Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna iulie 2020

Balanta

      Va fi o luna, in general, placuta pentru voi; energia nu va lipseste si chiar veti putea spune ca sunteti pe val, in multe imprejurari din aceasta perioada. Fiti intelepti si folositi oportunitatile favorabile care vi se ofera, la timpul potrivit si in maniera potrivita. In a doua parte a lunii, este foarte posibil ca interesele voastre sa se mute, de la planul profesional catre cel spiritual; veti fi mai interesati de ceea ce se intampla cu voi insiva, dar si in relatie cu cei din jur. Inclusiv contactele profesionale ar putea fi analizate prin prisma unei astfel de perspective; aveti mare grija ca, in acest plan al vietii voastre, trebuie sa va pastrati consecventa; nu puteti sa schimbati macazul brusc, ori de cate ori mai aveti vreo revelatie. Trebuie sa va supravegheati cu atentie cheltuielile care au tendinta sa o cam ia razna, daca nu sunteti mai atenti.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta, realtia de cuplu nu merge deloc usor; unele dispute cu partenerul pot duce la situatii tensionate si chiar la certuri care se pot finaliza intr-o nota total negativa, cauzand mult stres. Ar fi recomandabil sa discutati mai mult despre aceste chestiuni divergente; in nici un caz nu este intelept sa ignorati. Vor exista si momente de pasiune, de romatism, mai ales daca va implicati si voi si partenerii in acest sens, insa, in mod clar, tensiunile nu apar char pe neasteptate, le pot umbri. Voi, celibatarii, ati putea avea, oarecum noroc in dragoste, mai ales la inceputul acestei luni, cand auspiciile se arata mai favorabile; va fi nevoie sa faceti voi primul pas.

BANI SI CARIERA
      Investitiile va vor merge bine luna aceasta; puteti chiar sa faceti unele achizitii semnificative, sa incheiati parteneriate avantajoase. Daca fluxurile financiare vor fi optime, ar fi bine sa va ganditi sa rezolvati cu datoriile mai vechi, pe care le aveti. Cheltuielile familiei este posibil sa creasca; asocierile, parteneriatele pot merge foarte bine, insa, in continuare, trebuie sa fiti atenti ce cereti si ce dat in aceste parteneriate. Ascensiunea in cariera este favorizata; bazati-va pe prietenii care se pricep, pentru a primi sfaturi in chestiuni laborale, insa nu uitati sa treceti totul prin filtrul propriu.

SANATATE
     Nivelurile de energie sent destul de bune; nu este cazul sa va faceti probleme pentru starea de sanatate, insa trebuie neaparat sa luati masuri pentru mentinerea ei.

TOP