Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna iulie 2020

Berbec

      Luna aceasta pare sa fie un episod placut in viata voastra. Evolutiile pozitive vor fi usor de reperat; personalitatea voastra puternica isi va spune, din plin, cuvantul. Relatiile sentimentale vor reprezenta o preocupare prioritara, pentru voi, pe parcursul acestei luni; o persoana apropiata voua, de sex femini, se va arata foarte suportiva fata de voi, mai ales daca va confruntati cu sitiatii emotionale mai delicate. Veti fi apreciati pentru compasiunea voastra, pentru ajutorul pe care-l veti oferi celor din jur; serviciile facute comunitatii v-ar putea aduce numeroase aprecieri, din partea unor persoane importante. Viata profesionala prezinta, de asemenea, semne bune; este foarte posibil sa apara conditii favorabile pentru castiguri financiare aditionale, mai ales catre ultima parte a perioadei. Chiar daca va simtiti bine, in continuare trebuie sa fiti vigilenti in ceea ce priveste starea de sanatate; aduceti imbunatatiri stilului de viata, caci intotdeauna este loc si de mai bine.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Un ego ceva mai moderat ar putea reprezenta elementul care sa asigure o viata sentimentala reusita, pentru voi, luna aceasta; respectati relatia si partenerul asa cum trebuie, fiti diplomati, luati initiativa actiunilor menite sa stimuleze romantismul. Voi, celibatarii, ar trebui sa va ganditi foarte bine ce va doriti de la viata; daca inca nu sunteti siguri ca o relatie de cuplu este ceea ce va trebuie la acest moment, ar fi bine sa mai ramenti, un timp, la stadiul tatonarilor; nu este o perioada foarte fericita pentru a pune bazele unei relatii sentimentale de viitor.

BANI SI CARIERA
      Banii nu vor fi o problema pentru voi, luna aceasta, mai ales ca sunteti stimulati spre a fi chibzuiti, spre a face economii; ca urmare, problemele de natura financiara ar putea fi total intamplatoare si usor de rezolvat. Partenerii vostri de viata isi vor aduce, si ei, din plin, contributia la soliditatea situatiei financiare a casei voastre. Este perfect sa va propuneti acum un proiect de modernizare a casei in care locuiti; impreuna veti putea gasi solutiile cele mai bune, la pretul cel mai bun.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi, in general, buna; este posibil sa apara unele probleme digestive, mai ales daca nu sunteti foarte stricti in privinta a ceea ce mancati si a orarului meselor. Straduiti-va sa aduceti imbunatatiri stilului vostru de viata; astfel incat sa va mentineti, mereu, o stare de santate optima.

TOP