Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna martie 2021

Balanta      Aceasta perioada va fi pentru voi una de innoire, dar, in acelasi timp, si de definitivare, de solutionare a problemelor mai vechi. Nu va grabiti, dati-va timp sa faceti alegerile cele mai bune, pentru a nu scapa nimic din vedere.
     La sfarsitul lunii, astrele va vor incuraja spre mai multa maleabilitate, flexibilitate, mai ales in ceea ce priveste planul mental, astfel incat sansele de a va adapta mai usor la problemele aparute sunt mai mari. Insa si instabilitatea este mai mare, in sensul ca exista riscul de a trece mai repede de la o idee la alta, de la o chestiune la alta, de la un proiect la altul, din cauza pierderii interesului. Exista premisele aparitiei unor dificultati, de aceea trebuie sa fiti pregatiti pentru orice.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Se pare ca aceasta luna este una destul de periculoasa, deoarece sunteti in situatia de a pierde controlul asupra propriilor sentimente. Si nu e nimeni vinovat de asta, decat dumneavoastra. Nu prea sunteti genul care sa va lasati influentati de altii, insa in ultima perioada ati renuntat sa va mai sustineti propriile pareri, ideile altora par a avea mai multa valoare decat cele proprii. Daca nu va veti recunoaste greselile si nu veti lua masuri, pagubele in viitor pot fi destul de semnificative si cu impact deloc de neglijat.
     Exista si o parte pozitiva si anume faptul ca s-ar putea ca, la un anume moment, dumneavoastra si partenerul sa va puteti intari legatura, urmarind rezolvarea anumitor chestiuni care va privesc pe amandoi. Aceasta conlucrare va contribui la consolidarea relatiei, la o mai puternica apropiere, ceea ce nu poate fi decat benefic.

BANI SI CARIERA
     Veti depune eforturi importante pentru acastiga cat mai multi bani. Cu cat mai multi, cu atat va veti simti mai in siguranta. Din pacate, luna nu este una dintre cele mai bune luni pentru voi, din punct de vedere profesional. Vor aparea circumstante care va vor imperdica sa va desfasurati activitatea asa cum v-ati fi dorit. Si, mai mult decat atat, s-ar putea nici sa nu fiti crezuti ca nu a depins de dumnevoastra, atunci cand nu veti fi in masura sa predati lucrarile finalizate. Vor exista chiar voci acuzatoare la adresa dumneavoastra, ceea ce va mari presiunea si stresul.
     Aveti insa posibilitatea de a alege. Analizati inca de la inceput situatiile in care va implicati, luati in considerare si neprevazutul in stabilirea termenelor si, daca observati ca lipsa resurselor sau alti factori ar putea sa va limiteze actiunile si sa va impiedice sa va duceti munca la bun sfarsit, mai bine nu va implicati sau, daca nu aveti aceasta optiune, evidentiati minusurile inca de la inceput. Astfel, sansele ca totul sa se sparga in capul dumneavoastra se vor micsora simtitor.

SANATATE
     Avand in vedere ca este o luna cu multa presiune pe dumneavoastra, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, s-ar putea sa apara si o serie de probleme de sanatate cauzate de prea mult stres. Depinde doar de dumneavoastra sa faceti in asa fel incat sa gasiti si perioade de relaxare, momente in care sa iesiti sa va reincarcati bateriile. Discutati cu partenerul sau cu alte persoane de incredere, carora le puteti povesti fara retineri incercarile prin care treceti. Sunt chestiuni care va pot ajuta sa treceti mai usor peste dificultati si sa mergeti mai departe mai usor.

TOP