Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna mai 2021

Capricorn

     Nu este o perioada favorabila in care sa va manifestati tendintele de dominare fata de cei din jur. Conflictele care ar aparea trebuie sa le abordati ca si mediatori; in nici un caz, nu trebuie sa va constituiti parte in stari conflictuale si, cu atat mai mult, nu trebuie sa le accentuati. De modul in care veti sti sa va adaptati persoanelor si situatiilor pe parcursul acestei luni, va depinde succesul anumitor actiuni pe care le veti initia. Este important sa va lasati ajutati, atunci cand este cazul si aveti oferte pe care va puteti baza, mai ales in situatiile in care finalizarea muncii este urgenta sau cand nu reusiti sa gasiti solutiii adecvate problemelor existente.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Aceasta luna va oferi celor singuri numeroase ocazii de a cunoaste persoane noi, de a initia relatii personale viabile, cu persoane din anturajul apropiat. Nu trebuie, deci, sa cautati dragostea prea departe. Poate aflati ca a fost mereu in preajma voastra si nu ati observant pana acum!
      In viata de cuplu, statornicia de care dati dovada nu ar trebui sa fie luata ca implicita, ci trebuie sa fie meritata, castigata de partenerul de cuplu. Daca simtiti ca partenerul este evaziv sau va simtiti folositi in relatie, luati initiativa si discutati lucrurile cu frachete. Daca nu se mai poate continua, mai bine incheiati si treceti mai departe si voi si partenerul. Este drept ca, pentru cuplurile casatorite, acest lucru este ceva mai dificil, de aceea trebuie sa fiti siguri ca nu mai e nimic de facut inainte de a pune punct.

BANI SI CARIERA
     Viata profesionala va va cere tenacitate si, uneori, multa inventivitate in rezolvarea problemelor, de aceea solicitarea profesionala va fi, uneori, epuizanta. Trebuie sa invatati sa delegati atunci cand este cazul, sa acceptati ajutor atunci cand este nevoie.
      Banii nu vor lipsi in aceasta perioada, insa o anume predilectie catre lucruri mai scumpe, catre lux, chiar, va poate face sa uitati de bugetele planificate si sa depasiti limitele impuse pentru cheltuieli. Din pacate, repercursiunile nu vor intarzia sa se arate, daca va veti lasa dominati de impulsuri.

SANATATE
     O stare de sanatate fragila nu va va fi de ajutor in desfasurarea evenimentelor de zi cu zi. Este nevoie sa va menajati, daca simtiti ca ati ajuns la capatul puterilor, sa mancati si sa va odihniti cat si cum trebuie. Ceva momente de relaxare sunt intotdeauna binevenite si, daca nu apar de la sine, nu ezitati sa le creati.

TOP