Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

<

Zodia fecioara azi 28 noiembrie 2023 (23 august - 21 septembrie)

Fecioara      Astazi se pare ca nu se poate fara sa intrati in conflict cu toata lumea; divergentele sunt evidente. Poate ar fi mai bine sa va retrageti intr-un colt si sa evitati orice potentiala intalnire problematica. Si restul sunt uimiti sa va vada atat de irascibili, cand de obicei sunteti calmi, linistiti, cantonati in visare, in stari metafizice chiar, unii dintre voi. Aveti mare grija de relatiile cu cei dragi. S-ar putea ca unele iesiri necontralate sa produca o serie de pagube ireversibile in relatia cu acestia. Daca iesiti la cumparaturi, nu va lasati influentati de altii si nu cheltuiti peste masura. Veti depasi cu siguranta bugetul si veti recupera foarte greu ulterior. Mai bine faceti lista de cumparaturi si incercati sa nu va abateti de la ea prea mult.

Horoscop zilnic fecioara maine

Horoscop fecioara maine

Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 29-11-2023 [...]
Horoscop fecioara poimaine

Horoscop fecioara poimaine

Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 30-11-2023 [...]
Horoscop raspoimaine fecioara

Horoscop fecioara raspoimaine

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile [...]

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din fecioara

Fara indoiala, nativii din fecioara au anumite trasaturi de caracter speciale, care atrag atentia. Sunt genul care observa pana si cele mai nesemnificative detalii cu privire la persoane sau evolutii; sunt foarte analitici.

Nativii din fecioara sunt persoane pe care se poate pune baza, poate cele mai de baza persoane dintre toti nativii zodiacului; multi dintre prieteni sau apropiati stiu asta si se bazeaza foarte mult pe ei, pe sprijinul lor solid.

Nativii din fecioara sunt inteligenti si incearca sa isi foloseasca abilitatile intr-un mod cat mai eficient; nu isi asuma angajamente cu usurinta, iar cand o fac, se implica foarte mult. Sunt parinti foarte buni pentru copiii lor, precum si parteneri atenti in cuplu.

A. Nativii din zodia fecioara sunt perfectionisiti

Nativii din fecioara nu fac nimic de mantuiala; nu le place sa isi consume energiile pe demersuri inutile. Daca tot se apuca de ceva, atunci ca faca acel lucru asa cum trebuie.

Perfectionismul este motivant pentru nativii din fecioara; studentii din fecioara ar putea fi motivati sa ia doar calificative bune, in vreme ce angajatii ar fi motivati sa isi atinga obiectivele stabilite.

Nativii din fecioara merg pe ideea ca eforturile pe care le fac trebuie sa dea rezultatele dorite; de asemenea, cer foarte mult de la ei insisi, dar si de la cei din jur. Isi spun ca, daca stabilesc obiective inalte, vor reusi sa faca ceea ce trebuie.

Exista insa si reversul medaliei, putand sa se acumuleze frustrari din cauza neatingerii repetate a unor obiective mult prea greu de realizat.

B. Nativii din fecioara sunt foarte atenti la detalii

Daca reprezentantii altor zodii se concentreaza asupra ansamblului, a perspectivei, nativii din zodia fecioara sunt foarte atenti la detalii.

Considera ca detaliile sunt cele care formeaza intregul si ca fiecare astfel de particica este foarte importanta. De aceea, nativii din fecioara se concentreaza, in intreprinderile pe care le initiaza, asupra detaliilor, considerand ca, in acest fel, intregul evolueaza de la sine.

Nativii din fecioara sunt si foarte meticulosi; atunci cand lucreaza la ceva anume, isi iau timpul necesar pentru a acorda atentia cuvenita tuturor aspectelor care sunt implicate. Isi doresc mereu ca lucrurile sa mearga cat mai bine posibil.

Privesc totul de aproape, iau pas cu pas si incearca sa rezolve in asa fel incat toata lumea sa iasa in avantaj; nu le place sa fie nici ei prejudiciati, dar nici sa prejudicieze pe altii.

C. Nativii din fecioara se implica mult in familie

Nativii din fecioara sunt persoane foarte implicate, in tot ceea ce fac. Cu atat mai mult se vor implica in familia lor, in relatia de cuplu, in cresterea copiilor.

Nativii din fecioara sunt singuratici din fire; nu este telul lor supreme, in viata, sa isi faca o familie. Sunt, insa, destul de conventionali pentru ca, la un moment dat, sa se gandeasca la intemeierea unui camin al lor.

Insa, din momentul in care s-au hotarat sa faca acest pas, se vor concentra asupra demesrului cu toata fiinta lor. Importanta familiei pentru nativii din fecioara nu poate fi contestata.

Totusi, trebuie sa aiba grija sa nu devina prea dominatori, pentru ca au tendinta de a incerca sa aiba cat mai mult control si nu doar asupra vietii lor, in acest context.

Viata de familie poate fi extrem de reusita pentru nativii din fecioara, daca isi pastreza echilibrul si nu exagereaza, asa cum au tendinta; sunt parteneri loiali si stiu foarte bine cum sa castige iubirea celuilalt. Trebuie doar sa fie atenti si sa intervina mereu la momentul potrivit.

Horoscop fecioara azi citeste-l acum

Verifica horoscopul de astazi pentru fecioara. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 28-11-2023. Horoscopul pentru zodia fecioara actualizat in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP