Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru caine luna februarie 2019

Caine      Luna aceasta dezvoltarea carierei va cunoaste o etapa extrem de favorabila, in ceea ce va priveste; odata ce ati sesizat oportunitatea favorabila si ati inceput sa dezvoltati planul pus la punct, se prea poate sa obtineti rezultate semnificativ mai mari decat v-ati fi asteptat, cu eforturi mult mai mici. Veti fi mult mai sociabili si veti reusi sa va faceti mai usor prieteni; este un moment prielnic pentru a dezvolta relatii interpersonale, care vor fi folositoare atat vietii personale, cat si dezvoltarii carierei. Aveti grija sa nu deveniti prea lacomi in ceea ce priveste achizitiile; opriti-va la timp, acolo unde trebuie pentru a nu ajunge sa aveti pierderi, mai departe de acea limita.
      Dragostea va ofera oportunitati, pe care va trebui sa invatati sa le fructificati; relatiile vechi trebuie intretinute cu eforturi; lucrurile nu merg de la sine, din inertie, decat pentru o scurta perioada de timp, dupa care incep sa se deterioreze, daca nu se intervine asupra lor. Celibatarii vor trebui sa ia unele hotarari; asteptand la nesfarsit sa apara ceva mai bun ca partida anterioara, inseamna a lasa timpul sa treaca pe langa voi. Faceti planuri si, daca gasiti pe cineva apropiat de aspiratiile voastre, nu pierdeti ocazia. In familie, situatia este destul de tensionata; ar fi bine sa va abtineti de la comentarii care pot inflama, deoarece pericolul de "explozie" este destul de puternic.
      Contextul astral va sprijina miscarile semnificative in ceea ce priveste cariera; fie ca va pregatiti pentru o promovare, fie ca doriti sa va schimbati locul de munca, momentul este favorabil, daca sunteti siguri ca aceasta este calea de urmat. Din punct de vedere financiar, nu ar trebui sa tentati prea mult soarta si sa va multumiti cu ceea ce vi se ofera; nu cheltuiti peste masura, pe lucruri care nu-si au utilitatea neaparata in viata voastra.
      Sistemul vostru imunitar nu este intr-o forma foarte buna, asa ca trebuie sa aveti grija deoarece sunteti predispusi la contractarea mai facila a unor infectii, care sa va produca disabilitati pentru o oarecare perioada de timp si sa va strice planurile faurite dinainte. Psihic aveti nevoie sa va remontati mereu dupa perioadele foarte stresante, deci nu treceti cu vederea peste acest aspect.

TOP