Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia leu azi 11 decembrie 2018 (23 iulie - 22 august)

Verifica horoscopul de astazi pentru leu. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Leu       Nu sunteti persoane care sa evite conflictul, insa ar trebui sa apelati la compromis mai des daca doriti sa pastrati armonia in relatii. Daca sunteti dornici de o schimbare, ati putea sa alegeti o locatie noua pentru concediul din aceasta vara; aveti insa grija ca cei dragi sa fie de acord cu locatia aleasa! Este posibil sa fiti nevoiti sa faceti o investitie mare in aceste zile, cum ar fi cumpararea unei masini; aceasta ar putea sa va afecteze puternic bugetul, insa veti trece peste acest impas daca va limitati restul cheltuielilor. Veti fi predispusi migrenelor si durerilor de ochi, iar cauza ar putea fi o problema de vedere.

Foarte important click aici -> Horoscop leu maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop leu poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din leu

Persoanele nascute in zodiac leului au, din firea lor, calitati de lideri; pot sa ocupe centrul actiunii imediat, daca este nevoie, la modul cel mai firesc. Au o mare incredere in fortele proprii si sunt foarte creativi si talentati. Aceste calitati ii fac, practic, irezistibili. Multi dintre nativii din leu sunt persoane deschise, cu ambitii mari, cu un optimism debordant; relationeaza excelent cu cei din jur, reusind sa se transpuna la mai multe niveluri de cunostinte, ceea ce ii ajuta sa isi inteleaga foarte bine interlocutorii. Leii sunt persoane foarte mandre; trec foarte greu peste orice ofensa primita. Sunt si foarte romantici; sunt atrasi de lumina reflectoarelor, le place faima, celebritatea, fac pasi curajosi spre a-si asuma pozitii publice, vizibile.

A. Nativii din leu au o inima mare, sunt foarte generosi

Leii sunt mereu admirati pentru gesturile pe care le fac pentru a veni in sprijinul celor din jur. Au o inima mare si, de regula, ajuta atunci cand pot. Isi arata afectiunea, fara ocolisuri, la fel ca si dispretul, atunci cand este cazul. Persoanele importante din viata lor pot conta mereu pe sprijin din partea nativilo din zodia leu; Leii ar face orice ca persoanele dragi sa aiba parte de tot ce e mai bun, sa fie fericite. Sunt genul care mereu au o vorba buna la ei, mereu reusesc sa aduca un suflu optimist, chiar si in situatiile cele mai dificile. Nici un efort nu este prea mare, daca este facut cu intentii bune; Leii trebuie sa fie atenti sa nu faca din generozitatea lor o actiune de bravada, care sa le satisfaca doar marele lor ego. Au aceasta tendinta care este un real pericol pentru persoane care simt ca pot face foarte multe lucruri in sprijinul celor din jur, insa trebuie sa le faca pentru motivele corecte.

B. Nativii din leu sunt persoane foarte oneste

Reprezentanti ai altor zodii au tendinta de a se juca cu mintea celor din jur, li se pare interesant sa profite astfel de cei mai slabi, isi testeaza propriile abilitati pe astfel de persoane; nativii din leu detesta sa faca asta. Nu sunt deloc genul care sa profite de cei mai slabi ca ei, dimpotriva. Sunt persoane foarte directe si niciodata nu vor face ceva pe ascuns; sunt suficient de curajosi incat sa isi asume actiunile pe care le initiaza. Binenteles, exista si exceptii de la regula, insa, ca idee generala, nativii din lei sunt persoane oneste. Uneori, onestitatea lor este chiar dureroasa, insa ei considera ca adevarul este necesar, in multe cazuri, pentru ca lucrurile sa fie reparate; cosmetizarea adevarului poate avea consecinte negative si perpetua situatii care ar putea fi rezolvate mult mai usor spunand lucrurilor pe nume. Daca este nevoie de opinia onesta a cuiva, nativul din leu este principala persoana care sa ti-o ofere. De asemenea, au aceleasi pretentii de la cei din jur; urasc minciuna si ii urasc pe cei care ii mint. Nu sunt genul care sa accepte foarte usor scuze, dupa un astfel de episode, decat poate in circumstante deosebite.

C. Nativii din zodia leu sunt persoane foarte serioase

Nu este vorba de faptul ca nativii din leu nu rad sau nu se distreaza; dimpotriva, sunt sufletul petrecerii. Este vorba de faptul ca, persoanele nascute in leului, nu sunt genul care sa umble cu prostii, care sa se eschiveze, care sa accepte tot felul de dramatizari, care sa barfeasca pe la colturi. Detesta acest gen de comportament si il vor condamna fara mila. Trateaza foarte serios fiecare situatie, in functie de seriozitatea care se impune; pentru ei, atunci cand este distractie, se distreaza, atunci cand e de munca, muncesc si se implica. Nu exista cale de mijloc. Se concentreaza pe ceea ce este important in viata lor: prieteni, familie, obiectivele pe care le au. Au si o intuitie foarte buna si recunosc, de la distanta, persoanele lipsite de onestitate, pe care le vor elimina din viata lor foarte rapid; au aproape un al saselea simt in legatura cu persoanele care incearca sa ii insele si pe care nu le iarta, taxandu-le asa cum merita.

Horoscop leu azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP