Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop leu maine 17 mai 2021 (23 iulie - 22 august)

Verifica horoscopul de maine pentru leu. Vezi ca iti pot rezerva maine astrele, adica data de 17 mai 2021.

Leu      Nu renuntati prea usor la proiectele de viitor, chiar daca, pe moment, vi se pare ca sansele de reusita pentru ele nu sunt foarte mari. Poate ca nu este nevoie decat de unele imbunatatiri sau updatari, pentru a fi in pas cu timpurile. Nu se stie niciodata ce se poate intampla. Este o zi in care va puteti lasa dusi de val, mai ales ca ati muncit mult pentru ceea ce se intampla azi in viata voastra; meritati sa va bucurati de rezultate pe masura eforturilor depuse. Energia fizica este pe plus, asa ca puteti face mult mai multe lucruri decat v-ati propus; asta este un lucru extraordinar, insa, in mod clar, nu trebuie sa exagerati.

Foarte important click aici -> Horoscop leu azi. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de azi, adica data de: 16-05-2021

La fel de important si aici -> Horoscop leu poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 18-05-2021

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru leu.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din leu

D. Nativii Leu sunt foarte perseverenti si competitivi

Atunci cand nativii Leu au decis sa faca ceva anume, putine lucruri ii pot intoarce din drumul lor; nativii Leu nu sunt, niciodata, nesiguri. Nu vor face nimic daca nu vor fi 100% siguri ca pot face lucrul respectiv. Isi stabilesc un drum anume si vor face totul pentru a-l urma. Lucreaza din instinct, cu metode bine calculate; mereu vor analiza plusurile si minusurile, pentru a-si face o idee asupra riscurilor. Nu pot rezista provocarilor si nu de putine ori se imping dincolo de limitele lor proprii, tocmai pentru ca vor sa-si demonstreze lor insisi ca pot sa o faca. Au o viziune si o urmaresc cu perseverenta.

E. Nativii Leu sunt persoane loiale

Nativii Leu sunt unele dintre cele mai loiale persoane. Au coloana vertebrala si mereu isi vor respecta angajamentele asumate. Prietenia cu un nativ Leu merita, pentru ca exista siguranta unui sprijin puternic, in caz de nevoie; si nu este ceva de la care sa faca rabat. Castigarea increderii unui nativi Leu nu se face usor, insa inseamna foarte mult, odata castigata. Totusi, in cazul in care Leul este tradat de o anumita persoana, nu va ezita sa indeparteze total acea persoana din viata sa. Pentru ca Leul chiar nu are timp sa isi bata capul cu asta.

Horoscop leu maine, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP