Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop berbec maine 17 mai 2021 (21 martie - 20 aprilie)

Verifica horoscopul de maine pentru berbec. Vezi ca iti pot rezerva maine astrele, adica data de 17 mai 2021.

Berbec      Va fi o zi dificila pentru voi, in care se pare ca nu reusiti sa va faceti deloc intelesi de parteneri. Nici de cei din plan personal, nici de cei din plan profesional. Vi se pun in fata conditii inacceptabile si nu vor fi putine situatiile in care nu veti sti cum anume sa reactionati. Daca situatia se acutizeaza, nu trebuie sa aveti scrupule in a uza chiar de mici trucuri pentru a scapa din incercuire. Daca lasati lucrurile sa mai treneze putin, poate ratiunea si intelegerea vor triumfa pana la urma. Chiar daca latura sexy, romantica, este stimulata de contextul astral al zilei, este foarte posibil sa nu prea aveti oportunitati sa va exprimati in acest sens, din cauza imprejuraririlo in care v-ati putea gasi si care au doar darul de a va taia elanul.

Foarte important click aici -> Horoscop berbec azi. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de azi, adica data de: 16-05-2021

La fel de important si aici -> Horoscop berbec poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 18-05-2021

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru berbec.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din berbec

D. Nativii Berbec sunt persoane sociabile, distractive.

Berbecii, au, de regula, destul de multi prieteni. De ce? Pur si simplu pentru ca sunt persoane foarte distractive, care profita de momentul care li se ofera. Este putin probabil ca un nativ Berbec sa ramana fara energie; pare ca beneficiaza de resurse inepuizabile. Nu sunt genul care sa isi doreasca, in mod deosebit, sa iasa la petreceri sau sa fie in centrul atentiei; pur si simplu se intampla, pentru ca nativii Berbec au o carisma aparte. Se poate spune ca lumineaza incaperea in care intra, cu entuziasmul si energia lor. Pe de alta parte, sunt genul de persoane optimiste, iar oamenii au nevoie de indivizi optimisti in jurul lor. Nativii Berbec nu prea sunt interesati de pierderi, nu se gandesc mereu la greselile facute; stiu ca, uneori, astfel de lucruri se intampla, asta nu poate fi evitat. Asa ca aleg sa se concentreze pe obiectivele de viitor, pe aspiratiile lor, sa-si consume energia incercand sa faca ceva decat sa stea sa-si planga de mila sau sa tot analizeze lucruri care deja s-au intamplat si in privinta carora nu se mai poate interveni.

E. Nativii Berbec sunt foarte iubitori, foarte atasati de familie

Nativul Berbec se indragosteste temeinic, atunci cand ii vine randul; nu este genul care sa umble cu jumatati de masura. Pentru el este "totul sau nimic". Nu isi asuma astfel de angajamente cu usurinta; nativii Berbec sunt iubiti pasionali, devotati partenerului, loiali si implicati; aduc in relationarea cu partenerii de cuplu o intensitate care face lucrurile foarte incitante. Sunt genul care ar face orice sacrificiu pentru familie, pentru persoanele dragi din viata sa. Unora s-ar putea ca Berbecii sa le para duri, poate egoisti, insa ei pot fi si foarte atenti, foarte generosi; nu o fac, insa, cu oricine, ci doar cu persoanele importante din viata lor. In privinta lor, nimic din ceea ce poate face nu este prea mult pentru a se asigura ca acestia sunt fericiti. Isi apara cu ferocitate familia, impotriva oricui ar incerca sa ii afecteze, in vreun fel, bunastarea.

Horoscop berbec maine, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP