Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru bivol luna februarie 2024

Bivol     Ascultati-va instinctele si mergeti nu doar pe ratiune, ci si pe ceea ce va spune inima. Este posibil sa fructificati, astfel, ocazii importante, care sa va aduca beneficii nesperate. Nu ezitati sa depuneti ceva mai mult efort ca de obicei, daca este nevoie. Pentru cei care va preseaza in aceasta perioada, faceti in asa fel incat sa nu acordati nici un fel de tratament preferential. Este bine ca totul sa mearga de la sine, cat mai firesc posibil.
      Nu este intelept sa va bazati foarte mult pe noroc. Experienta unor evenimente similare, precum si cele traite de cei din jur, va pot oferi repere interesante si demne de luat in considerare. Este un dar foarte pretios al vietii, faptul ca avem abilitatea de a invata si procesa incontinuu din ceea ce traim in fiecare zi.
      Este bine sa-i ajutati pe cei din jur, insa, la fel de bine, este sa-i lasati sa treaca singuri prin anumite situatii de viata. De asemenea, nu faceti greseala de a subevalua anumite persoane care ar incerca sa vi se strecoare pe sub piele. Trebuie sa faceti diferenta, la modul realist, intre cei cu bune intentii si profitori. Nu va lasati inselati si cititi bine tot ceea ce vi se pune in fata, mai ales daca este vorba despre termeni si conditii. Analizati, cu foarte mare atentie, ambele fete ale monedei, pentru a fi mereu in zona de siguranta.
      Nu vreti sa-i suparati pe cei dragi, insa vreti sa-i impulsionati sa invete si ei din experientele pe care le parcurg. Accentuati foarte mult pe latura practica a demersului, si mai putin pe cea teoretica. In relatia sentimentala, puteti merge, fara a gresi, pe varianta surprizelor, placute binenteles. Partenrul/partenera va aprecia cu siguranta bunele intentii, iar raspplata va fi pe masura. Bucurati-va de clipele pe care le petreceti impreuna, fara a va mai gandi la grijile de zi cu zi. Incercati sa iesiti din cotidian, facand ceva placut si relaxant. De asemenea, este bine ca, intotdeauna, sa mai lasati ceva de descoperit si pentru data viitoare. Anticipatia va tine partenerul/partenera mereu interesat/interesata de ceea ce va urma, astfel incat sansele ca relatia de cuplu sa devina plictisitoare sunt nule. Nu va fi usor, insa veti avea mari satisfactii daca veti adopta aceasta tactica.

TOP