Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia leu azi 21 februarie 2019 (23 iulie - 22 august)

Verifica horoscopul de astazi pentru leu. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 21-02-2019.

Leu      In cazul in care va loviti de chestiuni mai putin cunoscute in plan profesional , este bine sa va consultati cu cei care au mai multa expertiza si experienta fata de voi. Daca veti lua in considerare aceasta recomandare, este foarte posibil sa aveti sansa de a progresa in cariera sau de a castiga financiar mai mult decat ati preconizat initial. Pe de alta parte, este esential sa nu va neglijati viata personala, din cauza celei profesionale. Unele chestiuni controversate ar putea sa influenteze acest segment al vietii voastre, de aceea este bine sa nu mai adaugati si alte elemente cu potential de influenta negativ. Nu va panicati de la primele semne de disfunctionalitate; nu intotdeauna lucrurile merg perfect, asa ca trebuie sa va ganditi la interventii oportune pentru a le pune pe directia corecta.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru leu. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 22-02-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru leu. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 23-02-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru leu.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din leu

Persoanele nascute in zodiac leului au, din firea lor, calitati de lideri; pot sa ocupe centrul actiunii imediat, daca este nevoie, la modul cel mai firesc. Au o mare incredere in fortele proprii si sunt foarte creativi si talentati. Aceste calitati ii fac, practic, irezistibili. Multi dintre nativii din leu sunt persoane deschise, cu ambitii mari, cu un optimism debordant; relationeaza excelent cu cei din jur, reusind sa se transpuna la mai multe niveluri de cunostinte, ceea ce ii ajuta sa isi inteleaga foarte bine interlocutorii. Leii sunt persoane foarte mandre; trec foarte greu peste orice ofensa primita. Sunt si foarte romantici; sunt atrasi de lumina reflectoarelor, le place faima, celebritatea, fac pasi curajosi spre a-si asuma pozitii publice, vizibile.

A. Nativii din leu au o inima mare, sunt foarte generosi

Leii sunt mereu admirati pentru gesturile pe care le fac pentru a veni in sprijinul celor din jur. Au o inima mare si, de regula, ajuta atunci cand pot. Isi arata afectiunea, fara ocolisuri, la fel ca si dispretul, atunci cand este cazul. Persoanele importante din viata lor pot conta mereu pe sprijin din partea nativilo din zodia leu; Leii ar face orice ca persoanele dragi sa aiba parte de tot ce e mai bun, sa fie fericite. Sunt genul care mereu au o vorba buna la ei, mereu reusesc sa aduca un suflu optimist, chiar si in situatiile cele mai dificile. Nici un efort nu este prea mare, daca este facut cu intentii bune; Leii trebuie sa fie atenti sa nu faca din generozitatea lor o actiune de bravada, care sa le satisfaca doar marele lor ego. Au aceasta tendinta care este un real pericol pentru persoane care simt ca pot face foarte multe lucruri in sprijinul celor din jur, insa trebuie sa le faca pentru motivele corecte.

B. Nativii din leu sunt persoane foarte oneste

Reprezentanti ai altor zodii au tendinta de a se juca cu mintea celor din jur, li se pare interesant sa profite astfel de cei mai slabi, isi testeaza propriile abilitati pe astfel de persoane; nativii din leu detesta sa faca asta. Nu sunt deloc genul care sa profite de cei mai slabi ca ei, dimpotriva. Sunt persoane foarte directe si niciodata nu vor face ceva pe ascuns; sunt suficient de curajosi incat sa isi asume actiunile pe care le initiaza. Binenteles, exista si exceptii de la regula, insa, ca idee generala, nativii din lei sunt persoane oneste. Uneori, onestitatea lor este chiar dureroasa, insa ei considera ca adevarul este necesar, in multe cazuri, pentru ca lucrurile sa fie reparate; cosmetizarea adevarului poate avea consecinte negative si perpetua situatii care ar putea fi rezolvate mult mai usor spunand lucrurilor pe nume. Daca este nevoie de opinia onesta a cuiva, nativul din leu este principala persoana care sa ti-o ofere. De asemenea, au aceleasi pretentii de la cei din jur; urasc minciuna si ii urasc pe cei care ii mint. Nu sunt genul care sa accepte foarte usor scuze, dupa un astfel de episode, decat poate in circumstante deosebite.

C. Nativii din zodia leu sunt persoane foarte serioase

Nu este vorba de faptul ca nativii din leu nu rad sau nu se distreaza; dimpotriva, sunt sufletul petrecerii. Este vorba de faptul ca, persoanele nascute in leului, nu sunt genul care sa umble cu prostii, care sa se eschiveze, care sa accepte tot felul de dramatizari, care sa barfeasca pe la colturi. Detesta acest gen de comportament si il vor condamna fara mila. Trateaza foarte serios fiecare situatie, in functie de seriozitatea care se impune; pentru ei, atunci cand este distractie, se distreaza, atunci cand e de munca, muncesc si se implica. Nu exista cale de mijloc. Se concentreaza pe ceea ce este important in viata lor: prieteni, familie, obiectivele pe care le au. Au si o intuitie foarte buna si recunosc, de la distanta, persoanele lipsite de onestitate, pe care le vor elimina din viata lor foarte rapid; au aproape un al saselea simt in legatura cu persoanele care incearca sa ii insele si pe care nu le iarta, taxandu-le asa cum merita.

Horoscop leu azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP