Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru bivol luna mai 2021

Bivol

      Luna aceasta veti fi, pentru lungi perioade, intr-o stare de alerta continua, incercand sa faceti cat mai mult posibil, in timpul pe care il aveti la dispozitie. Si, cum niciodata acesta nu este suficient, este posibil sa fiti foarte afectati de stres in aceasta perioada. Vor aparea si destule probleme delicate, pentru care veti fi chemati sa gasiti solutiile potrivite, astfel incat presiunea asupra voastra va fi in crestere. Nu suteti genul care sa actioneze foarte bine in stari de acest gen, astfel incat, intreaga perioada vi se va parea destul de greu de suportat; atata timp cat sunteti fortati sa iesiti din ritmul vostru, mai lent, dar perseverent, putine lucruri va vor fi pe plac.
      In plan profesional, incercarile voastre sustinute de a va duce la bun sfarsit planurile, vor da, in final, rezultatele asteptate. Eforturile solicitate nu vor fi, insa, de neglijat, ceea ce va va epuiza stocul de resurse, mai ales daca nu veti avea grija de voi si nu veti actiona in sensul eficientizarii muncii voastre. Nu trebuie sa fiti dezamagiti daca anumite persoane nu apreciaza munca pe care o desfasurati. Important este ca eforturile voastre sa aiba ecou acolo unde trebuie, ca doar nu va asteptati sa impresionati pe toata lumea! Si-apoi, exista pe lumea asta destula invidie, iar voi nu veti fi deloc ocoliti.
      In plan personal, va fi nevoie sa lasati in urma eventuale dezamagiri sau evenimente sentimentale nefaste, care v-au afectat in mod negativ, si sa priviti cu incredere spre viitor. De asemenea, va trebui sa faceti eforturi sustinute pentru a iesi din carapacea voastra, avand in vedere ca sunteti firi ceva mai timide, mai retrase. Daca nu veti socializa suficient de mult, nu veti reusi sa va faceti cunoscuti, nu veti reusi sa cunoasteti persoane dintre care sa individualizati un posibil partener de cuplu. Cei aflati deja intr-o relatie, nu trebuie sa ramana la multumirea ca au obtinut un partener de cuplu, ci trebuie sa-si concentreze eforturile pentru a mentine treaz interesul partenerului pentru relatie.
      Starea de sanatate trebuie atent supravegheata, in aceasta perioada, deoarece exista risc maxim de suprasolicitare si, implicit, de imbolnavire ca urmare a stresului sustinut care actioneaza tacit asupra voastra. In consecinta, luati hotarari intelepte si aveti grija si de propria persoana, pentru ca trebuie sa va pastrati sanatatea. Este posibil ca ficatul sa va faca probleme in perioada aceasta, mai ales din cauza oboselii, daca nu veti reusi sa va odihniti asa cum trebuie.

TOP