Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia balanta azi 11 decembrie 2018 (22 septembrie - 22 octombrie)

Verifica horoscopul de astazi pentru balanta. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Balanta       S-ar putea sa aveti parte de o zi foarte agitata, cu multa presiune; veti fi nevoiti sa calatoriti foarte mult in oras, in special daca lucrati cu clienti, asa ca purtati mereu incaltaminte confortabila. Nu va ingrijorati daca aveti parte de vise ciudate, deoarece s-ar putea ca acestea sa fie rezultatul stresului din ultima vreme. Evitati mancarea grea inainte de culcare si bucurati-va din plin de timpul liber. S-ar putea sa dati peste o suma substantiala de bani, insa va trebui sa o investiti cu grija; va fi la fel de usor sa o pierdeti. Se anunta o intalnire importanta pentru viitorul vostru, asa ca fiti politicosi in orice situatie.

Foarte important click aici -> Horoscop balanta maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop balanta poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din balanta

Nativii din balanta sunt cei mai buni atunci cand vine vorba de a trata cu situatii dificile sau ciudate. Au abilitatea de a manageria astfel de situatii cu foarte multa gratie si diplomatie. Sunt obsedati sa fie cat mai corecti in orice situatie; in conditiile in care exista un conflict, nativii din balanta sunt cei mai indicati sa medieze tensiunile si sa reinstaureze calmul si linistea. Nativii Balanta sunt persoane echilibrate, deschise si foarte placute; au un talent deosebit in a socializa cu cei din jur. Sunt si foarte sensibili la problemele altora si incearca sa ajute, atat cat au posibilitatea sa o faca; de altfel, le si place sa fie in pozitia de mediatori, sa isi exerseze capacitatile diplomatice.

A. Nativii din balanta sunt persoane sarmante si diplomate, obiective si cu mult tact

Nativii din zodia balanta sunt prin firea lor, persoane foarte sociabile. Le place sa iasa in public, sa comunice, sa interactioneze cu alte persoane. Au foarte multa rabdare in relationarea cu cei din jur; pot sa asculte diferite puncte de vedere si pot sa se transpuna cumva in diverse situatii, pentru a le intelege mai bine pe fiecare in parte. In acest fel, pot fi mediatori excelenti, care, bazandu-se pe situatia de fapt, pot sugera solutiile cela mai potrivite. Nu sunt genul care sa isi iasa din fire, iar modul lor de adresare este mereu politicos, lasand loc invitatiilor la discutii, daca acestea se impun. Nativii din balanta sunt foarte atenti la modul in care se prezinta, mereu fiind preocupati sa arate asa cum se impune in situatia respectiva, sa aiba o atitudine atractiva pentru cei din jur. Astfel reusesc sa obtina un feed-back chiar si in cele mai dificile situatii, sa comunice senzitiv si sa spuna ceea ce trebuie pentru a conserva si a intari relatiile. Nativii din balanta sunt foarte constienti de importanta primei impresii in ecuatia comunicarii.

B. Nativii din zodia balanta sunt romantici si idealisti

Nativii din balanta sunt indragostiti de ideea de a iubi; uneori, isi formeaza o imagine ideala despre dragoste, pe care o perpetueaza, o sustin. Cred in dragostea adevarata. Natura lor idealista le permite sa aiba o stare de optimism incurabil, atunci cand vine vorba despre romantism; sunt foarte priceputi in a crea conditiile pentru o dragoste romantica. De asemenea, sunt foarte priceputi in a readuce lucrurile pe linia de plutire, chiar si in momentele in care situatia arata disperata. Nu concep ca o relatie s-ar putea rupe; sunt de parere ca, daca exista macar putina disponibilitate de ambele parti, este imposibil sa nu se reuseasca o reconciliere.

C. Nativii din balanta sunt calmi, extrovertiti si optimisti

Nativii din balanta sunt gentili, draguti, cu maniere impecabile; le place sa se prezinte in public intr-un mod care sa atraga atentia si sa ramana in memorie. Modul in care se prezinta celor din jur ajuta la cimentarea unor prietenii de lunga durata si a unor legaturi trainice, importante si pentru ei insisi, pentru increderea lor in sine. Nativii Balanta se simt bine atunci cand ies, pentru ca sunt maestri in a socializa. Le place sa privesca viata la modul deschis, optimist, nu sunt genul care sa se dea batuti in fata problemelor, ci incearca sa rezolve, pe cat posibil, cat mai pasnic, sa evite confruntarile sau conflictele.

Horoscop balanta azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP