Chinezii sunt cunoscuti, inca din cele mai vechi timpuri, ca astrologi excelenti, foarte priceputi in a descifra tainele boltei stelare.

Horoscopul chinezesc este, dupa cum s-a demonstrat, unul dintre cele mai exacte. Caracterul oamenilor este descris cu mare acuratete, in functie de zodiile de apartenenta.

Horoscopul chinezesc lunar real

      Cel mai realist horoscop lunar chinezesc, citeste-l acum cu cea mai mare atentie, sigur te va ajuta.

Sobolan

     Perioada acestei luni este una marcata de retrospective, de analiza a intamplarilor trecute, prezente si viitoare. Pentru ca anumite chestiuni sa nu va mai ocupe mintea si sa va abata de la treburile importante, rezolvati-le cat mai rapid. Incercati, atat cat va permit imprejurarile, sa dezvoltati o comunicare constructiva cu cei din jur. Lucrul individual nu va fi foarte stimulant, insa colaborarea cu ceilalti colegi nu va avea prea mult spor. Contextul astral nu va sustine lucrul in echipa. Dezechilibrele financiare va ameninta, daca nu veti sti sa fiti chibzuiti.

Citeste mai mult sobolan...

Bivol

      Unii oameni tind sa vorbeasca foarte mult, sa teoretizeze la nesfarsit si uita ca este important sa se treaca la fapte. Nu fiti dintre acestia! Daca aveti un plan functional in minte, treceti rapid la fapte, mai ales ca astrele va ofera un ambient favorabil atingerii mai facile a obiectivelor propuse.
     In plan sentimental, este bine sa preluati initiativa si sa vorbiti despre sentimentele voastre cu partenerul, insa dupa ce sunteti siguri ca acesta este receptiv, ca sentimentele va sunt impartasite.

Citeste mai mult bivol...

Tigru

      Va fi o luna in care unele lucruri vor iesi asa cum v-ati fi dorit, iar altele exact pe dos. Volatilitatea vizeaza viata personala, unde este posibil sa va confruntati cu tradari ale prietenilor, cu tensiuni in familie, cu dezamagiri in dragoste. Trebuie sa fiti constienti ca lucrurile pot evolua si astfel si ca va trebui sa faceti fata momentelor de acest gen. Superficialitatea va va pune serioase bete-n roate, asa ca nu este deloc recomandabil sa neglijati detaliile, care pot face diferenta, intr-un moment sau altul.

Citeste mai mult tigru...

Iepure

      In perioada aceasta, astrele va vor oferi posibilitati mai mari de a vedea clar calea de urmat pentru viitor. Pe baza intuitiei, a unor trairi premonitorii, veti reusi sa evitati la timp situatii dificile, care v-ar cauza probleme dificile. Din aceste considerente, multe persoane, initial sceptice, se vor alatura voua si va vor asculta avertismentele, care, in mare parte, se vor dovedi corecte. Tot in acest context, veti avea sansa de a cunoaste multa lume, inclusiv persoane sus puse, care, daca vor beneficia de ajutorul vostru in momente de importanta pentru ei, va vor intoarce favoarea atunci cand veti avea nevoie.

Citeste mai mult iepure...

Dragon

      Este o perioada mai bulversata din punct de vedere personal, o perioada cu multe neclaritati si sentimente confuze. Vor fi putine momentele favorabile,in timpul acestei luni, in care sa puteti realmente rezolva problemele care ar putea sa apara in relatie. Nici in plan profesional, lucrurile nu vor merge mai stralucit; lipsa de colaborare, generata de dificultatile de comunicare, poate fi un impediment serios in calea unor realizari importante. Nu va fi o perioada prea buna pentru voi, de aceea ar trebui, poate, sa folositi acest timp pentru a va imbogati spiritual, pentru a va intelege mai bine pe voi insiva, pentru ca apoi sa-i intelegeti pe ceilalti.

Citeste mai mult dragon...

Sarpe

     Este o saptamana buna pentru voi, o perioada in care, cu putina vointa, ati putea realiza multe lucruri interesante si constructive, pentru voi si pentru cei care va sunt alaturi. Climatul astral favorizeaza comunicarea, care este un liant si un motor care pune totul in miscare. Nu amestecati niciodata businesul cu dragostea, pentru ca lucrurile se complica mult prea mult pentru voi.
     Veti fi plini de energie si voie buna si-i veti molipsi si pe altii de pofta voastra de viata ; climatul astral va sustine in demersurile voastre.

Citeste mai mult sarpe...

Cal

     Perioada acestei luni va fi dominata de o anumita inconsecventa, in ceea ce va priveste, mai ales din punctul de vedere al profesiunii pe care o exercitati. Va va lipsi motivatia si cu greu veti reusi sa va organizati asa cum trebuie; unele proiecte vor ramane nefinalizate si este foarte posibil sa suportati consecinte destul de deranjante, in unele cazuri. Astrele avertizeaza in privinta amestecului unor persoane in viata voastra, iar acest lucru va naste o stare de nervozitate si va impune masuri urgente, pentru ca lucrurile sa nu treneze prea mult astfel.

Citeste mai mult cal...

Capra

      Oportunitati se vor ivi pentru voi, apropape la tot pasul, in perioada lunii acesteia. Va trebui doar sa faceti acel efort necesar pentru a va folosi de fiecare moment favorabil in parte, astfel incat rezultatele sa fie cele pe care vi le doriti. Fiti harnici si nu lasati ca totul sa treaca pe langa voi. S-ar putea sa va para rau mai tarziu!
     Este o perioada oportuna si pentru tot felul de asocieri, nu doar pentru a obtine castiguri financiare, ci si de alta natura. In orice caz, daca incepeti ceva, faceti tot posibilul sa terminati.

Citeste mai mult capra...

Maimuta

      Va fi o perioada in care satisfactiile personale vor compensa momente mai dificile, din diverse domenii ale vietii voastre. Va trebui ma interveniti efectiv pentru a mentine aceasta stare de echilibru in plan domestic, dar si din punct de vedere emotional. Finantele nu vor constitui o problema deosebita, iar in plan profesional, daca va veti indeplini obligatiile pe care vi le-ati asumat, atunci nu ar trebui sa experimentati probleme majore.

Citeste mai mult maimuta...

Cocos

      Perioada acestei luni va fi destul de agitata, pentru voi, din punct de vedere profesional si al relationarii cu anumite persoane. Este foarte posibil sa fiti dezamagiti de atitudinea, de comportamentul unor apropiati, persoane in care aveati mare incredere. Veti fi fortati de imprejurari a va reevalua sistemul de valori si modul in care percepeti pe cei din jur. Din punct de vedere profesional, anumite elemente de climat v-ar putea forta sa va ganditi la actiuni mult prea categorice pentru a putea fi sustinute de acest context astral. Nu va grabiti, pentru ca rezultatele negative nu vor intarzia sa apara! Finantele vor fi, de asemenea, dezechilibrate, pe parcursul intregii perioade. Veti avea, insa noroc, in plan sentimental; aceasta va fi zona voastra de confort pe parcursul acestei luni.

Citeste mai mult cocos...

Caine

     Aceasta luna va fi marcata de realizari in plan profesional, insa nu fara eforturi sustinute, pentru depasirea unor dificultati semnificative. Succesul obtinut astfel este cu atat mai mult apreciat si pretuit. Alegerile din viata personala va vor pune in dilema, insa va veti bucura de sprijinul prietenilor, care va vor fi alaturi cu sfaturi si chiar cu ajutor efectiv. Comunicarea va fi o componenta importanta a evolutiior pozitive din plan personal, de pe parcursul acestei perioade. Fara acest element, lucrurile risca sa se complice, din cauza neclaritatilor legate de un aspect sau altul.

Citeste mai mult caine...

Mistret

      Luna aceasta va fi, pentru voi, nativii acestei zodii, o luna obisnuita, fara prea multe suisuri si coborasuri. Volatilitatile vor viza, in principal, viata personala, unde orice pas gresit poate duce la situatii cu potential mare de a degenera. Veti fi solicitati sa va aduceti mai mult contributia la indreptarea copiilor pe o anumita cale in ceea ce priveste studiile. In plan profesional, rabdarea se va dovedi realmente o virtute, asa ca uzati de ea cat puteti de mult. Financiar, veniturile va vor fi suficiente; este putin probabil sa apara surplusuri.

Citeste mai mult mistret...
loading...
Loading...
TOP