Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna martie 2021

Capricorn      Circumstantele sunt dintre cele mai benefice, atat pe plan personal, cat si in plan profesional; contextul astral va stimuleaza sa faceti cat mai mult, cat mai bine. Puteti sa va implicati in proiectele pe care vi le-ati planificat, fara teama de a avea de infruntat elemente nefavorabile. Binenteles ca nu se poate ca totul sa fie perfect; doar ca greutatile aparute nu vor fi de natura sa va stinghereasca, in mod semnificativ, in ceea ce va doriti sa faceti. Trebuie sa intelegeti faptul ca lucrurile pot merge bine, atat timp cat le ganditi si le puneti in aplicare bine. Energiile pozitive va influenteza activitatea si va sprijina pentru o finalitate profitabila.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Inca de la inceputul lunii, va veti simti mult mai atrasi catre ceea ce va este familiar si apropiat. Veti fi dispusi sa acceptati punctele de vedere ale celorlalti, veti fi toleranti cu cei din jur, ceea ce favorizeaza o atmosfera plina de armonie si voia buna alaturi de cei dragi. De asemenea, conflictele care ar putea sa apara sunt mai usor rezolvabile, daca abordati lucurile cu flexibilitate.
     Mai mult decat atat, sprijiniti-va partenerul in eforturile sale pe plan profesional, caci acest fapt va va aduce castiguri mari in plan intim si sentimental.

BANI SI CARIERA
     Influentele astrale va imping categoric catre familie, asa ca, intr-o mica vacanta, poate ar fi bine sa va vizitati putin parintii si prietenii mai vechi, locurile natale. Daca aveti ceva probleme cu parintii, care credeti ca va impiedica in viata profesionala, acum ar fi momentul sa le rezolvati. Reinnodarea unor vechi legaturi poate aduce in prim plan posibilitati de colaborare in domeniul profesional, ce pot fi profitabile, insa pe termen lung.
     Este o etapa de instrospectie si intoarcerea la origini poate schimba modul de percepere asupra anumitor lucruri, inclusiv asupra evolutiei profesionale. Poate veti ajunge la concluzia ca este bine sa va organizati altfel timpii de munca, sa va schimbati cumva prioritatile, totul depinde de modul in care va veti autoanaliza si de concluziile la care veti ajunge.

SANATATE
     Perioada de autoanaliza care se prefigureaza va indeamna sa va preocupati atat de propria stare de sanatate, cat si de cea a apropiatilor. Poate faceti o vizita la medicul de familie pentru un bilant de sanatate, pentru a vedea care sunt aspectele asupra carora trebui sa fiti ceva mai atenti de acum inainte. Este bine sa va monitorizati mai bine dieta, orele de masa si felul in care va alimentati. Mancatul in graba afecteaza starea de sanatate si acesta este un aspect asupra caruia trebuie sa va concentrati.

TOP