Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia balanta azi 28 noiembrie 2023 (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta      Sunteti dezamagiti ca o mare parte din ceea ce ati dorit sa realizati astazi nu a ajuns la finalitatea pe care ati fi dorit-o; asteptarile sunt foarte mari, atat din partea voastra, cat si din partea celor din jur. Nu disperati, mai sunt si momente in care nu iese totul asa cum vrem, dar daca veti persevera, veti putea sa mai atenuati din consecinte. O mare dezamagire s-ar putea sa va cauzeze si cineva care se va dovedi a fi cu totul altfel decat ati crezut pana acum. Asta ar trebui sa va schimbe optica si sa va faca mai prudenti in privinta persoanelor in care sa va investiti increderea. Relatia cu partenerul merita o atentie mai sporita azi. Ar merge foarte bine o surpriza pentru acesta, ceva ce stiti sigur ca-i va face mare placere. Nu va ganditi prea mult, ci decideti si puneti in aplicare. Veti primi o rasplata pe masura.

Horoscop zilnic balanta maine

Horoscop balanta maine

Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 29-11-2023 [...]
Horoscop balanta poimaine

Horoscop balanta poimaine

Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 30-11-2023 [...]
Horoscop raspoimaine balanta

Horoscop balanta raspoimaine

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile [...]

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din balanta

Nativii din balanta sunt cei mai buni atunci cand vine vorba de a trata cu situatii dificile sau ciudate. Au abilitatea de a manageria astfel de situatii cu foarte multa gratie si diplomatie.

Sunt obsedati sa fie cat mai corecti in orice situatie; in conditiile in care exista un conflict, nativii din balanta sunt cei mai indicati sa medieze tensiunile si sa reinstaureze calmul si linistea.

Nativii Balanta sunt persoane echilibrate, deschise si foarte placute; au un talent deosebit in a socializa cu cei din jur.

Sunt si foarte sensibili la problemele altora si incearca sa ajute, atat cat au posibilitatea sa o faca; de altfel, le si place sa fie in pozitia de mediatori, sa isi exerseze capacitatile diplomatice.

A. Nativii din balanta sunt persoane sarmante si diplomate, obiective si cu mult tact

Nativii din zodia balanta sunt prin firea lor, persoane foarte sociabile. Le place sa iasa in public, sa comunice, sa interactioneze cu alte persoane.

Au foarte multa rabdare in relationarea cu cei din jur; pot sa asculte diferite puncte de vedere si pot sa se transpuna cumva in diverse situatii, pentru a le intelege mai bine pe fiecare in parte. In acest fel, pot fi mediatori excelenti, care, bazandu-se pe situatia de fapt, pot sugera solutiile cela mai potrivite.

Nu sunt genul care sa isi iasa din fire, iar modul lor de adresare este mereu politicos, lasand loc invitatiilor la discutii, daca acestea se impun.

Nativii din balanta sunt foarte atenti la modul in care se prezinta, mereu fiind preocupati sa arate asa cum se impune in situatia respectiva, sa aiba o atitudine atractiva pentru cei din jur.

Astfel reusesc sa obtina un feed-back chiar si in cele mai dificile situatii, sa comunice senzitiv si sa spuna ceea ce trebuie pentru a conserva si a intari relatiile. Nativii din balanta sunt foarte constienti de importanta primei impresii in ecuatia comunicarii.

B. Nativii din zodia balanta sunt romantici si idealisti

Nativii din balanta sunt indragostiti de ideea de a iubi; uneori, isi formeaza o imagine ideala despre dragoste, pe care o perpetueaza, o sustin. Cred in dragostea adevarata.

Natura lor idealista le permite sa aiba o stare de optimism incurabil, atunci cand vine vorba despre romantism; sunt foarte priceputi in a crea conditiile pentru o dragoste romantica.

De asemenea, sunt foarte priceputi in a readuce lucrurile pe linia de plutire, chiar si in momentele in care situatia arata disperata. Nu concep ca o relatie s-ar putea rupe; sunt de parere ca, daca exista macar putina disponibilitate de ambele parti, este imposibil sa nu se reuseasca o reconciliere.

C. Nativii din balanta sunt calmi, extrovertiti si optimisti

Nativii din balanta sunt gentili, draguti, cu maniere impecabile; le place sa se prezinte in public intr-un mod care sa atraga atentia si sa ramana in memorie.

Modul in care se prezinta celor din jur ajuta la cimentarea unor prietenii de lunga durata si a unor legaturi trainice, importante si pentru ei insisi, pentru increderea lor in sine.

Nativii Balanta se simt bine atunci cand ies, pentru ca sunt maestri in a socializa. Le place sa privesca viata la modul deschis, optimist, nu sunt genul care sa se dea batuti in fata problemelor, ci incearca sa rezolve, pe cat posibil, cat mai pasnic, sa evite confruntarile sau conflictele.

Horoscop balanta azi citeste-l acum

Verifica horoscopul de astazi pentru balanta. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 28-11-2023. Horoscopul pentru zodia balanta actualizat in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP