Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru cal luna martie 2021

zodia Cal

      Din pacate, luna aceasta marcheaza, pentru voi, o perioada destul de agitata in plan sentimental; pare ca v-ati pierdut, oarecum, echilibrul, sunteti debusolati si nu mai stiti, cu exactitate, ce va doriti pentru viitor, in acest domeniu al vietii voastre. Este foarte posibil ca vina sa o aiba si relatia de cuplu in care va aflati la acest moment, mai ales daca ati avut indoieli in privinta ei, in ultima perioada. Este un moment potrivit sa analizati cu foarte mare atentie chestiunea in cauza si sa luati o decizie clara, bazandu-va pe ceea ce vreti sa se intample si ce nu vreti sa se intample, in viata voastra, in viitor. Luati in considerare faptul ca o relatie de cuplu in care lucrurile merg fortat si nu in mod natural, nu va merge deloc mai bine, in eventualitatea in care lucrurile evolueaza si apar si alte responsabilitati care sa puna presiune pe voi si pe parteneri. In aceste conditii, este bina sa nu va amagiti singuri si sa taiati raul de la radacina. Evolutiile viitoare depind de ceea ce traiti voi acum si in functie de asta trebuie sa decideti. Sunteti sigurii care pot cantari oportunitatea!
      Acceptati criticismul din partea celor din jur, inmasura in care acesta este constructiv; daca, insa, vine din partea cuiva care are destul de multe methane el insusi si-si face un obicei din a critica pe ceilalti, in aceste conditii este bine sa puneti lucrurile la punct inca de la inceput sis a evitati sa va enervati inutil. Aveti grija caci, in cazuri ca acestea, este posibil ca tensiunile sa atinga cote alarmante, astfel incat este indicat sa nu va implicati, decat daca nu aveti incotro, daca sunteti fortati.
      In viata profesionala, este posibil sa se starneasca o serie de pasiuni, in anumite subiecte de interes, ajungandu-se ca ideile sa fie sustinute cu prea multa patima. Aceasta patima poate intuneca judecata obiectiva, va poate face sa vedeti doar partea voastra din ceea ce se petrece, fara a tine cont si de alti factori sau alte persoane implicate in context.
      Ar fi bine sa nu va entuziasmati prea mult sau sa va enervati fra rost; v creste tensiunea si cine stie ce poate sa se intample. Fiti calmi, caci calmul dezarmeaza mult mai usor spiritele incinse; chiar daca e mai greu, pastrarea cumpatului este mult mai sanatoasa, atat din punct de vedere psihic, cat si din punct de vedere fizic.

TOP