Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru cal luna noiembrie 2023

zodia Cal

      Se pare ca urmeaza o perioada buna in viata voastra. Exista toate premisele necesare pentru a creste, atat din punct de vedere material, cat si din punct de vedere spiritual. Totul este sa intelegeti asa cum trebuie semnalele care vi se transmit, fie din exterior, fie din interior. Nu este gresit sa va implicati in activitati care sa va provoace, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic.
      Din punct de vedere financiar, va veti simti mai in siguranta, avand in vedere ca, in general, sunteti stapani pe situatie si aveti controlul asupra proiectelor in care sunteti implicati. Lucrurile ar putea fi si mai simple, daca toti cei cu care colaborati ar actiona la unison. Dar, ca in orice echipa, exista si persoane care dau inapoi sau incearca sa faca nota discordanta. Totusi, aveti resursele necesare pentru a ordona lucrurile si a impune o directie confortabila. Daca ati avut intarzieri ale unor lucrari din perioada anterioara, acum este momentul potrivit sa recuperati timpul pierdut si sa duceti lucrurile la bun sfarsit.
      In relatiile sentimentale, recomandabil ar fi sa vorbiti daca aveti ceva de spus sau sa-i impulsionati pe ceilalti sa se exprime, daca au de facut precizari. Comunicarea este extrem de importanta si poate rezolva mute din problemele existente. In relatia cu partenerul, bazati-va pe romantism, pe tandrete, pe dragalasenie, care pot cantari mult, mai ales in momentele mai dificile, cand este nevoie mare de relaxare, de destindere, de reconfirmarea sentimentelor. Manifestati-va protectori in relatia de cuplu, fara a deveni insa posesivi sau dominatori. Efectul va fi exact invers celui pe care-l asteptati.
      Daca alegeti sa leneviti, nu veti reusi sa va mentineti in forma. Este nevoie sa va impulsionati, safaceti miscare, sa va stimulati endorfinele pentru ca starea de bine sa fie durabila. De asemenea, incercati sa va autoeducati pentru a nu pune prea mult la suflet ce spuns anumite persoane, de altfel nu foarte importante in viata dumneavoastra. Ascultati-i pe cei care realmente conteaza si veti fi numai in castig.

TOP