Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna aprilie 2020

Balanta

     Viata personala va acapara intreaga sfera de interes in perioada acestei luni, in detrimentul chestiunilor legate de evolutia si viata profesionala. Veti avea diverse chestiuni familiale sau sentimentale care va vor impiedica sa va faceti treaba asa cum trebuie, va vor acapara gandurile si veti chetlui multa energie pentru a gasi solutii si a le implementa. Uneori va veti gasi pusi in situatii destul de delicate, pe care nu veti reusi sa le rezolvati la fel de bine pe cat v-ati fi dorit. Stiti ca puteti mai mult, dar, pur si simplu, va este greu sa tot cautati solutii unor probleme pe care ati crezut ca le-ati rezolvat deja.
     Faptul ca sunteti firi independente si ca aveti vointe de fier v-ar putea ajuta pana la un punct, insa totul are o limita si poate ca ar fi bine sa va ganditi cum sa sfarsiti mai bine anumite stari de fapt, decat sa continuati cu aceasta trenare care va da numai batai de cap si va consuma inutil energia.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Harta astrala arata clar ca veti experimenta probleme in viata sentimentala, in aceasta perioada, si ca nu veti avea, in multe chestiuni, prea multe de facut decat sa asteptati sa treaca ce-i mai rau si apoi sa incercati sa reparati. Acest lucru vi se pare extrem de frustrant si va enerveaza la culme, pentru ca nu sunteti genul care sa va lasati condusi de evenimente fara a face ceva.
     Spre finalul lunii, pare ca situatia se imbunatateste, in sensul ca veti reusi sa gasiti mult mai usor solutii problemelor care va macina in plan personal. Pentru cei care se afla la inceputul unei relatii sau au o relatie deja tulbure, vor fi probleme in a mentine relatia viabila, pe linia de plutire. Si, cum spuneam, in unele cazuri, poate ca este mai bine sa renuntati, daca nu se intrevad sanse reale de imbunatatire.

BANI SI CARIERA
     Managementul vietii personale va fi destul de dificil in aceasta perioada, plina de evenimente personale care va solicita o mare parte a atentiei. Va veti indeplini cu destul de multe greutate sarcinile profesionale, chiar cu eforturi peste puteri uneori. Sunt chestiuni care nu mai sufera amanare si pe care trebuie, indiferent de ceea ce se intampla in viata voastra personala, sa le rezolvati cat mai optim posibil.
     Recompensele financiare vor fi pe masura rezultatelor, nici mai mult, dar nici mai putin. Nu veti avea pierderi din punctul de vedere al castigurilor banesti, asa incat, macar din acest punct de vedere, puteti sa stati linistiti.

SANATATE
     Avand o luna atat de agitata in plan personal, este imposibil sa va pastrati intr-o stare fizica optima. Totusi, trebuie sa aveti grija caci stresul prelungit dauneaza grav sanatatii si ca aveti nevoie si de perioade de relaxare si de refacere a energiilor, pentru aface fata cu succes provocarilor viitoare si a nu va periclita total starea de sanatate.

TOP