Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru capricorn luna noiembrie 2023

Capricorn

      Este bine sa va schimbati punctul de interes catre cariera, in aceasta perioada; este posibil sa aveti parte de o perioada de instabilitate, in timpul careia va trebuie sa faceti fata multor provocari. Va fi nevoie de multa munca, va fi nevoie sa luati initiative sis a aveti relatii foarte cordiale cu toata lumea din planul profesional. Banii nu ar trebui sa fie o problema pentru voi, luna aceasta; este posibil sa apara noi posibilitati de a castiga bani, binenteles cu eforturi suplimentare. Veti avea posibilitatea sa va facei planuri, sa impliementati diverse proiecte la care v-ati ganditi de ceva vreme incoace. De asemenea, puteti actiona si in sensul sporirii coeziunii in relatia de cuplu; puteti sa iesiti impreuna cu partenerul, intr-o excursie romantica, sa calatoriti impreuna si sa va redescoperiti. Se pare ca, per ansamblu, trendul lunii este pozitiv, in ceea ce va priveste.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nivelul de pasiune si vitalitate va ajuta sa intretineti si o viata sentimentala destul de armonioasa, in ciuda faptului ca atentia va este atrasa, mai mult, catre planul profesional al vietii. In cuplurile casatorite, relatiile raman cordiale, chiar daca nu este exclus sa mai apara si unele dispute, in diverse contexte ale vietii voastre; binenteles, nu sunteti indentici, asa incat indivitualitatea fiecaruia dintre parteneri isi va mai spune, din cand in cand cuvantul.

BANI SI CARIERA
      Daca munciti, aveti! Casitigurile financiare vor fi in concordanta cu munca pe care o veti depune pentru obtinerea lor. Finalul lunii va fi momentul in care veti putea contabiliza, cu precizie, acest tip de castiguri, insa, cu siguranta, nu veti fi deloc nemultumiti de rezultat. Evolutiile carierei va vor fi destul de favorabile, chiar daca obstacolele nu vor fi putine; va fi destul de obositor, insa satisfactiile pe care le veti obtine va vor motiva, mereu, sa mergeti inainte.

SANATATE
     Va veti agita destul de mult astazi, pentru multe chestiuni, insa aveti grija sa nu o faceti, in zadar, pentru chestiuni dintre cele mai neimportante. Ar fi bine sa va concentrati, cu mai multa atentie, asupra chestiunilor de suflet, care va pot afecta starea de spirit.

TOP