Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru balanta luna mai 2021

Balanta

     Perioada acestei luni va fi dominata de numeroase probleme domestic, dar si de o mai pregnanta inclinatie spre spiritual, spre introspectie. Este nevoie sa faceti totul pentru a va pastra sanatatea emotionala, pentru ca doar astfel va veti putea depasi momentele dificile, complicate. Abilitatile de comunicare si flexibilitatea vor domina si veti reusi sa va atrageti sprijin important pentru multe dintre proiectele pe care le aveti in vedere pentru aceasta perioada. Luna aceasta este favorabila acumularilor, deci puteti folosi timpul pentru a va perfection, pentru a invata lucruri noi, atat theoretic, cat si practic.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Exista cerinte clare in viata sentimentala din partea partenerului de relatie, pe care trebuie sa le luati foarte serios in considerare. Incercati sa “cititi” si printre randuri, daca vreti ca succesul demersurilor pe care le veti initia in aceasta directie sa fie sporit.
      S-ar putea sa va confruntati cu o serie de situatii contradictorii, pe care trebuie sa le abordati cu multa diplomatie si, pana la urma, cu detasare, asa incat sa nu va cauzati noi probleme, ci sa aplanati aceste situatii.

BANI SI CARIERA
     Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, aflati ca aveti mari sanse ca demersul vostru, mai ales in primele saptamani ale lunii. Nici cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, nu trebuie sa aiba retineri, deoarece au mari sanse sa gaseasca o pozitie care sa le fie mai favorabila. Oricum, trebuie sa analizati bine o astfel de schimbare, sa analizati cu atentie si dezavantajele, nu doar avantajele.
      Finantele vor fi la nivel optim si chiar veti avea posibilitatea sa va satisfaceti unele mofturi, daca veti considera de cuviinta. Insa, dupa cum e firea voastra, e putin probabil sa va dedati la cine stie ce excese.

SANATATE
     Ultima parte a lunii se poate sa va gaseasca intr-o stare de sanatate ceva mai delicata, de aceea trebuie sa aveti mai multa grija de voi, sa luati o serie de masuri in sensul imbunatatirii stilului de viata. Autotratamentul nu este indicat, daca simptomele unor afectiuni se acutizeaza.

TOP