Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru bivol luna martie 2021

zodia Bivol

      Luna aceasta va fi dominata de o anume agresivitate indreptata impotriva voastra, care va trezi, in cele din urma, propria voastra agresivitate nativa, pe care incercati, si nu cu eforturi mici, a v-o infrana. Mai ales in relatiile cu juniorii, rabdarea va va fi pusa la grea incercare. Se pare ca acestia si-au propus sa va testeze limitele in acest sens, astfel incat incercarile voastre diplomatice de a calma situatia, par sa nu aiba prea mari sanse de reusita. Cel mai prost scenariu ar fi ca rezervele voastre de rabdare sa se epuizeze foarte repede; pentru ca daca veti reusi sa va mentineti calmul suficient de mult timp, atunci veti vedea ca lucrurile se vor aranja intr-o forma absolut extraordinara si, astfel, veti capata o doza foarte mare de respect din partea copiilor. Binenteles, depinde foarte mult de circumstantele in care veti fi pusi, ca si de alti factori externi care vor actiona asupra voastra, in perioada acestei luni.
      Nu sunteti genul care sa va dati in laturi de la provocari, nici macar atunci cand este vorba despre chestiunile sentimentale. Chiar va plac lucrurile ceva mai complicate, care sa va puna la incercare, sa va confere impresia unei aventuri. Totusi, daca veti opta pentru o astfel de varianta, aveti mare grija ca lucrurile complicate sa nu devina cu-adevarat dificile, astfel incat descalcirea lor sa presupuna eforturi mult prea mari. Nu cereti imposibilul nici de la voi insiva, nici de la cei din jur.
      Cei singuri, care doresc sa-si faureasca o relatie, trebuie sa se angajeze pe deplin pe aceasta directive; eforturile superficiale se vor solda nu rezultate zero, iar dezamagirile s-ar putea sa aiba efecte nedorite asupra psihicului vostru. Asa ca este bine sa faceti lucrurile temeinic, daca vreti sa atingeti obiectivul dorit, sau sa nu le mai faceti deloc, daca nu aveti disponibilitte maxima pentru un astfel de demers.
      Acest lucru este, de altfel, valabil, pentru tot ceea ce intentionati sa realizati in aceasta perioada; daca va veti implica asa cum trebuie si veti depune eforturile cuvenite, rezultatele pe care le veti obtine ar putea chiar sa va surprinda si pe voi insiva; este foarte posibil sa starniti si invidii printre cei din jur.
      Un moral ridicat, va va ajuta sa va reveniti chiar si in cele mai dificile conditii; incojurati-va de persoane pozitive si zambiti cat de des aveti ocazia.

TOP