Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia capricorn azi 25 mai 2019 (21 decembrie - 19 ianuarie)

Verifica horoscopul de astazi pentru capricorn. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 25-05-2019.

Capricorn      Evolutiile zilei de astazi ar putea sa va ia prin surprindere; buna dispozitie ar putea sa va dispara, pentru ca, deodata, ati putea fi pusi in situatia de a nu sti la ce sa va asteptati. Nu este cazul sa va lasati coplesiti de o stare psihica negativa; ocupati-va timpul cu ceva mai productive, cum ar fi gasirea solutiilor potrivite mersului evenimentelor. Unele chestiuni financiare s-ar putea sa va depaseasca; nu trebuie sa fiti mandri, ci sa admiteti ca expertiza nu va ajuta in aceasta directie. Treburile mai serioase trebuie, neaparat, coordonate de un specialist. Dispozitia romantica va cam disparea, daca lucrurile nu se vor normaliza, pe parcursul zilei; s-ar putea sa ratati si sansa de a va consolida relatia de cuplu, avand in vedere ca, in alte domenii ale vietii voastre, va puteti confrunta cu situatii neasteptate.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru capricorn. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 26-05-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru capricorn. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 27-05-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru capricorn.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din capricorn

Nativii din capricorn sunt oameni care fac lucrurile sa se intample si sunt foarte responsabili. Daca li se incredinteaza ceva de facut, cu siguranta va fi realizat. Sunt persoane foarte tolerante si rabdatoare, ceea ce ii ajuta sa isi indeplineasca foarte bine rolul lor in cadrul familiei. Nu sunt foarte ambitiosi, sunt genul care persevereaza si care se preocupa sa finalizeze ceea ce au inceput. Nativii din capricorn au, cu siguranta, tarie de caracter; sunt si foarte determinati si dedicati muncii lor. Uneori sunt calificati ca fiind obsedati de munca. Insa, cu un nativ din capricorn este sigur ca treaba stabilita va fi realizata. Nu se demoralizeaza in caz de esec, ci incearca, in continuare, pana ajung acolo unde doresc.

A. Nativii din capricorn sunt ambitiosi si foarte muncitori

Uneori, pare ca nativii din capricorn au mult prea multa incredere in ei, insa asta nu le face rau; dimpotriva, ii face consecventi, perseverenti. Nativii din zodia capricorn au tendinta de a-si stabili obiective curajoase; pentru a si le indeplini, fac tot posibilul si chiar si imposibilul. Se straduiesc mereu sa isi imbunatateasca viata si sa isi aduca o contributie la societatea in care traiesc. Cu cat este mai dificil un demers, cu atat nativii din capricorn sunt mai motivati sa sa implice; iar implicarea lor este temeinica, nu o fac cu superficialitate. Sunt perfect capabili sa se ocupe de domenii de activitate noi, insa, de regula, daca si-au ales un domeniu profesional, prefera sa se specializeze pe acela. Nativii din capricorn sunt oamenii care nu se lasa pana nu rezolva problemele. Nu dau niciodata inapoi din calea dificultatilor. Sunt perseverenti si stiu ca doar astfel pot sa reuseasca.

B. Nativii din zodia capricorn sunt foarte prudenti si responsabili

Nativii din capricorn nici nu concep actiunile impulsive; orice s-ar spune, orice ar face, mereu se gandesc de doua ori inainte de a incepe ceva. Sunt genul analitic, care incearca sa anticipeze eventuale consecinte negative. Nu este intotdeauna foarte avantajos a gandi atat de mult anumite chestiuni, insa, in cazul capricornilor, nici nu exista o alta cale; aceasta modalitate ii ajuta sa evite destul de multe situatii riscante. Nativii din capricorn tin foarte mult la stabilitatea din viata lor; sunt conservatori din fire si aleg sa pastreze cat mai neschimbate lucrurile pe care le cunosc. Ei stiu foarte bine ca deciziile spontane implica un grad de risc pe care, pur si simplu, nu se pot gandi sa si-l asume. Nativii din capricorn sunt si persoane foarte responsabile; nu le este teama sa admita ca ar gresi. Nu obisnuiesc sa faca promisiuni pe care nu le pot respecta, nu le place sa isi asume angajamente pe care nu le pot indeplini; tine inclusiv de prestigiul lor. De regula, atunci cand nativii din capricorn promit ceva, mereu se tin de cuvant. Capricornii prefera sa nu fie asociati cu persoane care nu isi tin promisiunile si fac tot posibilul pentru a se distanta de acestia; poate si de aceea au foarte putini prieteni.

C. Nativii din capricorn au un foarte puternic simt al datoriei si un autocontrol de invidiat

Chiar daca sunt pesimisti si timizi din fire, nativii din capricorn pot fi buni lideri. Ei nu fac rabat de la calitate, asa ca existenta lor intr-o functie de conducere poate reprezenta o garantie ca lucrurile se vor face corect. Sunt si genul de oameni fermi pe pozitie, care nu accepta sa faca nici un fel de compromis, atunci cand se angajeaza la ceva anume. Au abilitatea deosebita de a inspira si impulsiona pe ceilalti. Si nu trebuie uitat ca muncesc din greu pentru ceea ce isi doresc. Nativii din capricorn nu sunt impulsivi; isi controleaza sentimentele si se tin de prioritatile pe care si le-au stabilit. Isi fac planuri tocmai pentru ca au nevoie sa se raporteze la ceva ce au gandit si au stabilit dinainte, la ceva ce a implicat o analiza a potentialelor riscuri ce ar putea sa apara. Nativii din capricorn sunt foarte consecventi atunci cand isi asuma ceva; tin diete, economisesc bani, etc. In aceste conditii, este aproape imposibil sa nu aiba succes.

Horoscop capricorn azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP