Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna noiembrie 2023

Berbec

      Contextul astral arata o luna foarte incarcata pentru voi, iar semnele se vor vedea inca de la inceputul perioadei. Nu se va potrivi deloc cu planurile pe care vi le-ati facut, cu ceea ce ati visat pentru perioada acestei luni. Va fi nevoie sa lucrati foarte mult la detalii, daca veti dori sa aveti succes; munca sustinuta va poate asigura rezultate satisfacatoare, mai ales daca veti beneficia de ajutorul necesar la timpul potrivit. Spre finele lunii va veti fi obisnuit deja cu acest ritm alert, iar spiritul competitiv se va dovedi extrem de stimulant; aveti mare grija sa nu cadeti in extrema cealalta, sa nu va obositi excesiv. La finalul lunii, lucrurile se vor mai domoli, ceea ce chiar va fi spre binele vostru; nu incercati sa fortati lucrurile!

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Impresia pe care o veti lasa celor din jur ar trebui sa fie agreabila, mai ales daca doriti sa atrageti sexul opus; nu este bine sa va asumati, mereu, rolul de bufon. Asa nu aveti nici o minima sansa de izbanda. Viata de familie se arata, inca de la inceputul lunii, destul de agitata, cu numeroase probleme de rezolvat; cu calm si luciditate, solutiile ar putea sa apara destul de usor. Daca, insa, veti intra in panica, este foarte posibil sa ajungeti in incapacitate de a gandi corect la ceea ce avti de facut. Riscul de a face greseli creste exponential.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala va fi foarte bogata in evenimente; este posibil sa atrageti atentia superiorilor, care se vor dovedi foarte interesati de unele din aspectele muncii voastre. Daca nu va aflati in aceasta situatie, este momentul sa actionati pentru a va promova voi insiva, pentru a fi luati in considerare. Este bine chiar sa tineti o evidenta a realizarilor voastre, mai ales pentru a le repune pe tapet la o eventuala reevaluare a performantelor in cadrul echipei de lucru. Trebuie sa va sustineti asa cum trebuie propria cauza, mai ales daca urmariti vreo promovare sau vreun bonus.

SANATATE
     Acordati-va suficient timp pentru a face lucrurile asa cum trebuie. S-ar putea sa aveti momente cand va veti simti trasi in mai multe directii deodata, ceea ce va fi destul de greu de suportat, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Este posibil sa aveti perioade cu oboseala accentuate.

TOP