Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru caine luna martie 2021

zodia Caine

      Nu va fi o luna dintre cele mai favorabile, mai ales ca nori negri se arata la orizont inca de la inceputul perioadei. Nu trebuie sa lasati lucrurile sa evolueze la voia intamplarii; se impune luarea unor masuri urgente, astfel incat situatiile negative sa nu aiba timp sa se permanentizeze in viata voastra. Daca nu veti actiona acum, va fi foarte dificil in viitor sa inversati trendul negativ. Deciziile pe care le-ati luat in ultima vreme este posibil sa va dea unele batai de cap; daca este nevoie sa reveniti supra lor, chiar daca nu va convine, ar fi bine sa o faceti, astfel incat, mai traziu, sa nu va para rau ca nu ati reactionat. Tensiunile care va cuprind, in momentele mai dificile se rasfrang, in mod categoric, si asupra celor din jur; ar fi bine sa incercati sa abordati lucrurile cu mai mult calm, astfel incat sa va menajati si voi si sa-i menajati si pe ceilalti.
      In plan sentimental, contextual astral avertizeaza asupra geloziei, ca spectru negative ce ar putea sa afecteze relatiile cu cei dragi. Mai ales in relatiile de cuplu, este posibil ca rabufnirile determinte de acest sentiment sa-si lase o amprenta deloc benefica si care cu greu ar putea fi stearsa prin actiuni viitoare. Daca exista unele suspiciuni, acestea trebuie sa fie bine verificate, inainte de a face acuzatii; altfel, este foarte posibil sa apara rupturi, de cele mai multe ori, definitive. Sansele de a pune bazele unor relatii durabile, in aceasta perioada sunt minime, insa este posibil sa existe si unele exceptii fericite, care sa combata regula generala.
      Profesional, veti fi chemati sa va implicati active in decizii majore, ceea ce va pune o mare presiune asupra voastra. Fiecare decizie pe care o veti lua va trebui bine documentata; nu este recomandabil sa va lasati influentati de cei din jur. Tineti cont de sfaturile care vi se dau, insa treceti totul prin filtrul propriu. Bazati-va pe propria intuitie, care va poate servi mult mai bine in imprejurarile acestei luni. Asta nu inseamna ca trebuie sa faceti numai dupa capul vostru, mai ales daca activitatea pe care o desfasurati presupune munca in echipa. Finantele nu vor fi incurajatoare in aceasta perioada; castigurile se vor mentine, insa, la un nivel care va va permite sa aveti un trai cat de cat normal.
      Frica de boli va poate aduce in situatia de a va feri si de umbra voastra; nu este cazul sa exagerati. Tineti cont de regulile elementare de igiena, mancati cat mai sanatos si faceti miscare in fiecare zi si astfel veti reusi sa va mentineti intr-o stare de sanatate optima.

TOP