Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia gemeni azi 11 decembrie 2018 (22 mai - 21 iunie)

Verifica horoscopul de astazi pentru gemeni. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Gemeni       S-ar putea sa fiti prinsi in trecut, sa va cantonati in animtiri ale unei perioade asupra careia nu mai puteti reveni; va veti gandi tot mai des la relatiile pe care le-ati pierdut sau aventurile de care ati avut parte in calatoriile voastre. Aceasta stare de nostalgie ar putea amplifica dorinta de a face anumite schimbari in viata voastra, insa este posibil ca bugetul vostru sa nu poata suporta aceasta ambitie. Incepeti cu un lucru mic, cum ar fi schimbarea pernelor de pe canapea. Daca va confruntati cu dureri de spate, exista anumite exercitii usoare pe care le puteti face si acasa; insa atunci cand durerea persista, ar trebui sa va programati la un medic.

Foarte important click aici -> Horoscop gemeni maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop gemeni poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din gemeni

Semnul zodiacal al gemenilor este un semn de aer, deci un semn mutabil (mobil); nativii acestei zodii sunt firi extrem de independente, care nu pot fi ingradite, in nici o imprejurare. Schimbarea si libertatea de miscare sunt elemente esentiale pentru existenta nativilor Gemeni. Fiind patronati de planeta Mercur, numita astfel dupa zeul comunicarii la vechii romani, nativii din gemeni se arata a fi foarte inteligenti si excelenti oratori. Mereu gandesc la ceea ce doresc sa faca in viitor, mereu se intereseaza de lucrurile noi care ar putea sa apara. Poseda si un foarte inteligent simt al umorului, cu care ii farmeca pe cei din jur.

A. Nativii din zodia gemeni sunt adaptabili si versatili

Fiind un semn mobil (mutabil), nativii din gemeni vor fi atrasi de o mare varietate de lucruri; le place sa incerce si altceva decat fac in prezent, sunt deschisi catre nou si interesant. Sunt foarte inteligenti si capabili sa faca aproape orice isi pun in minte. Se adapteaza destul de usor imprejurarilor si persoanelor, le place sa experimenteze. Plictiseala este toxica pentru nativii din gemeni. Au nevoie sa fie, mereu, stimulati intelectual. Trebuie sa se replieze mereu, pentru ca exista pericolul de a lasa proiecte neterminate, probleme nerezolvate. La ordinea zilei, pentru nativii din gemeni sunt relatiile fugitive, incercarile de noi hobby-uri, unele ramase doar la acest stadiu, de incercare. Nativii din zodia gemeni nu sunt, nicidecum, persoane lenese; dimpotriva, sunt genul de oameni intreprinzatori, insa, fiind interesati de atat de multe lucruri, pot fi usor distrasi. Nativii din gemeni sunt si foarte curiosi, mereu au intrebarile la ei.

B. Nativii din gemeni sunt foarte sociabili si buni comunicatori

Nativilor din gemeni le place sa vorbeasca, se simt bine sa fie in centrul atentiei; nu sunt genul care sa stea acasa daca este rostul de iesit. Nativilor din gemeni le place sa iasa, sa afle cat mai multe despre lume si, foarte important, despre cum gandesc cei din jur. Nativii din gemeni sunt populari, le place sa fie alaturi de alti oameni, le place sa isi tina, mereu, mintea ocupata. Le place si sa barfeasca, sa fie la curent cu ceea ce se spune. Nativii din gemeni au nevoie de informatie mai mult decat au nevoie de mancare, uneori. Conversatia ii alimenteaza. Gemenilor le place sa invete, dar si sa-si impartaseasca cunostintele cu ceilalti. Pentru ca mintea lor lucreaza atat de repede, pot face fata oricarei provocari conversationale. Cei care ii cunosc, asteapta anumite raspunsuri de la ei, pentru ca stiu ca s-ar putea sa le detina.

C. Nativii din gemeni sunt multitasking

Nativilor din gemeni nu le displace sa fie implicati in mai multe intreprinderi, in acelasi timp; dimpotriva, le face placere si accepta astfel de provocari. Totusi, trebuie sa aiba grija, pentru ca, uneori, se angajeaza la prea multe lucruri deodata si pot ajunge sa nu mai reuseasca, fizic, sa se ocupe de toate. Din aceasta cauza, ar putea fi considerati neseriosi, in functie de context. Nu este deloc in interesul lor sa se complaca intr-o astfel de situatie; au nevoie sa se organizeze mai bine si sa prioritizeze ceea ce au de facut, pentru a nu ajunge in situatii de nedorit, pentru a nu fi pusi in situatia de a plati de pe urma neindeplinirii unor sarcini care au fost asumate.

Horoscop gemeni azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP