Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru bivol luna aprilie 2020

Bivol      Din cauza temperamentului usor impulsiv, s-ar putea ca, pe parcursul intregii perioade, sa experimentati o serie de suisuri si coborasuri, in multe dintre domeniile de referinta ale vietii voastre. Uneori v-ati dori mai multa constanta in desfasurarea evenimentelor, insa nu va puteti abtine. Se intampla ca temperamentul sa v-o ia inainte si nu reusiti sa-l stapaniti, iar acest lucru nu va poate face bine deloc. Si, cum energiile sunt cosumate pe rezolvarea situatiilor conflictuale, create sau intretinute de catre unii dintre voi, va trebui sa va va monitorizati eficienta, care s-ar putea sa fie destul de afectata.
      Viata profesionala nu va va aduce prea multe satisfactii in aceasta perioada, desi veti munci destul de mult. Promovarea mult dorita nu se va produce, iar asta va va dezamagi teribil. Si acesta va fi un motiv puternic ce v-ar putea face sa rabufniti, fara sa mai controlati ceea ce spuneti. Este, in principal, cazul barbatilor Caine, care se vor trezi plini de frustrari care le vor stirbi increderea in sine. Pentru femeile Caine lucrurile s-ar putea atenua oarecum, mai ales daca vor beneficia de sprijinul sustinut al unei persoane semnificative. Nu implicati emotiile in viata profesionala, deoarece aceasta este o greseala majora.
      Veniturile financiare vor fi relativ stabile, cata vreme veti invata sa va controlati cu mai mult succes pornirile impulsive. Nu veti castiga la loterie, in nici un caz, asa ca, daca locul de unde primiti banutii in fiecare luna este important si nu vreti sa-l pierdeti, ar trebui sa fiti mult mai diplomati. Nu trisati, in nici un caz, pentru ca veti pierde intotdeauna. Puteti sa va ganditi si la acte de binefacere, care sa va linisteasca sufletul si constiinta.
      Familia este importanta pentru voi si ati fi capabili sa faceti orice pentru oricare dintre membrii ei. Acest lucru este apreciat, valorizat ca atare de catre acestia, care incearca sa va fie alaturi si sa va sustina ori de cate ori aveti nevoie. Ascultati sfaturile partenerului, care pot fi repere importante pentru deciziile pe care le veti lua.
      Atentie la starea de sanatate la inceputul lunii, mai ales, in special in cazurile in care presiunea este foarte mare asupra voastra. Adoptati un regim alimentar mai light si cercetati cu atentie data de expirare a produselor pentru ca riscul de indigeste este crescut.

TOP