Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capra luna mai 2019

Capra

      Relatiile cu cei din jur vor fi, in aceasta perioada, destul de cordiale. Nu este exclus, insa, sa aveti si momente ceva mai putin placute, care sa va puna intr-o lumina proasta, mai ales daca veti alege sa nu mizati pe diplomatie in rezolvarea tensiunilor. Exacerbarea nervilor in astfel de situatii poate surveni destul de usor, asa ca este de dorit sa va implicati pentru a aplana lucrurile, nu pentru a le acutiza. Schimbarile nu vor fi foarte usor de implementat, in aceasta perioada, asa ca, mai bine, va puneti la punct planurile acum, pentru a actiona mai tarziu, intr-o perioada mai favorabila.
      Responsabilitatile voastre la locul de munca vor fi sporite pe parcursul intregii luni; ba chiar veti fi pusi in situatia de a prelua si din indatoririle unora dintre colegii vostri, din varii motive. Asa incat, nu este exclus sa ajungeti in situatii de epuizare, de oboseala intensa. Este foarte important sa va organizati eficient fiecare zi in parte, sa prioritizati ceea ce aveti de facut. Castigurile nu vor veni imediat, insa, cu siguranta, eforturile voastre sustinute nu vor fi inutile.
      In plan personal, veti avea multe satisfactii, atat din partea partenerului, cat si din partea copiilor, ceea ce va va ajuta foarte mult, mai ales ca, profesional, veti fi suprasolicitati. Intelegerea si suportul celor apropiati, chiar si numai prin faptul ca nu va mai fac alte probleme, va insemna foarte mult pentru voi. Iar daca unii dintre ei se mai si ofera sa va intinda o mana de ajutor in ceea ce aveti de rezolvat, atunci puteti spune ca aveti o viata personala implinita. Profitati de orice moment liber pe care-l veti avea, pentru a va consolida relatia de cuplu, relatiile de familie.
      Nu este un moment favorabil pentru a va gandi sa incepeti vreo dieta. Chiar daca in plan personal lucrurile merg bine, presiunea din plan profesional va poate va poate solicita mai mult decat de obicei si va poate afecta starea de sanatate. Ca urmare, ar cam fi cazul sa va ganditi cum v-ati putea fortifica organismul pentru a face fata acestei situatii. Puteti cere sfatul medicului in privinta adiministrarii unor suplimente alimentare, de genul vitamine, de exemplu. Nu este, insa, cazul, sa exagerati, in aceasta directie.

TOP