Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna februarie 2019

Balanta      Casa familiei este dominanta, din perspectiva voastra, in perioada acestei luni. Nu se pune problema de a lasa deoparte alte planuri ale vietii voastre, insa chestiunile ce tin de partea personala a vietii voastre vor fi dominante. Puteti sa va sporiti forta psihica si sa va faceti mediul familial cat mai placut pentru voi si pentru cei dragi. Independenta se manifesta doar prin prisma necesitatilor domestice, in afara realitatilor familiei. Obiectivele personale sunt ambitioase, iar planetele din contextul vostru astral va indeamna sa le atingeti cu mult curaj si perseverenta. Nu este cazul sa deveniti agresivi, insa nu trebuie sa renuntati usor la ceea ce va doriti si este bine pentru voi si apropiatii vostri. Luna aceasta veti fi mai mult inclinati spre spiritual, spre filosofic, spre ezoteric.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta veti avea dificultati in a pune bazele unei relatii de cuplu, daca doriti acest lucru. Calitatile personale si realizarile voastre nu va vor fi deloc de ajutor; contextul astral nu va sprijina nici macar in relatiile trecatoare, cu atat mai putin in cele care implica sentimente mai profunde. Tendinta voastra spre independenta afecteaza viata  romantica. Sexualitatea si senzualitatea voastra sunt la minimum.

BANI SI CARIERA

      Veti fi foarte interesati sa actionati din punct de vedere financiar; poate mult prea preocupati de aceasta latura a vietii voastre. Contactele sociale si afacerile vor fi surse de venit substantiale, pana spre mijlocul lunii. Spre finalul perioadei, ar fi indicat sa va implicati in chestiuni umanitare; ajutand pe altii, va veti ajuta si pe voi insiva.
      Optiunile privind cariera nu vor lipsi, insa nu vor fi nici pe departe atat de interesante pe cat v-ati dori. Succesele in domeniul profesional vor apare abia spre finalul lunii. Trebuie sa va alegeti partenerii de afaceri sau colaboratorii cu mult mai mult discernamant.

SANATATE
     Atata timp cat nu va veti deda exceselor, de orice fel, atata timp cat veti acorda timp suficient odihnei, relaxarii, meditatiei, starea voastra de sanatate va fi absolut infloritoare. Tineti cont de aceste lucruri si, daca sunteti dintre cei care nu le respecta, ganditi-va cum ati putea face sa va modificati viata, astfel incat sa includeti aceste reglementari in rutina de zi cu zi.

TOP