Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna februarie 2019

Capricorn      Climatul astral nu va vine in ajutor atunci cand este vorba despre porblemele ce tin de profesie sau alte tipuri de activitati de acest gen; pe de alta parte, este favorizata implicarea activa si evolutia pozitiva a chestiunilor legate de casa si familie. Pentru voi, majoritatea lucrurilor se vor intampla foarte incet, iar acest lucru este bun, avand in vedere ca aveti nevoie de timp pentru a va reface energiile, de la un eveniment important la altul, de la o zi la alta. Perioada acestei luni va prezenta o dulaitate; in unele perioade veti manifesta tendinte de independenta fata de ceilalti, in alte momente veti fi chiar foarte dependenti de anumite persoane. Va trebui sa va bazati pe adaptabilitate si pe aptitudinile sociale pentru a va atinge obiectivele propuse.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Sunteti mereu inclinati spre analiza si, de cele mai multe ori, supuneti totul indoielii. Pentru perioada acestei luni se anunta o accentuare a acestei tendinte; parteneriatele se pot rupe sau deteriora din cauza lipsei de incredere. Pe de alta parte, este foarte posibila inchegarea unor noi povesti de dragoste.
     Persoanele casatorite se pot confrunta cu divergente de opinie accentuate, care vor afecta coeziunea cuplului. Situatia se relaxeaza semnificativ, catre cea de-a doua parte a lunii. Chiar daca nu este un moment ideal, se poate programa o sarcina in aceasta perioada.
     Celibatarii ar putea sa-si gaseasca parteneri chiar la locul de munca sau in legatura cu activitatea profesionala pe care o desfasoara. Va fi cautata mai degraba compatibilitatea intelectuala, pe langa cea romantica si sexuala.

BANI SI CARIERA
      Instinctele voastre, in ceea ce priveste finantele, vor fi destul de potrivite, astfel incat ati putea face chiar si din unele investitii riscante, afaceri profitabile; nu este, insa, cazul sa abuzati prea mult de noroc. Este mai bine sa va pastrati cat mai prudenti posibil si sa va asumati, in speta, riscuri cat mai bine calculate. Pentru proiectele de afaceri mai ample, se pun in discutie calatorii de afaceri, unele chiar de mai lunga durata. Industria modei si cea a bijuteriilor vor fi domenii favorizate, in perioada acestei luni.
     Ascensiunea in cariera nu va fi sustinuta de contextul astral; va trebui sa depuneti eforturi semnificative, doar pentru a va mentine pe linia de plutire. Este recomandabil sa faceti in asa fel incat sa va concentrati energiile in mod constructiv; rabdarea va poate aduce mai mult castig.

SANATATE
     Starea voastra de sanatate va necesita ceva mai multa atentie. S-ar putea sa experimentati stari de disconfort, ca urmare a unor perioade de stres prelungit; de asemenea, durerile de cap si starile de insomnie sunt foarte posibile. Plimbarile in natura se pot dovedi extrem de relaxante si benefice in astfel de situatii.

TOP