Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia berbec azi 11 decembrie 2018 (21 martie - 20 aprilie)

Verifica horoscopul de astazi pentru berbec. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Berbec       S-ar putea sa fiti principalul sprijin pentru cineva din familia voastra sau din grupul de prieteni; nu tratati acest rol cu superficialitate. Va veti bucura de relatii foarte bune la locul de munca si de armonie atunci cand vine vorba de luarea deciziilor. Este posibil sa apara anumite cheltuieli neprevazute, asa ca fiti cat mai economi in aceasta perioada pentru a nu avea probleme mai tarziu. Daca practicati un sport, aveti grija, caci exista un risc crescut de accidentare, in acest context astral. Ar trebui sa ascultati sfatul antrenorului sau altor specialisti si sa tratati cat mai repede orice problema, cum ar fi o entorsa.

Foarte important click aici -> Horoscop berbec maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop berbec poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din berbec

Horoscopul ne ofera indicii asupra trasaturilor de caracter dominante ale nativilor din berbec. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al berbecului sunt persoane energice, mereu in miscare, entuziaste, curioase, implicate carora le place sa faca lucrurile sa se intample; in nici un caz, nu sunt genul care sa astepte sa li se spuna ce au de facut. Sunt genul care iau initiativa si fac lucrurile sa se intample. Au nevoie de actiune in viata lor, iar asta ii impinge sa exploreze, sa cunoasca noi locatii, noi persoane, sa isi imbogateasca bagajul de informatii, esential pentru a lua decizii in cunostinta de cauza.

A. Nativii din zodia berbec sunt lideri innascuti

Nativii din berbec sunt mereu pregatiti sa preia initiativa unei actiuni; nu asteapta, daca trebuie actionat imediat. Ba chiar isi asuma si leadership-ul intregii operatiuni, fara sa stea prea mult pe ganduri. Au o atitudine increzatoare, optimista, de aceea mereu tintesc tot mai sus; personalitatea lor magnetica ii ajuta sa coalizeze in jur persoanele de care au nevoie. Au prezenta de spirit si viteza de reactie, asa ca sunt excelenti in actiune in cazul unei situatii de criza. Sunt perfect capabili sa actioneze pe mai multe fronturi si sa aiba succes. Exceleaza in pozitii de conducere si sunt recunoscuti, de majoritatea, pe pozitia respective; nimeni nu poate contesta abilitatile lor de a coordona si de a coagula o echipa de lucru. Creativitatea si firea metodica sunt un plus pentru ei.

B. Nativii din berbec sunt onesti, directi

Onestitatea nativilor din berbec este binecunoscuta; nu sunt genul care sa umble cu ocolisuri. Uneori, firea lor deschisa si faptul ca-si spun atat de direct opiniile personale in legatura cu evolutii sau persoane, se poate dovedi deranjanta; isi pot face foarte usor dusmani, in acest fel. Tot la fel de bine, prin acest gen de atitudine, isi fac si foarte multi prieteni, pentru ca, odata ce ajunga sa ii cunoasca pe nativii din berbec, oamenii isi dau seama ca pot conta pe ei, ca nu se vor trezi injughiati pe la spate. Nativii din zodia berbec urasc oamenii mincinosi, sireti, pe care ii si intuiesc foarte repede si fac tot posibilul sa ii tina la distanta. Si, de asemenea, nu vor avea nici un fel de rezerva in a-si spune exact parerea, daca sunt fortati sa o faca.

C. Nativii din berbec sunt foarte statornici, foarte loiali, foarte perseverenti

Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, nativii din berbec se arata a fi persoane fidele, care nu intorc ceea ce au spus. Si ei urasc de moarte sa fie inselati in increderea pe care o acorda, asa ca nici ei nu fac asta, la randul lor. Din acest motiv sunt si foarte apreciati ca prieteni. Daca si-au luat un angajament, atunci nu vor precupeti nici un efort pentru a si-l duce la capat. Intentiile lor sunt, intotdeauna, bune si nu se vor speria daca problemele devin cu-adevarat dificile. Sunt genul de persoana care este alaturi si la bine si la greu, iar acest lucru este extreme de important pentru persoanele din jurul lor.

Horoscop berbec azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP