Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru berbec luna mai 2021

Berbec

      Inca de la inceputul lunii, puteti sa va concentrati asupra unor subiecte serioase, ba chiar deveniti putin obsedati de anumite aspecte. Odata ce va puneti in cap sa faceti ceva, cu greu mai puteti fi abatuti din drum; perseverenta este, de regula, benefica, insa, de aceasta data, s-ar putea ca lucrurile sa fie putin pe dos. Din pacate, uneori puteti avea tendinta de a duce la extrem anumite cautari, ce aduc la suprafata o serie de lucruri care mai bine ar ramane ingropate. S-ar putea sa aveti momente de pesimism, momente in care nu veti vedea viata tocmai in roz si in care veti avea neaparat nevoie de sprijin, de cineva care sa va arate partea plina a paharului.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Nu exista amenintari din exterior asupra vietii de familie. In prima perioada a lunii, veti fi mult mai greu abordabili, din cauza ca aveti tendinta sa dezvoltati obsesii, inclusiv in viata sentimentala. Va fi greu sa va apropiati de stiti-voi-cine, vi se pare cu nu sunteti intelesi asa cum trebuie. Lipsa de comunicare poate duce la tensiuni, asa ca nu va izolati de restul lumii. Discutati cu partenerul, explicati-i starea de spirit, spuneti-i ca aveti nevoie de momente de singuratate, pentru ca acesta sa va inteleaga corect.
     In a doua parte a perioadei, norii incep sa se risipeasca. Daca veti face lucrurile asa cum trebuie, daca in relatia de cuplu va domina respectul reciproc, onoarea si demnitatea, veti trece mult mai usor peste probleme.

BANI SI CARIERA
     Circumstantele sunt favorabile pentru a obtine o serie de succese. Va urmariti obiectivele cu asiduitate si mult zel si va doriti foarte mult sa ajungeti la o finalitate fericita. Cu cat reusiti sa obtineti mai multe succese, cu atat increderea in propriile forte creste, ceea ce va face sa aveti curaj sa va implicati in diverse proiecte care sa va aduca si mai multe beneficii.
     Veti fi cautati pentru sfaturi, asa ca pozitia de mentor va incanta si va face sa va simtiti importanti.

SANATATE
     Cum tendinta generala este ca reusitele sa surclaseze esecurile si starea de spirit este buna. Optimismul este la el acasa, iar psihicul este intr-o stare destul de buna. Rezervati-va, totusi, timp pentru odihna suficienta, pentru relaxare, pentru a lua masa in mod normal, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate. N-ar strica chiar sa iesiti undeva, la munte, intr-un loc linisit, pentru a va plimba si a va reincarca bateriile.

TOP