Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna iulie 2020

Capricorn

      Evolutiile vor fi destul de amestecate pentru voi, luna aceasta; uneori nu veti reusi deloc sa vedeti perspectivele care vi se dieschid in cale, iar pericolul de a lua decizii gresite este mare. Contextul astral arata o afectare a eficientei si productivitatii muncii, de unde si aparitia unei serii intregi de frustrari, care va poate afecta serios dispozitia, tonusul psihic. Nu va asteptati la realizari deosebite in perioada aceasta; ar fi bine macar daca ati reusi sa va atingeti cele mai importante dintre obiectivele stabilite. Din cauza psihicului vostru labil, este foarte probabil sa apara unele probleme, destul de serioase, si in plan personal. Interrelationarea va avea de suferit; comunicarea cu cei dragi va fi afectata, dar si fluxul informational de la locul de munca. Este bine sa incercati sa va adunati, pe cat posibil, pentru a limita pagubele care ar putea sa apara. De altfel, per ansamblu, pe parcursul acestei luni, se pare ca va trebui sa va ocupati de managementul eventualelor pagube pe care le-ati putea inregistra, in urma evolutiilor din viata voastra.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In plan sentimental, daca unii dintre voi, cei singuri, veti decide sa faceti prima miscare pentru a intra intr-o relatie, lucrurile trebuie luate foarte usor; incercarile de a forta evolutiile vor fi sortite, in mod clar, esecului. Cu cat va veti lasa mai mult prada impulsurilor, cu atat va va fi mai greu sa va atingeti scopurile. Tendinta de a detine legaturi ilicite, ispitele care indeamna spre infidelitate, pe fondul unei atmosfere nu tocmai linistite in familie, toate acestea pot reprezenta factori care sa duca la afectarea legaturilor de cuplu, chiar la rupturi in relatiile conjugale.

BANI SI CARIERA
      Chiar daca veti avea unele castiguri financiare multumitoare, totusi nu veti reusi sa va bucurati asa cum trebuie de ele; este recomandabil sa va tineti cheltuielile sub un control foarte strict, daca nu vreti sa ajungeti la dezechilibre in sfera banilor. Daca doriti sa investiti, ar fi bine sa cereti pareri avizate; evitati sfaturile din partea speculantilor, care isi urmaresc doar propriile lor interese. Unii incearca doar sa pacaleasca pe altii, asa ca ar fi bine sa nu luati, unilateral, nici o hotarare importanta in acest sens.

SANATATE
     Unele dureri de incheieturi, de oase ar putea sa apara in aceasta perioada; mai multa miscare ar putea preveni anchilozarea. Totusi, daca veti considera ca problemele devin acute, poate ca este cazul sa consultati un specialist.

TOP