupiter in contextul de evolutie al nativilor Leu va fi de foarte bun augur, marcand o perioada de crestere in viata voastra.

Este o perioada ideala pentru a va pune in valoare capacitatile, pentru a face pasi inainte in diverse domenii ale vietii voastre. Cel mai intelept lucru este sa ascultati de acea voce interioara care va va spune exact ceea ce aveti de facut.

Nu este nevoie sa ascultati de sfaturile altora, mai ales in cehstiunile de importanta capitala pentru voi. Ascensiunea voastra va contribui la largirea cercului social, lucru ce va contribui, la randul sau, la consolidarea si sporirea succesului vostru.

Chiar daca, in anumite etape, lucrurile vor parea ambigue, instabile, in unele cazuri, finalitatile vor fi pozitive, iar acest lucru este cel mai important.

Citeste mai mult leu...

Fecioara

     Anul 2024 se anunta a fi un an al constiintei de sine, un an plin de creativitate pentru voi, nativii din Fecioara. Trebuie sa va descoperiti noi abilitati, noi limite de actiune si inovatie si sa le fructificati la maximum pentru a va atinge obiectivele.

Va trebui sa cercetati si sa ameliorati sau chiar sa schimbati anumite trasaturi de caracter, cele care reprezinta un impediment in evolutia voastra.

Cautati acele oportunitati care va pot ajuta sa va extindeti orizonturile, dar si modalitati care sa va ajute in evidentierea atuurilor in materie de talente si abilitati.

Va fi, per ansamblu, un an cu mai mult pozitivism decat negativism, un an intens, chiar daca nu dinamic, in mod special. Foarte multe vor depinde de modul in care veti identifica si inlatura acele elemente ce tin de latura voastra intunecata, de modul in care veti folosi fiecare situatie in favoarea voastra.

Citeste mai mult fecioara...

Balanta

     Astrele spun ca pentru anul 2024 trebuie sa va puneti la bataie intreaga creativitate pentru a formula strategiile necesare construirii unui viitor sigur pentru acest an si pentru anii urmatori.

Trebuie sa stabiliti clar ce va doriti de la viata si sa treceti la actiune fara a ezita. Familia va juca un rol important in viata voastra, pe tot parcursul anului.

Este posibil ca o serie de evenimente cruciale sa se petreaca in viata voastra, in partea de mijloc a acestui an. Nu veti avea parte de desfasurari de situatie standard, cel putin nu atata timp cat Soarele exercita o influenta crescuta asupra voastra.

Prima parte a anului, dominata de influenta planetei Venus, va fi domianta de exacerbari in plan senzorial si emotional, in vreme ce sfera finantelor va fi mai putin sustinuta.

Citeste mai mult balanta...

Scorpion

     Astrele spun ca veti avea un an plin de realizari in plan profesional. Vor exista numeroase oprtunitati de a face schimbarile atat de necesare pentru a avansa, pentru a evolua.

Veti beneficia de suficienta vitalitate pentru a va bucura din plin de viata. Per total, va fi un an de succes pentru voi, nativii din Scorpion. Momentele de schimbare esentiala vor avea, in general, un impact pozitiv asupra vietii voastre.

Citeste mai mult scorpion...

Sagetator

     Anul 2024 va veni cu schimbari radicale, uneori coplesitoare, in viata voastra.Veti avea multe oportunitati, dar si multe momente descurajatoare, pentru depasirea carora va trebui sa depuneti ceva eforturi.

Nu este exclus sa fiti pusi in situatia de a lua decizii dure, pe care nu le-ati lua in conditii normale. Spre mijlocul anului, viata voastra va intra intr-o viteza ametitoare, careia ii veti face cu greu fata.

Va trebui sa va mobilizati sa incetiniti desfasurarile si sa va bucurati de beneficiile muncii sustinute pe care ati depus-o.

Citeste mai mult sagetator...

Capricorn

     Anul 2024 va fi foarte potrivit pentru a va reevalua obiectivele in viata, pentru a va pune la punct strategii realizabile. Scopurile trebuie clar precizate si trebuie sa tina cont de posibilitatile oferite, atat de contexte, cat si de pripriile capacitati.

Va trebui sa capatati noi cunostinte, sa capatati noi abilitati si sa renuntati la unele vechi. Informatia va fi vitala in multe aspecte ale vietii voastre.

Relatiile care va impiedica sa progresati ar trebui inlaturate sau, cel putin, ar trebui sa li se micsoreze influenta. Bagajul emotional ar trebui sa va ajute sa treceti mai usor peste anumite momente, nu ar trebui sa fie un impediment in calea aspiratiilor voastre.

Citeste mai mult capricorn...

Varsator

     Anul 2024 este un an excelent, pentru voi, nativii Varsator, pentru a construi noi contacte, noi relatii sociale.

Loialitatea trebuie sa fie principalul element care sa va atraga in constructia de noi relatii. Prea multa argumentare a ideilor poate sa aiba conotatii negative, sa plictiseasca si sa nu faca deloc bine evolutiei voastre in cariera.

Verificati intotdeauna detaliile, inainte de a preda lucrarile finalizate. In relatiile cu cei din jur, este nevoie sa va controlati iesirile impulsive si sa gasiti un echilibru intre nervozitate si armonie.

Citeste mai mult varsator...

Pesti

     Astrele spun ca anul 2024 va fi un an cu destul de mult succes pentru voi, nativii din zodia Pestilor.

Chiar din prima zi a anului, patronul zodiei, Jupiter, va veghea asupra voastra si va va sprijini in actiunile pe care le veti intreprinde. Totusi, nu este indicat sa va bazati exclusiv pe noroc.
      In prima parte a anului 2024, adica pana pe la mijlocul luni aprilie, puterea voastra nu va sta in noroc.

Strategiile si actiunile bine puse la punct vor avea mereu succesul scontat. Nu faceti greseala de a va concentra toate resursele intr-o singura directie. Puneti-va la bataie, cu eficienta, abilitatile si cunostintele, expertiza de care dispuneti.

Principala voastra sarcina, in aceasta perioada, va fi sa gestionati asa cum trebuie oportunitatile care vor aparea. Uneori veti fi coplesiti de mutitudinea acestora, de aceea trebuie sa va pastrati vigilenti si lucizi, pentru a face alegerile cele mai bune. De asemenea, incercati, pe toate caile, sa evitati extremele, care nu vor fi, nicicand, benefice pentru voi.

Citeste mai mult pesti...

TOP