Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru cal luna aprilie 2020

Cal      Vor fi momente de extrem pe parcursul acestei luni, momente de liniste, dar si momente in care veti resimti din plin nesiguranta si faptul ca nu aveti pe deplin control asupra situatiei. O atitudine pasiva nu va va aduce nimic bun ; trebuie sa va implicati activ in solutionarea cauzelor si in aducerea situatiei la normal. Nu este cazul sa disperati, pentru ca beneficiati din plin de resursele de care aveti nevoie pentru a va remedia situatia. Totul este sa credeti in voi si in propriile forte, sa va mobilizati resursele, sa va bazati pe acele persoane in care aveti incredere totala si veti iesi cu bine la liman.
      Viata profesionala pare a fi cea mai afectata de acest trend, de aceea aveti nevoie de vigilenta in plus in acest domeniu. Este bine sa evitati orice situatie conflictuala, pentru ca potentialul degenerativ este crescut in aceasta perioada, iar consecintele unor dispute cu cine nu trebuie pot fi semnificative si va pot afecta situatia generala la locul de munca. Atitudinea care se impune in acest rastimp este de implicare maxima in rezolvarea sarcinilor de lucru, avand ca obiectv obtinerea unor rezultate coerente si satisfacatoare. Daca reusiti sa faceti asta si nu va lasti implicati in conflicte, luna va trece fara probleme majore in acest domeniu.
      Castigurile financiare va vor acoperi, cu putin atentie, cheltuielile zilnice, insa este putin probabil sa obtineti ceva mai mult de-atat. V-ati fi dorit sa mai puneti ceva deoparte sau sa organizati o mica excursie, mai ales daca nu ati mai iesit de mult din zona voastra de actiune, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt minime.
      Dragostea va fi cu nabadai zilele acestea. Veti experimenta suisuri si coborasuri din punct de vedere sentimental, iar acest lucru va va epuiza fizic. Spre finele lunii lucrurile se vor mai aseza putin, insa aveti mare grija la compromise si comunicare in relatia cu partenerul de cuplu. Ambele vor deveni extrem de importante.
      Va fi o luna solicitanta, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, asa ca este important sa va pastrati calmul si chira putina detasare fata de evenimentele mai putin favorabile, astfel incat sa va oferiti timpul necesar pentru a va reface fortele consumate in valtoarea evenimentelor. Starea de sanatate va depinde in totalitate de modul in care veti reusi sa va raportati la ceea ce se intampla in viata voastra.

TOP