Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna noiembrie 2023

Balanta

      Evolutiile in plan profesional nu vor fi deloc facile pentru voi, luna aceasta; ati putea intampina numeroase greutati, cara sa aiba darul de a va descuraja, de a va consuma excesiv resursele. In acest context, este posibil sa apara si unele probleme de sanatate; mai ales sistemul digestiv pare sa fie foarte sensibil stresul patand sa va afecteze, in principal, stomacul. Discursurile voastre sunt politicoase, insa, in mod clar, toate actiunile pe care le intreprindeti vor fi centrate pe propriile interese. Acest lucru poate fi foarte avantajos, in plan profesional, atata timp cat nu se incalca anumite limite, insa destul de periculos, in plan personal; incercati sa nu inselati pe nimeni cu promisiuni false. Este important nu doar sa mentineti o imagine buna desre voi insiva; aparentele sunt importante, insa nu pot ascunde, la infinit, un caracter neplacut si neserios pentru cei din jur.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Faptul ca analizati avantaje si dezavantaje ale relatiei cu o anumita persoana nu este neaparat rau; ingaduiti-va, insa, sa si simtiti, pentru ca dragostea se simte, mai mult decat se analizeaza. Este drept ca poate fi periculos sa va lasati prada pasiunii, mai ales ca, spre a doua jumatate a lunii exista o astfel de predispozitie; ar trebui sa gasiti o cale de mijoc. Partenerii din cuplurile deja formate trebuie sa intelega ca este nevoie de compromisuri, pentru ca relatiile sa se lege asa cum trebuie.

BANI SI CARIERA
      Folositi-va, in continuare, de inteligenta cu care v-a inzestrat natura, dar si munciti din greu, pentru a va facilita ascensiunea in cariera, daca acesta este obiectivul vostru in urmatoarea perioada. Este o perioada in care trebuie sa fiti lucizi si sa incercati sa nu pierdeti nimic din ocaziile favorabile care vi se ofera. Este posibil sa apara ocazia unor noi proiecte care sa va ajute sa va extindeti, in afaceri, insa asta presupune o foarte buna colaborare cu partenerii vostri. Este important sa va vedeti de propiile treburi si sa evitati sa va implicati in ceea ce fac altii, fie si macar cu un simplu sfat, mai ales daca nu sunteti solicitati in acest sens. Daca va intereseaza sa faceti investitii, prima parte a lunii se arata ceva mai favorabila pentru astfel de intreprinderi.

SANATATE
     Fiti atenti la conditiile medicale mai vechi, care au tendinta sa se acutizeze sau sa se reactiveze; un tonus poziiv va poate ajuta sa treceti mai usor peste anumite momente dificile.

TOP