Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna aprilie 2020

Capricorn

     Chestiunile emotionale, echilibrul psihic, va preocupa in mod deosebit in aceasta perioada. Cautati modalitati de introspectie, de mai buna cunoastere a propriei persoane, in speranta ca veti descifra mai usor anumite evenimente care au loc in viata voastra. Totusi, nu puteti neglija in totalitate viata profesionala, evolutiile la locul de munca, asa ca trebuie sa gasiti o modalitate de a va distribui timpul intre cele doua planuri.
     Va trebui sa faceti in asa fel incat sa colaborati, in mod profitabil, cu alti oameni din preajma voastra si sa va adaptati situatiilor si persoanelor in cauza, iar asta va va submina oarecum independenta. Totusi, pastrati-va calmul si veti gasi, cu siguranta, calea deschisa catre reusita. Diplomatia si flexibilitatea va pot fi aliati de nadejde in demersurile pe care le veti intreprinde in aceasta perioada.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Viata sentimentala va fi o mare provocare in aceasta perioada. Vor exista momente de tensiune, cand va trebui sa va controlati cu foarte mare atentie modul de exprimare si, mai ales, sa fiti foarte siguri pe ceea ce spuneti, astfel incat sa nu jugniti sentimentele partenerului de cuplu. Mai ales daca nu veti reusi sa dedicati suficient timp relatiei de cuplu, este foarte posibil sa apara unele conflicte, care s-ar putea sa nu poata fi rezolvate chiar atat de usor.
     Pentru cei singuri, prospectarea este cea mai indicata in aceasta perioada. Este bine sa intalniti cat mai multe persoane, insa dati-va timp sa le cunoasteti mai bine pe cele care va intereseaza.

BANI SI CARIERA
     Viata profesionala decurge destul de linistit, fara evenimente majore, ba chiar cu o oarecare monotonie, care nu prea va incanta. V-ati dori ceva mai multa actiune, insa stiti ca este o vorba care spune “aveti grija ce va doriti caci s-ar putea sa se indeplineasca!” Gasirea unui loc de munca nu va fi o provocare prea mare, insa nu intotdeauna va fi si cel mai potrivit pentru unii dintre voi. Este posibil ca acestia sa experimenteze schimbari ale jobului in aceasta perioada. Aveti nevoie de recomandari pozitive, chiard in mai multe surse, pentru a patrunde acolo unde va doriti.
     Veti castiga bani la fel ca de obicei, insa in prima si ultima saptamana a lunii exista posibilitatea de mai castiga ceva bonusuri, fie in bani, fie in produse.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi incomparabil mai buna luna aceasta fata de luna trecuta si chiar se va imbunatati si mai mult spre ultima parte a lunii. Totul tine de starea de spirit, care este si ea la un nivel superior. Persoanele cu boli cronice trebuie sa fie mai atente la regimul de viata si cel medicamentos, pentru ca starea de sanatate sa nu degenereze in perioada urmatoare.

TOP