Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia gemeni azi 28 noiembrie 2023 (22 mai - 21 iunie)

Gemeni      Nu mai stati in expectativa si asteptati ca lucrurile sa se intample; de cele mai multe ori, este nevoie de o interventie prompta, pentru ca evenimentele sa se desfasoara in directia si la modul dorite de voi. Daca exista ceva care va face sa va simtiti cuprinsi de anxietate, inarmati-va cu putin curaj si luati initiativa rezolvarii problemei. Ganditi-va ca situatiile nerezolvate se acutizeaza in timp, asa ca solutionarea lor este lucrul cel mai bun pe care-l puteti face. Relationarea cu ceilalti va fi pusa in pericol de retinerile pe care le aveti astazi; ar fi bine sa nu va manifestati prea fatis, pentru a nu strani, la randul vostru, sentimente contradictorii in sufletele interlocutorilor.

Horoscop zilnic gemeni maine

Horoscop gemeni maine

Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 29-11-2023 [...]
Horoscop gemeni poimaine

Horoscop gemeni poimaine

Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 30-11-2023 [...]
Horoscop raspoimaine gemeni

Horoscop gemeni raspoimaine

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile [...]

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din gemeni

Semnul zodiacal al gemenilor este un semn de aer, deci un semn mutabil (mobil); nativii acestei zodii sunt firi extrem de independente, care nu pot fi ingradite, in nici o imprejurare.

Schimbarea si libertatea de miscare sunt elemente esentiale pentru existenta nativilor Gemeni. Fiind patronati de planeta Mercur, numita astfel dupa zeul comunicarii la vechii romani, nativii din gemeni se arata a fi foarte inteligenti si excelenti oratori.

Mereu gandesc la ceea ce doresc sa faca in viitor, mereu se intereseaza de lucrurile noi care ar putea sa apara. Poseda si un foarte inteligent simt al umorului, cu care ii farmeca pe cei din jur.

A. Nativii din zodia gemeni sunt adaptabili si versatili

Fiind un semn mobil (mutabil), nativii din gemeni vor fi atrasi de o mare varietate de lucruri; le place sa incerce si altceva decat fac in prezent, sunt deschisi catre nou si interesant.

Sunt foarte inteligenti si capabili sa faca aproape orice isi pun in minte. Se adapteaza destul de usor imprejurarilor si persoanelor, le place sa experimenteze.

Plictiseala este toxica pentru nativii din gemeni. Au nevoie sa fie, mereu, stimulati intelectual. Trebuie sa se replieze mereu, pentru ca exista pericolul de a lasa proiecte neterminate, probleme nerezolvate. La ordinea zilei, pentru nativii din gemeni sunt relatiile fugitive, incercarile de noi hobby-uri, unele ramase doar la acest stadiu, de incercare.

Nativii din zodia gemeni nu sunt, nicidecum, persoane lenese; dimpotriva, sunt genul de oameni intreprinzatori, insa, fiind interesati de atat de multe lucruri, pot fi usor distrasi. Nativii din gemeni sunt si foarte curiosi, mereu au intrebarile la ei.

B. Nativii din gemeni sunt foarte sociabili si buni comunicatori

Nativilor din gemeni le place sa vorbeasca, se simt bine sa fie in centrul atentiei; nu sunt genul care sa stea acasa daca este rostul de iesit.

Nativilor din gemeni le place sa iasa, sa afle cat mai multe despre lume si, foarte important, despre cum gandesc cei din jur. Nativii din gemeni sunt populari, le place sa fie alaturi de alti oameni, le place sa isi tina, mereu, mintea ocupata.

Le place si sa barfeasca, sa fie la curent cu ceea ce se spune. Nativii din gemeni au nevoie de informatie mai mult decat au nevoie de mancare, uneori. Conversatia ii alimenteaza. Gemenilor le place sa invete, dar si sa-si impartaseasca cunostintele cu ceilalti.

Pentru ca mintea lor lucreaza atat de repede, pot face fata oricarei provocari conversationale. Cei care ii cunosc, asteapta anumite raspunsuri de la ei, pentru ca stiu ca s-ar putea sa le detina.

C. Nativii din gemeni sunt multitasking

Nativilor din gemeni nu le displace sa fie implicati in mai multe intreprinderi, in acelasi timp; dimpotriva, le face placere si accepta astfel de provocari.

Totusi, trebuie sa aiba grija, pentru ca, uneori, se angajeaza la prea multe lucruri deodata si pot ajunge sa nu mai reuseasca, fizic, sa se ocupe de toate.

Din aceasta cauza, ar putea fi considerati neseriosi, in functie de context. Nu este deloc in interesul lor sa se complaca intr-o astfel de situatie; au nevoie sa se organizeze mai bine si sa prioritizeze ceea ce au de facut, pentru a nu ajunge in situatii de nedorit, pentru a nu fi pusi in situatia de a plati de pe urma neindeplinirii unor sarcini care au fost asumate.

Horoscop gemeni azi citeste-l acum

Verifica horoscopul de astazi pentru gemeni. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 28-11-2023. Horoscopul pentru zodia gemeni actualizat in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP