Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capra luna martie 2021

zodia Capra

      Contextul astral al acestei luni favorizeaza, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, rabufnirile pasionale, relatiile in care sentimentele sunt impinse la extrem. Tandreatea isi va face loc cu greu, iar rationalitatea in realtiile de cuplu va fi greu de aflat, de introdus; ca urmare, riscul de a va alege cu o inima zdrobita este foarte mare. Nu trebuie sa lasati doar inima sa va guverneze sentimentele, ci este nevoie sa puneti si creierul la contributie. Cuplurile casatorite vor avea dificultati in a gasi un limbaj comun, astfel ca certurile ar putea izbucni foarte frecvent; din fericire, pasiunea va fi cea care va contribui la stingerea acestor conflicte. Sexul de impacare poate fi foarte dulce, insa nu trebuie sa devina o obisnuinta; la un moment dat s-ar putea sa-si piarda din efectele binefacatoare.
      Este o perioada in care starea voastra de spirit va fi, in general, buna; binenteles, va depinde si de voi sa v-o mentineti. Pentru ca daca veti vrea sa fiti suparati, sa stati bosumflati si sa dati vina pe altii pentru problemele pe care le aveti, nimeni nu va impiedica sa faceti acest lucru. Ar fi bine, totusi, sa va bucurati de fiecare clipa in parte, sa luati provocarile una cate una si sa incercati sa le faceti fata. Ar fi un consum de timp si energie mult mai util, mai folositor!
      In plan profesional, este indicat sa va asumati, in mod clar, responsabilitatile care va revin, chiar daca unele lucruri nu va ies asa cum v-ati fi dorit. Colaboratorii vostri asteapta sa va pozitionati intr-o anumita directie, iar ei va vor urma. Nu va temeti ca nu veti avea suport pentru demersurile voastre. Mereu va fi cineva alaturi de voi, sa va sprijine.
      Sentimental, este bine sa va concentrati pe consolidarea relatiilor dragi sufletului vostru, fie ca este vorba de relatia de cuplu, fie ca este vorba de relatiile cu parintii, copii sau alti apropiati. Daca exista probleme nerezolvate in aceste relatii este bine sa gasiti solutii cat mai repede cu putinta. Catre finele lunii exista potential de turbulente, insa daca veti actiona cu intelepciune, veti reusi sa impiedicati lucrurile sa degenereze.
      Echilibrul in viata de zi cu zi va poate ajuta sa mentineti o stare de sanatate optima. Exista premise imbucuratoare referitoare la starea voastra psihica, care se anunta optima; in aceste conditii, cu o stare de spirit buna, puteti face multe lucruri benefice atat pentru voi, cat si pentru cei din jur.

TOP