Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop gemeni maine 28 octombrie 2020 (22 mai - 21 iunie)

Verifica horoscopul de maine pentru gemeni. Vezi ca iti pot rezerva maine astrele, adica data de 28 octombrie 2020.

Gemeni       S-ar putea sa suferiti tot mai des de stari de anxietate, insa vinovatul ar putea fi chiar zaharul. Consumul de zahar in exces nu ne afecteaza doar sanatatea corpului, ci si starea mentala; incercati sa reduceti consumul si s-ar putea sa vedeti o imbunatatire. Veti avea mai mult succes la locul de munca decat de obicei, dar sa nu credeti ca este vorba doar de noroc. V-ati demonstrat aptitudinile de nenumarate ori in trecut, iar acest lucru nu va fi ignorat de catre superiori; faptul ca perseverati in privinta obiectivelor pe care le aveti de atins imresioneaza. S-ar putea sa fiti nevoiti sa luati niste decizii importante ce ar putea sa va afecteze unele relatii.

Foarte important click aici -> Horoscop gemeni azi. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de azi, adica data de: 27-10-2020

La fel de important si aici -> Horoscop gemeni poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 29-10-2020

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru gemeni.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din gemeni

D. Nativii gemeni sunt persoane independente

Nativii gemeni sunt foarte independenti din fire, se bazeaza foarte mult pe ei insisi si incearca sa isi faca un drum propriu in viata; nu le place sa traiasca in umbra altcuiva. Nu le place sa fie ingraditi de altcineva sau de regulile facute de altii. Au nevoie sa experimenteze pe propria lor piele, sa cunoasca lumea prin ei insisi. Schimbarea si libertatea de miscare sunt foarte importante pentru nativii Gemeni; nu vor accepta ca cineva sa le dicteze ceea ce trebuie sa faca. Oricine va incerca sa le impuna anumite limitari, va avea parte de acelasi tratament; va fi indepartat, pentru ca Gemenii considera esential sa se poata misca in voie. Viata nativilor Gemeni solicita destul de multa spontaneitate si chiar o anumita doza de risc. In orice fel de relatie s-ar afla, nativii Gemeni au nevoie de spatiu sa respire; altfel nu vor accepta sa relationeze.

E. Nativii gemeni sunt foarte implicati in relatia de cuplu

Avand in vedere ca nativii Gemeni sunt foarte independenti din fire si tin mult la libertatea lor de miscare, este firesc sa fie reticenti la asumarea de angajamente, mai ales de genul celor implicate de o relatie de cuplu. Este de inteles de ce nativii Gemeni amana sa se angajeze in acest fel. In momentul in care o fac, insa, o fac cu toata fiinta lor. Sunt genul de persoane pentru care este "totul sau nimic". Odata ce se angajeaza intr-o relatie de cuplu, sunt parteneri foarte loiali si devotati; pot deveni irational de gelosi daca simt ca relatia lor este, in vreun fel, amenintata. Nu o fac fara sa aiba motive temeinice, insa o tradare din partea partenerului de relatie ar insemna o lovitura extrem de puternica pentru nativul Gemeni, o lovitura dupa care si-ar reveni foarte greu.

Horoscop gemeni maine, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP