Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capra luna noiembrie 2023

zodia Capra

      Fiti onesti in demersurile pe care doriti sa le intreprindeti si universul va va rasplati cu beneficii: ajutor, fericire si noroc. Acest lucru este valabil in oricare dintre aspectele vietii luate in considerare. Nu degeaba se spune ca binele va fi rasplatit cu bine, iar raul cu rau. Tineti cont de aceasta reflectie si lucrurile vor merge ca pe roate pentru dumneavoastra luna aceasta.
      In plan profesional, este posibil sa aveti numai de castigat, daca veti lua in considerare sfaturile cuiva caruia ii pasa de dumnevoastra, de cariera si de nevoile dumneavoastra, doar ca nu v-a spus acest lucru niciodata. Insa din comportamentul persoanei respective, din atitudinea sa generala, sigur ati putut observa acest lucru. Asa incat, nu ignorati sfaturile date cu buna credinta, treceti-le prin filtrul propriu si actionati in consecinta. Astrele spun ca n-o sa va para rau.
      Inca un aspect important este legat de spontaneitatea cu care actionati si pe care ar trebui s-o mai temperati putin, mai ales in relatiile cu sefii. Este bine sa va alegeti cu grija cuvintele atunci cand discutati cu cineva aflat pe o pozitie superioara, chiar daca respectivul greseste. Pastrati-va mereu obiectivitatea ceruta de situatia de fata si nu actionati niciodata prin prisma impulsurilor.
      In plan personal, cei deja implicati intr-o relatie stabila vor experimenta sentimente mai puternice pentru persoana iubita, vor face gesturi pentru a strange relatia, pentru a o consolida. Toate actiunile vor converge spre acest scop, insa vor fi actiuni placute, asa ca nu va va solicita energie in plus. Cei care nu sunt inca intr-o relatie, ar putea avea supriza acelei intalniri care sa le schimbe total viata. Atentie, deci, sa nu pierdeti ocazia !
      Incercati sa ajungeti la echilibru in viata interioara. Gasiti timp pentru contemplatie, meditatie, odihna si liniste. Calmul rezolva mult mai mult decat agitatia, nerabdarea. Chiar daca este mai usor de impus, calmul trebuie sa fie mereu alegerea principala, mai ales daca este vorba de situatii ceva mai stresante.

TOP