Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna februarie 2019

Berbec      Climatul astral va sustine in cariera, in chestiunile legate de activitatea profesionala. Planurile pe care deja vi le-ati facut pot fi puse in aplicare, fara retineri, pentru ca sansele de reusita sunt mari; puteti indrazni chiar mai mult ca de obicei, in aceasta privinta. Sarmul si abilitatile sociale va vor fi de mare folos in atingerea obiectivelor stabilite; de asemenea, uzati si de cercul de cunostinte pe care vi l-ati facut, in timp; veti putea, astfel, sa economisiti energie si timp pretios. Dragostea si activitatile sociale vor fi foarte favorizate, in timpul acestei luni.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Veti sta foarte bine din punct de vedere sentimental, luna aceasta. Daca va aflati deja intr-o relatie, aceasta se va reinnoi si va deveni mai puternica, prin eforturile voastre, conjugate cu ale partenerului; relatiile problematice vor ajunge, insa, la final. Contextul astral indica sfarsit al disensiunilor, din punct de vedere sentimental, sfarsit al legaturilor disfunctionale. Inclusiv, in cazul in care legatura se rupe, nu trebuie sa existe animozitati intre voi si parteneri; despartirile amiabile sunt favorizate. Celibatarii au mari sanse sa-si gaseasca pereche, pe parcursul lunii acesteia. Totusi, casatoriile sau planificarea sarcinilor nu sunt favorizate si ar trebui amanate pentru perioade de mai bun augur. Dragostea pluteste in aer, insa succesul in intemererea unor legaturi pentru o perioada indelungata depinde de modul in care va veti implica voi insiva.

BANI SI CARIERA

      Va simtiti pregatiti sa va aventurati in afaceri, alaturi de partenerii alesi, insa contextul astral va sfatuieste sa fiti prudenti, desi va ofera circumstante destul de favorabile. In a doua parte a lunii, chestiunile financiare se vor gasi sub influente negative, de aceea va trebui sa fiti de doua ori mai atenti. Prudenta maxima este recomandabila, atunci cand faceti achizitii importante sau cand va pregatiti sa bagati bani in afaceri cu risc mai putin controlabil.
      Oportunitatile in cariera vor fi destul de numeroase; fiti siguri ca veti profita de sansele care vi se ofera, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite. Nu va grabiti, pentru ca astfel veti lua doar decizii gresite, in dorinta voastra de a ajunge mai repede la obiectivele vizate.

SANATATE
     Starea de sanatate se anunta normala, mai ales in prima parte a lunii; dupa data de 20, va fi nevoie de o monitorizare mai atenta, deoarece exista un risc crescut de disconfort digestiv. Nu va repeziti din prima la medicamente, pentru ca cele chimice au, pe langa beneficii, o sumedenie de efecte adverse. Incercati, mai intai, cu retete naturiste, eliminati alimentele care va fac rau si aveti grija la termenele de garantie. Sanatatea emotionala se va gasi in stransa legatura cu cea fizica; daca va simtiti bine fizic, veti fi bine si psihic.

TOP