Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia berbec azi 25 mai 2019 (21 martie - 20 aprilie)

Verifica horoscopul de astazi pentru berbec. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 25-05-2019.

Berbec       Este bine ca planurile pe care vi le-ati facut pentru ziua de astazi sa fie cat mai realiste, obiectivele cat mai usor de atins. Daca va veti stabili teluri prea inalte, este posibil sa nu reusiti mai nimic, iar finalul zilei sa va gaseasca extreme de dezamagiti si cu foarte multe frustrari. Va fi greu pentru voi sa va repliati, in aceste conditii; se stie ca nu acceptati foarte usor infrangerile, asa ca sunteti foarte predispusi chiar la actiuni impulsive, care sa faca mai mult rau decat bine. Lumea in jurul vostru vorbeste vrute si nevrute; voi nu trebuie sa plecati urechea la toate barfele si, in mod categoric, nu trebuie sa le credeti; totul trebuie verificat, chiar de mai multe ori, mai ales daca sunteti pusi in situatia de a lua unele decizii si tindeti sa fiti influentati de astfel de zvonuri.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru berbec. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 26-05-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru berbec. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 27-05-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru berbec.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din berbec

Horoscopul ne ofera indicii asupra trasaturilor de caracter dominante ale nativilor din berbec. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al berbecului sunt persoane energice, mereu in miscare, entuziaste, curioase, implicate carora le place sa faca lucrurile sa se intample; in nici un caz, nu sunt genul care sa astepte sa li se spuna ce au de facut. Sunt genul care iau initiativa si fac lucrurile sa se intample. Au nevoie de actiune in viata lor, iar asta ii impinge sa exploreze, sa cunoasca noi locatii, noi persoane, sa isi imbogateasca bagajul de informatii, esential pentru a lua decizii in cunostinta de cauza.

A. Nativii din zodia berbec sunt lideri innascuti

Nativii din berbec sunt mereu pregatiti sa preia initiativa unei actiuni; nu asteapta, daca trebuie actionat imediat. Ba chiar isi asuma si leadership-ul intregii operatiuni, fara sa stea prea mult pe ganduri. Au o atitudine increzatoare, optimista, de aceea mereu tintesc tot mai sus; personalitatea lor magnetica ii ajuta sa coalizeze in jur persoanele de care au nevoie. Au prezenta de spirit si viteza de reactie, asa ca sunt excelenti in actiune in cazul unei situatii de criza. Sunt perfect capabili sa actioneze pe mai multe fronturi si sa aiba succes. Exceleaza in pozitii de conducere si sunt recunoscuti, de majoritatea, pe pozitia respective; nimeni nu poate contesta abilitatile lor de a coordona si de a coagula o echipa de lucru. Creativitatea si firea metodica sunt un plus pentru ei.

B. Nativii din berbec sunt onesti, directi

Onestitatea nativilor din berbec este binecunoscuta; nu sunt genul care sa umble cu ocolisuri. Uneori, firea lor deschisa si faptul ca-si spun atat de direct opiniile personale in legatura cu evolutii sau persoane, se poate dovedi deranjanta; isi pot face foarte usor dusmani, in acest fel. Tot la fel de bine, prin acest gen de atitudine, isi fac si foarte multi prieteni, pentru ca, odata ce ajunga sa ii cunoasca pe nativii din berbec, oamenii isi dau seama ca pot conta pe ei, ca nu se vor trezi injughiati pe la spate. Nativii din zodia berbec urasc oamenii mincinosi, sireti, pe care ii si intuiesc foarte repede si fac tot posibilul sa ii tina la distanta. Si, de asemenea, nu vor avea nici un fel de rezerva in a-si spune exact parerea, daca sunt fortati sa o faca.

C. Nativii din berbec sunt foarte statornici, foarte loiali, foarte perseverenti

Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, nativii din berbec se arata a fi persoane fidele, care nu intorc ceea ce au spus. Si ei urasc de moarte sa fie inselati in increderea pe care o acorda, asa ca nici ei nu fac asta, la randul lor. Din acest motiv sunt si foarte apreciati ca prieteni. Daca si-au luat un angajament, atunci nu vor precupeti nici un efort pentru a si-l duce la capat. Intentiile lor sunt, intotdeauna, bune si nu se vor speria daca problemele devin cu-adevarat dificile. Sunt genul de persoana care este alaturi si la bine si la greu, iar acest lucru este extreme de important pentru persoanele din jurul lor.

Horoscop berbec azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP