Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

<

Zodia fecioara azi 11 decembrie 2018 (23 august - 21 septembrie)

Verifica horoscopul de astazi pentru fecioara. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Fecioara       S-ar putea ca cei din jur sa va puna rabdarea la incercare, insa este foarte important sa demonstrati ca nu sunteti atat de usor de influentat. Este posibil ca un membru al familiei sa va evite din cauza unei datorii sau a unui conflict latent, care asteapta doar prilejul potrivit pentru a izbucni. Nu va faceti griji daca dati peste dificultati la locul de munca, deoarece acestea vor fi oportunitatea perfecta pentru a invata lucruri noi; daca va veti putea adapta usor, cu siguranta veti impresiona persoanele potrivite. Daca simtiti constant nevoia de a avea pe cineva aproape, ati putea sa va interesati si de un animal de companie.

Foarte important click aici -> Horoscop fecioara maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop fecioara poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din fecioara

Fara indoiala, nativii din fecioara au anumite trasaturi de caracter speciale, care atrag atentia. Sunt genul care observa pana si cele mai nesemnificative detalii cu privire la persoane sau evolutii; sunt foarte analitici. Nativii din fecioara sunt persoane pe care se poate pune baza, poate cele mai de baza persoane dintre toti nativii zodiacului; multi dintre prieteni sau apropiati stiu asta si se bazeaza foarte mult pe ei, pe sprijinul lor solid. Nativii din fecioara sunt inteligenti si incearca sa isi foloseasca abilitatile intr-un mod cat mai eficient; nu isi asuma angajamente cu usurinta, iar cand o fac, se implica foarte mult. Sunt parinti foarte buni pentru copiii lor, precum si parteneri atenti in cuplu.

A. Nativii din zodia fecioara sunt perfectionisiti

Nativii din fecioara nu fac nimic de mantuiala; nu le place sa isi consume energiile pe demersuri inutile. Daca tot se apuca de ceva, atunci ca faca acel lucru asa cum trebuie. Perfectionismul este motivant pentru nativii din fecioara; studentii din fecioara ar putea fi motivati sa ia doar calificative bune, in vreme ce angajatii ar fi motivati sa isi atinga obiectivele stabilite. Nativii din fecioara merg pe ideea ca eforturile pe care le fac trebuie sa dea rezultatele dorite; de asemenea, cer foarte mult de la ei insisi, dar si de la cei din jur. Isi spun ca, daca stabilesc obiective inalte, vor reusi sa faca ceea ce trebuie. Exista insa si reversul medaliei, putand sa se acumuleze frustrari din cauza neatingerii repetate a unor obiective mult prea greu de realizat.

B. Nativii din fecioara sunt foarte atenti la detalii

Daca reprezentantii altor zodii se concentreaza asupra ansamblului, a perspectivei, nativii din zodia fecioara sunt foarte atenti la detalii. Considera ca detaliile sunt cele care formeaza intregul si ca fiecare astfel de particica este foarte importanta. De aceea, nativii din fecioara se concentreaza, in intreprinderile pe care le initiaza, asupra detaliilor, considerand ca, in acest fel, intregul evolueaza de la sine. Nativii din fecioara sunt si foarte meticulosi; atunci cand lucreaza la ceva anume, isi iau timpul necesar pentru a acorda atentia cuvenita tuturor aspectelor care sunt implicate. Isi doresc mereu ca lucrurile sa mearga cat mai bine posibil. Privesc totul de aproape, iau pas cu pas si incearca sa rezolve in asa fel incat toata lumea sa iasa in avantaj; nu le place sa fie nici ei prejudiciati, dar nici sa prejudicieze pe altii.

C. Nativii din fecioara se implica mult in familie

Nativii din fecioara sunt persoane foarte implicate, in tot ceea ce fac. Cu atat mai mult se vor implica in familia lor, in relatia de cuplu, in cresterea copiilor. Nativii din fecioara sunt singuratici din fire; nu este telul lor supreme, in viata, sa isi faca o familie. Sunt, insa, destul de conventionali pentru ca, la un moment dat, sa se gandeasca la intemeierea unui camin al lor. Insa, din momentul in care s-au hotarat sa faca acest pas, se vor concentra asupra demesrului cu toata fiinta lor. Importanta familiei pentru nativii din fecioara nu poate fi contestata. Totusi, trebuie sa aiba grija sa nu devina prea dominatori, pentru ca au tendinta de a incerca sa aiba cat mai mult control si nu doar asupra vietii lor, in acest context. Viata de familie poate fi extrem de reusita pentru nativii din fecioara, daca isi pastreza echilibrul si nu exagereaza, asa cum au tendinta; sunt parteneri loiali si stiu foarte bine cum sa castige iubirea celuilalt. Trebuie doar sa fie atenti si sa intervina mereu la momentul potrivit.

Horoscop fecioara azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP