Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna martie 2021

Berbec     Inca de la inceputul lunii, puteti sa va concentrati asupra unor subiecte serioase, ba chiar deveniti putin obsedati de anumite aspecte. Odata ce va puneti in cap sa faceti ceva, cu greu mai puteti fi abatuti din drum. Din pacate, uneori puteti avea tendinta de a duce la extrema ceste cautari, ce aduc la suprafata o serie de lucruri care mai bine ar ramane ingropate. S-ar putea sa aveti momente de pesimism, momente in care nu veti vedea viata tocmai in roz si in care veti avea neaparat nevoie de sprijin, de cineva care sa va arate partea plina a paharului. Spre sfarsitul lunii, sunt sanse mari sa va schimbati viziunea catre ceva mai optimist, sa deveniti o persoana cu care se poate realmente vorbi. Daca anterior intimidati prin atitudine si tonul grav al vocii, acum preferati sa va pastrati mult mai deschisi si veseli. Este o perioada buna pentru a initia contacte, chiar mai indepartate, de a calatori si de a cunoaste alte culturi.

DRAGOSTE
     In prima perioada a lunii, veti fi mult mai greu abordabili, din cauza ca aveti tendinta sa dezvoltati obsesii, inclusiv in viata sentimentala. Va fi greu sa va apropiati de stiti-voi-cine, vi se pare cu nu sunteti intelesi asa cum trebuie. Lipsa de comunicare poate duce la tensiuni, asa ca nu va izolati de restul lumii. Discutati cu partenerul, explicati-i starea de spirit, spuneti-i ca aveti nevoie de momente de singuratate, pentru ca acesta sa va inteleaga corect. In fond si la urma urmei, toti simtim nevoia sa fim doar noi insine, intr-un moment sau altul al vietii.
     In a doua parte a perioadei, norii incep sa se risipeasca. Daca veti face lucrurile asa cum trebuie, daca in relatia de cuplu va domina respectul reciproc, onoarea si demnitatea, veti trece mult mai usor peste probleme, iar rezultatele ar putea sa va surprinda chiar si pe dumneavoastra insiva.

BANI SI CARIERA
     Circumstantele sunt favorabile pentru a obtine o serie de succese. Va urmariti obiectivele cu asiduitate si mult zel si va doriti foarte mult sa ajungeti la o finalitate fericita. Cu cat reusiti sa obtineti mai multe succese, cu atat increderea in propriile forte creste, ceea ce va face sa aveti curaj sa va implicati in diverse proiecte care sa va aduca si mai multe beneficii. Eventualele esecuri nu vor avea puterea sa va demoralizeze, asa ca aveti toate premisele sa mergeti inainte cu incredere. Precautia nu lipseste, asa incat sansele de a face greseli sunt minime.
     De asemenea, sunteti cautati pentru sfaturi, asa ca pozitia de mentor va incanta si va face sa va simtiti importanti.

SANATATE
     Cum tendinta generala este ca reusitele sa surclaseze esecurile si starea de spirit este buna. Optimismul este la el acasa, iar psihicul este intr-o stare destul de buna. Totusi, reusitele implica eforturi sustinute, ceea ce indica risc ridicat de oboseala, chiar stres. De aici pot sa apara o serie de afectiuni legate de un regim de odihna necorespunzator. Asa ca, rezervati-va timp si pentru odihna suficienta, pentru relaxare, pentru a lua masa in mod normal, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate. N-ar strica chiar sa iesiti undeva, la munte, intr-un loc linisit, pentru a va plimba si a va reincarca bateriile.

TOP