Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna aprilie 2020

Berbec

     Este important sa comunicati, in aceasta perioada, sa impartasiti si, mai ales, sa primiti informatii care sa va ajute in intreprinderile voastre viitoare. Faceti eforturi sa colaborati cu cine este nevoie, ceea ce ar putea da o nota fortata actiunilor pe care le desfasurati. Daca aratati ceva mai mult entuziasm, lucrurile ar putea sa mearga mult mai bine.
     Nu este un moment bun pentru a va manifesta independenta in urmarirea propriilor obiective. Sprijinul oferit dezinteresat sa poate ajuta sa va conservati energiile si sa obtineti mai usor rezultatele vizionate.
     La inceputul perioadei, veti avea ceva dificultati in viata profesionala, care se vor regla, insa, spre finalul lunii, cand veti putea sa vedeti, cu claritate, « luminita de la capatul tunelului ». Problemele emotionale vor fi trecute pe planul doi, de catre cei mai multi dintre voi, ceea ce nu va avantajeaza. Ignorarea acestor probleme nu este benefica nici pentru starea fizica, nici pentru cea psihica.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea va fi minunata luna aceasta. Veti beneficia de atentie din partea partenerului si, chiar daca veti fi foarte ocupati, va trebui sa gasiti timpul necesar pentru a-l rasplati pe acesta. In acest fel, lucrurile intre voi vor merge ca unse.
     Cei singuri trebuie sa iasa, sa mearga la diverse intalniri, chiar daca unele sunt aranjate de prieteni sau cunostinte mai in varsta. Nu se stie niciodata « de unde sare iepurele » !

BANI SI CARIERA
     Nu veti avea probleme sa va remarcati la locul de munca, daca intr-adevar va doriti acest lucru. Totul depinde doar de voi, nimic nu va este impus, doar ca ar fi un moment propice sa actionati. S-ar putea sa se impuna calatorii de afaceri, de care nu veti putea scapa nici daca ati vrea. Socializarea la locul de munca este importanta daca urmariti ascensiunea in cariera. Cu atat mai mult, este importanta socializarea pentru oamenii de afaceri, care pot sa obtina informatii pretioase, care sa-i propulseze in proiecte care sa le aduca castiguri importante.
     Bani vor fi destui pentru a va acoperi cheltuielile uzuale si chair datoriile, daca exista. Puteti sa va faceti unele mofturi, insa nu dintre cele prea costisitoare. Surprinzator, intuitia in cehstiunile financiare nu va va insela in aceasta luna.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi relativ buna pe parcursul acestei luni. Aveti o intuitie uimitoare, care va ajuta sa evitati neplacerile si sa va bucurati, in liniste, de evenimentele placute. Ati putea chiar sa uzati abilitatile de care dispuneti pentru a-i ajuta si pe ceilalti. Armonia din jur va ajuta sa va pastrati in forma.

TOP